Bu gün benim doğum günüm:::::::
1.929 görüntülenme · 23 yanıt
BU GÜN BENİM DOĞUM GÜNÜM ALLAH'IMA ŞÜKÜRLER OLSUN BANA AİLEMİ BAHŞETTİĞİ İÇİN.....İNŞALLAH RABBİME LAYIK KUL OLURUM ABDESTİMDE NAMAZIMDA KUR'ANIMDA HEP DOĞRULUK YOLUNDA OLURUM İNŞAALLAH:a20::a44::a01:
doğum gününüz hayırlara vesile olsun güzel kardeşim
Rabbim geri kalan ömrünüzü O'nun yolunda tüketmeyi nasip etsin inşAllah
Rabbim geri kalan ömrünüzü O'nun yolunda tüketmeyi nasip etsin inşAllah
inşallah kardeşim hep imanlı olursun:).doğum gününü kutlar hayırlara vesile olmasını temenni ederim.selametle kal kardeşimB)

allah razı olsun kardeşlerim hayır dualarınız için rabbim gönül muradınızı verir inşaallah hepimize cennette bir köşk nasip olması ümidiyle rabbimiz yar ve yardımcımız olsun selametle
amin kardeşim bir kaç gündür pabucum evde dama atıldı hala oldum kimse hatırlamadı söyleyince iyiiiiiiiii dediler ama en güzelide ne biiyormusunuz burda sizlerle dua dostluğunda bulunmak rabbim cennetine kabul etsin hepimizi amin
berat05 🛡
Yönetici
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 1.045
- Ödül
- 163
Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 7.767 mesaj
esselamün aleyküm verahmetullahi ve berakatuhu
Allah C.C hayırlı güzel ömür nasip eylesin
Kur'an dan İmandan ayırmasın
İslam üzerine doğduk İslam üzerine ölmeyi nasip eylesin
İyiki doğdunuz
Kur'an dan İmandan ayırmasın
İslam üzerine doğduk İslam üzerine ölmeyi nasip eylesin
İyiki doğdunuz
Lâ ilahe İllallah Muhammedun Resullullah
doğum günün kutlu olsun kardeşim RABBİM sağlıklı,huzurlu,sevdiklerinle beraber hayırlı ömür versin...

Yüce Rabbimiz,rızasına uygun bir ömür geçirmek nasib etsin kardeşim.
Yeni yaşını güle güle kullan:)
Selametle kal.
doğum gününüz kutlu olsun sağlıklı mutlu huzurlu yıllara iNş.rabbim hayırlı eylesin yeni yaşınızı...
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/54256-bu-gun-benim-dogum-gunum · 21.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.