esselamün aleyküm...geç oldu ama geldim..

7.113 görüntülenme · 60 yanıt

Paylaş:
Emir Sadullayev

Emir Sadullayev

Aktif Üye · 90 mesaj

Ve Aleykümüs Selam Ve Rahmetullahi Ve Berakatuhu,

Hoşgeldin abi, dualarımız sizinleydi İnşaAllah...

İnna lillahi ve inna ileyhi raciun... Allah Celle Celâluhu onlara rahmet eylesin...Şâfi ismi şerifiyle şifalar ihsan eylesin İnşaAllah...

Cenab-ı Hakk'ın selamı bereketi mağfireti üzerinize olsun İnşaAllah...
dua sekeri

dua sekeri

Aktif Üye · 79 mesaj

Hşgeldin erhan kardeşim. Allah sabır versin acın çok büyük. Allah şifa versin yaralılarınıza. Dualarım seninle. Allah imtihanı kazanmak nasip eylesin. Inşallah atlatırsınız. Bu olay vasıtasıyla sitedeki kardeşliği de yakından görmüş oldum. Inşallah beni de aranıza alırsınız ve ailenize ben de katılırım.çok güzel bir ortam burda. Allah bozmasın kardeşim.
Aşk-ı Hicab

Aşk-ı Hicab

Mübarek Üye · 12.148 mesaj

selamun aleyküm kardeşim.
Rabbim ölenlere rahmet eylesin mekanlarını cennet etsin inşaallah.
Geride kalanlara Rabbim acil şifalar, sabırlar versin.Çok üzüldüm:(
berrakcann

berrakcann

Aktif Üye · 54 mesaj

Canım kardeşim
Hoşgeldin,aklım hep sendeydi,siteye geldimi gelmedimi,nasıl toparlandımı,ama çabuk toparlandın maşALLAH.RABBİM veriyor dayanma gücünü de sabrınıda.Böyle durumlara alışmakta(alışmak demeyeyimde,ne bilim tarifini yapamıyorum,aynı acıyı bende halen yaşıyorum.ve gerçekten tarifi yok.) bir nimet,RABBİM eğer vermeseydi bu nimeti akıl yerinde kalırmıydı.HAMDOLSUN sabrımızı yerinde kullanıyoruz,zayi etmiyoruz.Tevekkül ediyoruz.aşıcaksın bu günleride hep yanındayız İnş..(ben şimdi bir başlarsam yazmaya sayfalar yetmez.Seni o kadar iyi anlıyorum ki her zerrene kadar.)RABBİM daha yaşatmasın bu acıları İNŞ..
Dua ile...
mir_erhan

mir_erhan 🛡

Moderatör · ✦ Mübarek Üye · 6.148 mesaj

Emir SadullayevVe Aleykümüs Selam Ve Rahmetullahi Ve Berakatuhu,

Hoşgeldin abi, dualarımız sizinleydi İnşaAllah...

İnna lillahi ve inna ileyhi raciun... Allah Celle Celâluhu onlara rahmet eylesin...Şâfi ismi şerifiyle şifalar ihsan eylesin İnşaAllah...

Cenab-ı Hakk'ın selamı bereketi mağfireti üzerinize olsun İnşaAllah...

Allah razı olsun senden hoşbulduk emir kardeşim...
Rabbim o dualarınızla ve şafi ismi hürmetine gerçekten hiç beklenmeyen bir şifa ihsan etti hastalara...
Allah cele celalüh senden ve kardeşlerimizden Razı olsun..
selam ve dua ile
mir_erhan

mir_erhan 🛡

dua sekeriHşgeldin erhan kardeşim. Allah sabır versin acın çok büyük. Allah şifa versin yaralılarınıza. Dualarım seninle. Allah imtihanı kazanmak nasip eylesin. Inşallah atlatırsınız. Bu olay vasıtasıyla sitedeki kardeşliği de yakından görmüş oldum. Inşallah beni de aranıza alırsınız ve ailenize ben de katılırım.çok güzel bir ortam burda. Allah bozmasın kardeşim.

