Bugün namaza tekrar basliyabildim. Tanisma kösesinde yazmistim ki ben herseyin varligindan süphe ediyorum diye. Bugün namazdan sonra kurani acip (almanca) elim nereye giderse ...ve 17 sure 73 (75) ayetini okudum. Cok sükür döndüm araniza!
Allahin isaretti mi?
1.547 görüntülenme · 6 yanıt
Sevgili Din Kardeslerim
Bugün namaza tekrar basliyabildim. Tanisma kösesinde yazmistim ki ben herseyin varligindan süphe ediyorum diye. Bugün namazdan sonra kurani acip (almanca) elim nereye giderse ...ve 17 sure 73 (75) ayetini okudum. Cok sükür döndüm araniza!
Rahman ve Rahiym olan ALLAH'ın adıyla,
KArdeşim öncelikle aramıza hoşgeldin aslında sen her zaman aramızdaydın ama bunu daha yeni fark edebildin. 2. olarak; Yüce ALLAHUTEALA (c.c) işaret gönderebilmesi için gözünü açıp herhangi bir yere bakman yeterlidir. Çünkü; orada inananlar için yeterince işaret vardır hamdolsun ki.
Selam ve dua ile...
KArdeşim öncelikle aramıza hoşgeldin aslında sen her zaman aramızdaydın ama bunu daha yeni fark edebildin. 2. olarak; Yüce ALLAHUTEALA (c.c) işaret gönderebilmesi için gözünü açıp herhangi bir yere bakman yeterlidir. Çünkü; orada inananlar için yeterince işaret vardır hamdolsun ki.
Selam ve dua ile...
MisafircikSevgili Din Kardeslerim
Rabbim daim etsin inşallah. Selametle kardeşim..
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/54210-allahin-isaretti-mi · 21.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- Güzel Bir Yorum Allahin Varliği Hakkinda... Dini Hikayeler 24 cevap
- Kalpler Ancak Allahin Zikriyle Mütmain Olur.... Allah (c.c) Hazretleri 1 cevap
- Allahin selami uzerinize olsun Tanışma Köşesi 9 cevap
- Bence Okunmaya Değer Allahin Sevgili Kkulu Dini sohbet 33 cevap
- "Allahin sahidligi yetmez mi?" Fıkıh ve Akaîd 1 cevap
- Allahin c.c isimleri...... Esmâül Hüsnâ 17 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.