BU KİTABI LÜTFENNNNNN OKUYUNNNNNNNNNN
1.517 görüntülenme · 12 yanıt
ÜNLÜ RUS YAZAR "TOLSTOY"(HZ.MUHAMMED)İSLAM PEYGAMBERİ ADLI BU KİTAPTA BANA GÖRE EN DİKKAT ÇEKEN KISMI SİZLERLE PAYLAŞMA GEREGİ DUYDM. RUS YAZAR KİTABININ BİR BÖLÜMÜNDE EFENDİMİZ İÇİN AYNEN ŞU ŞEKİLDE MAHSEDİYOR."BUNU SÖYLEMEK NE KADAR TUHAF OLSADA BENİM İÇİN MUHAMMEDİLİK,HAÇA TAPMAKTAN(HIRİSTİYANLIK'TAN)MUKAYESEEDİLMEYECEK KADAR YÜKSEKTE DURUYOR.EĞER İNSAN,SEÇME HAKKINA SAHİP OLSAYDI,AKLIBAŞINDA OLAN HER BİR İNSAN,ŞÜPHE VE TEREDDÜT ETMEDEN MUHAMMEDİLİĞİ;TEK ALLAHI VE ONUN PEYGAMBERİNİ KABUL EDERDİ"..................... DAHA BUNUN GİBİ NİCE SÖZLER VAR OKUM ANIZI TAVSİYE EDİYORUMMMMM.HAKKIM OLMAYARAK BELKİ AMA İLK VAHİY NEDİYOR.................... OKUUU YARATAN RABBİNİN ADIYLA...
RE: BU KİTABI LÜTFENNNNNN OKUYUNNNNNNNNNN
Paylaşımın için saol. Allah razı olsun
Paylaşımın için saol. Allah razı olsun
ben okudum. Istanbul a geliyormus yol da olmus. Musluman olmus diye soylentiler var. Allah a emant olunB)
ben okudum. Istanbul a geliyormus yol da olmus. Musluman olmus diye soylentiler var. Allah a emant olunB)
yakınlarından gizlemiş diye bir şey duydum doğru mu acaba bilen var mı?
yakınlarından gizlemiş diye bir şey duydum doğru mu acaba bilen var mı?
L_N. TOLSTOY 1908 YILINDA abdullah el _ sühreverdinin hindistanda basılmış HZ. MUHAMMED İN HADİSLERİ KİTABINI OKUMUŞTUR okuduğu hadislerden bir kitapcık derlemiş bunu rusyanın .posrednik . adlı yayın evinde bastırmıştır ve kardeşim gerçekten çok güzel bir kitap tolstoy şeçip kitapcık haline getirdiği bu hadislerde gerçek adalet ve eşitliğin gerçek kardeşlık ve fedarkarlığın yerinin islam olduğunu vurgulamak istemiştir allah razı olsun
L_N. TOLSTOY 1908 YILINDA abdullah el _ sühreverdinin hindistanda basılmış HZ. MUHAMMED İN HADİSLERİ KİTABINI OKUMUŞTUR okuduğu hadislerden bir kitapcık derlemiş bunu rusyanın .posrednik . adlı yayın evinde bastırmıştır ve kardeşim gerçekten çok güzel bir kitap tolstoy şeçip kitapcık haline getirdiği bu hadislerde gerçek adalet ve eşitliğin gerçek kardeşlık ve fedarkarlığın yerinin islam olduğunu vurgulamak istemiştir allah razı olsun
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/5454-bu-kitabi-lutfennnnnn-okuyunnnnnnnnnn · 21.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- dualarınıza ihtiyacım var lütfennnnnn Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 4 cevap
- 7 Hadis Kitabı İndir İslami Programlar 1 cevap
- Namaz Kitabı - Tüm Müslümanlara duyuralım inşaallah Etkinlikler 1 cevap
- Ağaç Kitabı Yaprak Sayfasını Okudunuz mu Hiç? Dini Hikayeler 4 cevap
- tam ilmihal saadet-i ebediye kitabı buyrun indirin İslami Bilgi ve Kaynaklar 3 cevap
- Riyaz-üs Salihin (7 cilt) Hadis Kitabı... Hadis kitapları 10 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.