hoşbulduk kardeşim Rabbim senden razı olsun..
evet burdaki kardeşliği anlatacak bir kelime bulamıyorum...
kimse kimseyi tanımıyor ama yüreğiyle duasıyla bir an durmadan
acıya ortak acıya koşmak Allah celle celalüh için sevmek...
Hepsinden tek tek Rabbim Razı olsun acılar yaşatmasın inşallah..
selam ve dua ile
mir_erhan

mir_erhan 🛡

tek_dileğimselamun aleyküm kardeşim.
Rabbim ölenlere rahmet eylesin mekanlarını cennet etsin inşaallah.
Geride kalanlara Rabbim acil şifalar, sabırlar versin.Çok üzüldüm:(

aleyküm selam dilek kardeşim...
amin..
Allah celle celalüh sizlerden de razı olsun...
hakkkını helal edin...
selam ve dua ile
mir_erhan

mir_erhan 🛡

berrakcann Canım kardeşim
Hoşgeldin,aklım hep sendeydi,siteye geldimi gelmedimi,nasıl toparlandımı,ama çabuk toparlandın maşALLAH.RABBİM veriyor dayanma gücünü de sabrınıda.Böyle durumlara alışmakta(alışmak demeyeyimde,ne bilim tarifini yapamıyorum,aynı acıyı bende halen yaşıyorum.ve gerçekten tarifi yok.) bir nimet,RABBİM eğer vermeseydi bu nimeti akıl yerinde kalırmıydı.HAMDOLSUN sabrımızı yerinde kullanıyoruz,zayi etmiyoruz.Tevekkül ediyoruz.aşıcaksın bu günleride hep yanındayız İnş..(ben şimdi bir başlarsam yazmaya sayfalar yetmez.Seni o kadar iyi anlıyorum ki her zerrene kadar.)RABBİM daha yaşatmasın bu acıları İNŞ..
Dua ile...

hoş bulduk kardeşim Allah Celle celalüh senden razı olsun..
çok doğru söyledin o acıyı kaldıramam diyorsun ama Rahman ve Rahim olan Allah celle celalüh sabrıda sebatı da katından gönderiyor...
insan dolu olunca sayfalar yazsa farkına varmıyor...
acının en iyisini aiçerimizde Allaha celle celalüh sığınarak yaşamaktır.
ama burdaki kardeşleriminde dualarını desteğini o kadar iyi hissettimki
ne diyeceğimim bilemiyorum..
Rabbim hiç birinize acılar yaşatmasın..
selam ve dua ile
AY-YA

AY-YA

Mübarek Üye · 2.370 mesaj

erhan kardeşim hayırlı sabahlar çok merak ettim seni ama acının yanında iyi haberlerle döndüğün için çok sevindim çok şükür Rabbime dualarımızı boşa çıkarmadı inşallah iyileşicekler Rabbim ölen kardeşlerimizin mekanını cennet eylesin ateş düştüğü yeri yakar evlatlarına yakınlarına Rabbim sabır versin...kendine çok iyi bak erhan kardeşim selametle...
mir_erhan

mir_erhan 🛡

AY-YAerhan kardeşim hayırlı sabahlar çok merak ettim seni ama acının yanında iyi haberlerle döndüğün için çok sevindim çok şükür Rabbime dualarımızı boşa çıkarmadı inşallah iyileşicekler Rabbim ölen kardeşlerimizin mekanını cennet eylesin ateş düştüğü yeri yakar evlatlarına yakınlarına Rabbim sabır versin...kendine çok iyi bak erhan kardeşim selametle...

belki birileri abarttığımı falan sanacak ama
ayça kardeşim yaralı olanın durumu o kadar kötüydü ki
Rabbim dualara cevap veriyor ve burdaki kardeşlerimiz de
hepiniz yürekten dualarınızla dua ettiniz ve ben eminim ki Rabbim dualara cevap verdi..
Allah celle celalüh senden razı olsun Rabbim kimseye böyle acılar yaşatmasın beterlerinden korusun acılara karşı sabır ve sebatlar ihsan etsin inşallah
selam ve dua ile
AY-YA

