Sigara karikatürleri
8.822 görüntülenme · 33 yanıt
allah razı olsun emeğinize sağlık
Rasûlullah (sav) buyuruyor: “Dünya tatlıdır ve manzarası hoştur. Şüphesiz ki Allah dünyanın idaresini size verecek ve nasıl davranacağınıza, ne gibi işler yapacağınıza bakacaktır. O halde dünyadan sakının…” (Müslim, Zikr 99)
selamünaleyküm kardeşim çok teşekkürler...
Herkesin emeğine sağlık hepsi birbirinden anlamlıydı gerçekten...
Hiç anlamam insan nasıl olurda kendini bile bile ölüme götüren bir şeyi içer veya yapar...
Ben hiç kullanmadım çok şükür düşünmüyorumda olduğum yerde kimseye sigara içirmemeye gayret ediyorum...
selam ve dua ile ...
Hiç anlamam insan nasıl olurda kendini bile bile ölüme götüren bir şeyi içer veya yapar...
Ben hiç kullanmadım çok şükür düşünmüyorumda olduğum yerde kimseye sigara içirmemeye gayret ediyorum...
selam ve dua ile ...
gülsengül, post: 1031338, member: 82229selamünaleyküm kardeşim çok teşekkürler...
selam ve dua ile ...
Aleykum selam teşekkürler kardeşim değerli ve anlamlı yorumunuz için
içmeyelim içirtmeyelim inşallah..

emegine sağlık..
Allah senden razı olsun
Sigara ile ilgili bir sey söylemek isterim
Eğer bir toplumu yavastan yok etmek istiyorsanız o toplumu sigaraya alıştırmamız gerekir.
Bizim toplumun çoğunluğu suan sigara içiyor bu demekki yok olmamız içten bile değil
Allah senden razı olsun
Sigara ile ilgili bir sey söylemek isterim
Eğer bir toplumu yavastan yok etmek istiyorsanız o toplumu sigaraya alıştırmamız gerekir.
Bizim toplumun çoğunluğu suan sigara içiyor bu demekki yok olmamız içten bile değil
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/54777-sigara-karikaturleri · 22.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- Türkiye'de her 5 kişiden 1'i sigara içiyorç, Sigara kullanıyormusunuz? Sağlık ve Yaşam 5 cevap
- başörtü karikatürleri Islamda Kadının Yeri ve Önemi 13 cevap
- Burada komik bulduğunuz karikatürleri paylaşabilirsiniz :) Video, Klipler, Slayt ve Animasyonlar 129 cevap
- Sütaş Karikatürleri Fıkra, Mizah Bölümü 19 cevap
- Gündemin Karikatürleri..! Gündem 1.178 cevap
- << Cehennem Karikatürleri >> Resimler 26 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.