ihtiyaçSayın arkadaşlar ben yardım edin başlıklı bir konu açmıştım. Ama sesime kulak veren yok. Burdan cevap verseniz güzel düşüncelerinizi bekliyorum. Arkadaşlar insan düşünce düşüyor. Bataklığa düşünce düşüyor. Ve çıkması zor oluyor. Ben de günahlarla haşır neşir oldum ve namaz kıldığım halde farkında değildim. Ama Ramazanın başında kendime göre bir müsibetle karşılaşınca günahlarımdan kaynaklandığını anladım. Ve kendimi sorgulamaya başladım. Münafıkmıyım diye düşünmeye başladım. Arkadaşlar söyleyeceklerinizi çok duydum aslında çok da işittim. Ama ben durumum açısından bana yardım etmenizi istiyorum. Arkadaşımızın bir tanesi bişeyler yazdı Allah razı olsun ama bu konuda yardımınızı bekliyorum.
Acaba imanımdan mı oldum diye neredeyse bayılıp düşeceğim. Ama o kadar zor bir durum ki anlatırken bile korkuyorum. Günahlarım imanıma zarar verdiğini biliyorum. Ama şu an çok korkuyorum. Elimden bişey de gelmiyor. Duaya ihtiyacım var. Bugün ezan okunurken abdest almaya gittim. Ve abdest alırken ben bu ezanı bu dini diyaneti nasıl olurda sırtımı çeviririm dedim. Ağladım. Ama şeytan ağlama nankör diyor. Ağlama senin ağlanacak halinde kalmadı diyor. Ben de şeytana çok koz vermişim ve günahlarımda birleşince şeytana yeniliyorum sanki. İnsan bile bile hataya düşer mi. Ben düşmüşüm. Ama insan farkında varamıyor. Bataklık arkadaşlar bataklık. Battıkça batıyorsunuz. Elimden tutacak olanı ben yine biliyorum. Ama Rabbimden utanıyorum. Utanıyorum. Bana yardım edin. Kararan kalbimi nasıl temizlerim . ve şeytan bu süreçte benle çok uğraşacaktır değil mi. Bana tavsiyelerde bulunun Allah rızası için. Bir kardeşinizi kurtarın elinden tutun. Ben gül bahçesinde kendini kaybetmiş bir insanım. Yardım.
iman; Allahın kalplere koyduğu bir nurdur.
öyle kendiliğinden gitmez.
Allah çekip alırsa o baska
cekip aldığında da anlarsın artık iman ışığı kalmamıştır.
şeytan sana "imansız" diye vesvese veriyorsa Aldanma
o pislik ne derse desin inanma
iyice batırmak için çabalıyor
sende hala bir ışık görmüş ki uğrasıyor.
günaha girmeyen kul mu var Allah aşkına
ozaman kimsede iman kalmazdı
tövbe kapısı acık duruyor
Dil ile istifar çek kalp ile tövbe et gecer.