BU KİTABI LÜTFENNNNNN OKUYUNNNNNNNNNN

1.517 görüntülenme · 12 yanıt

Paylaş:
gecem

gecem

Mübarek Üye · 1.631 mesaj

ÜNLÜ RUS YAZAR "TOLSTOY"(HZ.MUHAMMED)İSLAM PEYGAMBERİ ADLI BU KİTAPTA BANA GÖRE EN DİKKAT ÇEKEN KISMI SİZLERLE PAYLAŞMA GEREGİ DUYDM. RUS YAZAR KİTABININ BİR BÖLÜMÜNDE EFENDİMİZ İÇİN AYNEN ŞU ŞEKİLDE MAHSEDİYOR."BUNU SÖYLEMEK NE KADAR TUHAF OLSADA BENİM İÇİN MUHAMMEDİLİK,HAÇA TAPMAKTAN(HIRİSTİYANLIK'TAN)MUKAYESEEDİLMEYECEK KADAR YÜKSEKTE DURUYOR.EĞER İNSAN,SEÇME HAKKINA SAHİP OLSAYDI,AKLIBAŞINDA OLAN HER BİR İNSAN,ŞÜPHE VE TEREDDÜT ETMEDEN MUHAMMEDİLİĞİ;TEK ALLAHI VE ONUN PEYGAMBERİNİ KABUL EDERDİ"..................... DAHA BUNUN GİBİ NİCE SÖZLER VAR OKUM ANIZI TAVSİYE EDİYORUMMMMM.HAKKIM OLMAYARAK BELKİ AMA İLK VAHİY NEDİYOR.................... OKUUU YARATAN RABBİNİN ADIYLA...
Tayfun_Dokgoz

Tayfun_Dokgoz

Mübarek Üye · 853 mesaj

RE: BU KİTABI LÜTFENNNNNN OKUYUNNNNNNNNNN

PAYLAŞIM İÇİN TEŞEKKÜRLER ALLAH RAZI OLSUN
mustafa_xtar

mustafa_xtar

Mübarek Üye · 5.606 mesaj

Paylaşımın için saol. Allah razı olsun

Türksat 3/A Frekans: 12729

Sembol Rate: 30000 Polarizasyon: Vertical Fec: 5/6 42º
havvabahar

havvabahar

Aktif Üye · 52 mesaj

ben okudum. Istanbul a geliyormus yol da olmus. Musluman olmus diye soylentiler var. Allah a emant olunB)
eminesena

eminesena

Mübarek Üye · 746 mesaj

saouln öneriniz için okumaya çalışcam.bu arada tolstoyun en sevdiğim kitabı insan ne ile yaşar ben de onu öneririm size..
rainmen

rainmen

Kıdemli Üye · 197 mesaj

s.a evet ben de okudum yakın zaman da o kitabı.çok şaşırmıştım.rusya da rus bir yazarın bunları yazmasına.tavsiye ederim.Allah'a emanet olun.
FUNDA_

FUNDA_

Kıdemli Üye · 104 mesaj

ALLAHIM RAZI OLSUN İNSALLAH ELİME GEÇER BU KİTAPTA BENİMDE OKUMA FIRSATIM OLUR SELAM VE DUALARIMLA...
esedturkey07

esedturkey07

Kıdemli Üye · 181 mesaj

yakınlarından gizlemiş diye bir şey duydum doğru mu acaba bilen var mı?
fidan

fidan

Mübarek Üye · 947 mesaj

S.A. bende tolstoy un bir çok kitabını okudum gerçekten güzel kitapları var ama bu katabını okumamıştım bunuda okumaya çalışıcam inşallah allah razı olsun a.e.o.
yeliz

yeliz

Mübarek Üye · 790 mesaj

L_N. TOLSTOY 1908 YILINDA abdullah el _ sühreverdinin hindistanda basılmış HZ. MUHAMMED İN HADİSLERİ KİTABINI OKUMUŞTUR okuduğu hadislerden bir kitapcık derlemiş bunu rusyanın .posrednik . adlı yayın evinde bastırmıştır ve kardeşim gerçekten çok güzel bir kitap tolstoy şeçip kitapcık haline getirdiği bu hadislerde gerçek adalet ve eşitliğin gerçek kardeşlık ve fedarkarlığın yerinin islam olduğunu vurgulamak istemiştir allah razı olsun
ruzgar_17

ruzgar_17

Kıdemli Üye · 274 mesaj

kardes bılıyorumm ya super bı kıtapp ogretmenınnm tavsıye etmıstıı superr ya hayyran oldummm ya allah razıı olsun
ahsen-1

ahsen-1

Aktif Üye · 88 mesaj

s.a kardeşim ben bu kitabı okumadım ama inşallah ALLAH nasip ederse okuycam.paylaşımın için sağol.
carmelo89

carmelo89

Kıdemli Üye · 452 mesaj

Tolstoyun böyle bir kitabı oldugunu bilmiyodum ilk gördüğüm yerde almaya çalışcam
paylaşım ve öneri için saolB)
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.