mutlaka izleyin (kıyamet suresi)
1.217 görüntülenme · 11 yanıt
bende izlemiştim bu videoyu hatta baya uzundur aslında tabi o bölümler bu vıdeoda yok..fakat bu o gencın ölüm anlayışıdır.yani insan doğal olarak ölecek ve o anı yaşayışıyla şekillendirmiş olacak.bu genç gibi ölme ihtimali herkes için var ,yaşayışla bu anı değiştirmek ise mümkün..niceleri vardır ki Bir Gülü koklarken ruhunu teslim edip bu dünyadan gitmiş
evet bende izlemiştim daha uzundu bu video. yanlış hatırlamıyorsam başrol hasan dı. ve çokta etkilenmiştim.
paylaşım için Allah razı olsun
paylaşım için Allah razı olsun
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/54648-mutlaka-izleyin-kiyamet-suresi · 21.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- nihat hatipoğlu - kıyamet [2].bölüm lütfen izleyin izletin İlahiler ve Ezgiler 2 cevap
- Namaz kılmayan kardeşlerim mutlaka izleyin Video, Klipler, Slayt ve Animasyonlar 2 cevap
- MUTLAKA İZLEYİN DUYGULANACAKSINIZ! Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 9 cevap
- ''Namaz ile ilgili Hadis-i şerifler''mutlaka izleyin Sesli Görüntülü Dini Sohbetler 2 cevap
- Altin oran ve kabe mucizesi! mutlaka izleyin arkadaslar! Video, Klipler, Slayt ve Animasyonlar 4 cevap
- Adnan Oktar’ın Haham Froman İle Birlikte Sohbeti- Mutlaka İzleyin Dini Filmler 1 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.