AY-YA

Mübarek Üye · 2.370 mesaj

mir_erhan

belki birileri abarttığımı falan sanacak ama
ayça kardeşim yaralı olanın durumu o kadar kötüydü ki
Rabbim dualara cevap veriyor ve burdaki kardeşlerimiz de
hepiniz yürekten dualarınızla dua ettiniz ve ben eminim ki Rabbim dualara cevap verdi..
Allah celle celalüh senden razı olsun Rabbim kimseye böyle acılar yaşatmasın beterlerinden korusun acılara karşı sabır ve sebatlar ihsan etsin inşallah
selam ve dua ile

estağfurullah erhan kardeşim kim niye öyle sansın kiii doğrudur Rabbim ol dedimi herşey olur Rabbim kardeşimizi bizlere bağışladı inşallah dahada iyiyie gidicek sağlık durumu inanıyorum ben üzme kendini desemde elde değil bilirim ama Rabbim dediğiniz gibi sabrını veriyo Rabbim bizlere kötü ölümler vermesin son nefesimizi kelime-i şahadetle vermemizi nasip etsin ....amin selam ve dua ile..
ŞEB-İ ARUS

ŞEB-İ ARUS

Mübarek Üye · 1.904 mesaj

aleyküm selam kıymetli kardeşim.rabbim rahmet merhamet eylesin kalanlarada saglık sıhhat ve hayırlı ömür nasip etsin...
sizden bir yada 2 gün öncede benim amcamın oglu trafik kazası sonucu vefat etti..
25 yaşında daha belkide işte hayata yeni başlıyorum dedigi bir zamanda gözlerini kapadı küstü hepimize içimiz cok yandı cok acıdı ve acımaya devam ediyor..
her gün mezarına gidiyoruz o kadar zor bir durum ki..amcam yengem cok kötüler..evlat acısı genc abinin acısı cok betermiş.rabbimde sizi öyle bizi böyle sınadı sınamaya devam ediyor..inşa-ALLAH rahmanın istedigi sabrı ve istedigi şükrü ona gösteririz..ona dönecegiz hepimiz..
dualrınızda bizimde merhum kardeşimizi unutmayın ne olur...

hamd ALLAHadır..
selam ve dua ile. kalın kardeşim rabbim sabır versin..
Sen yine sükutu giyin! Dilersen hiç konuşma.
Ben kelamlarımı çürüttüm yolunda.Çarpsada bir tokat gibi yüzüme, her
harfi yoluna heceledim. Ve bilesin üstüne aşkı giydirdiğim, Söz verdim
ben bu yüreğe, Hiçbir harfi sensiz bir cümleye kurban etmedim
Guo1903

Guo1903

Mübarek Üye · 2.657 mesaj

Allah sabır versin.. Ölenlere de Allah'tan rahmet diliyorum..
Selam ve dua ile..
mir_erhan

mir_erhan 🛡

>AYLİN<aleyküm selam kıymetli kardeşim.rabbim rahmet merhamet eylesin kalanlarada saglık sıhhat ve hayırlı ömür nasip etsin...
sizden bir yada 2 gün öncede benim amcamın oglu trafik kazası sonucu vefat etti..
25 yaşında daha belkide işte hayata yeni başlıyorum dedigi bir zamanda gözlerini kapadı küstü hepimize içimiz cok yandı cok acıdı ve acımaya devam ediyor..
her gün mezarına gidiyoruz o kadar zor bir durum ki..amcam yengem cok kötüler..evlat acısı genc abinin acısı cok betermiş.rabbimde sizi öyle bizi böyle sınadı sınamaya devam ediyor..inşa-ALLAH rahmanın istedigi sabrı ve istedigi şükrü ona gösteririz..ona dönecegiz hepimiz..
dualrınızda bizimde merhum kardeşimizi unutmayın ne olur...

hamd ALLAHadır..
selam ve dua ile. kalın kardeşim rabbim sabır versin..

aylin kardeşim başın sağolsun başımız sağolsun Allah onlara Rahmet Bizlerede gerçek anlamda sabır versin..
amcaoğlu amcakızı genç yaştalar hepsinin yeni yeni umutları
hazırlıkları hayallaeri muratları var
oysa hazırlıkların en iyi allah katındadır herşey onun istediği şekilde olacak
bizlerde amenna deyip sebat göstereceğiz..ama ciğerlerimiz de yanacak helle anne babaları..
benim de 23 yaşında askerden gelen bir abim hiç yokken beyin kanamsından vefatetti yıllar önce ve annem halen arıyor halen an be an anıyor ve biz hala onu çok özlüyoruz kardeş evlat ammann
Rabbim sen sabırlar ver önce anne babalar sonra bizlere
sen bizlere sebat ihsan eyle
şükür Rabbime olsun ama acıda yakıyor be...,
Allah mekanlarını cennet eylesin inşallah. ne diyelim ..
mir_erhan

mir_erhan 🛡

Guo1903Allah sabır versin.. Ölenlere de Allah'tan rahmet diliyorum..
Selam ve dua ile..

Allah razı olsun senden engin kardeşim..
Allah sizleri acılardan sıkıntılardan emin kılsın inşallah
kimkimdir

kimkimdir

Mübarek Üye · 6.610 mesaj

Mekanları cennet olsun..Allahcc yar ve yardımcınız olsun..Allahcce emanet olasınız gönüldaşımız ve kardeşimiz...BESMELE...SELAM...DUA...
mir_erhan

mir_erhan 🛡

kimkimdirMekanları cennet olsun..Allahcc yar ve yardımcınız olsun..Allahcce emanet olasınız gönüldaşımız ve kardeşimiz...BESMELE...SELAM...DUA...

amin kardeşim Allah razı olsun sizlerden.
selam ve dua ile
gerçekyaşam

gerçekyaşam

Yeni Üye · 0 mesaj

Esselamü aleyküm hoşgeldin kardeşim RABBİM yardımcınız olsun inşALLAH aramızdan göçüp gerçeğe kavuşan tüm akrabalarınıza yardım etsin evliyaların nurlarıyla yollarını nurlandırsın inşALLAH kalanlarada sabır versin inşALLAH RABBİME emanet olun .........
berat05

berat05 🛡

Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 7.767 mesaj

ve aleykümselam ve rahmetullahi ve berekatuhu

ve aleykümselam ve rahmetullahi ve berekatuhu

Değerli Kardeşimiz

İnanın okuyunca çok üzüldüm.Allah c.c yar ve yardımcınız olsun.Rabbim annelerini almışsa da o yavrulara kol kanat gerecektir inşallah..

Rabbim babalarına ve geride kalanlara sabır selamet versin inşallah.Çok Çok zor bir durum..Ama Allah c.c. böyle istemişse elden duadan başka bir şey gelmez.

Rahman c.c yar ve yardımcıları olsun...kendi kapısından başka kapıya muhtaç etmesin gözetsin korusun inşallah

Allah c.c a emanet olunuz değerli kardeşim
Lâ ilahe İllallah Muhammedun Resullullah
mir_erhan

mir_erhan 🛡

gerçekyaşamEsselamü aleyküm hoşgeldin kardeşim RABBİM yardımcınız olsun inşALLAH aramızdan göçüp gerçeğe kavuşan tüm akrabalarınıza yardım etsin evliyaların nurlarıyla yollarını nurlandırsın inşALLAH kalanlarada sabır versin inşALLAH RABBİME emanet olun .........

ve aleyküm selam hoşbulduk güzel kardeşim..
amin o güzel ve yürekten duaların için..
Allah celle celalüh sende razı olsun
selam ve dua ile
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.