>AYLİN<aleyküm selam kıymetli kardeşim.rabbim rahmet merhamet eylesin kalanlarada saglık sıhhat ve hayırlı ömür nasip etsin...
sizden bir yada 2 gün öncede benim amcamın oglu trafik kazası sonucu vefat etti..
25 yaşında daha belkide işte hayata yeni başlıyorum dedigi bir zamanda gözlerini kapadı küstü hepimize içimiz cok yandı cok acıdı ve acımaya devam ediyor..
her gün mezarına gidiyoruz o kadar zor bir durum ki..amcam yengem cok kötüler..evlat acısı genc abinin acısı cok betermiş.rabbimde sizi öyle bizi böyle sınadı sınamaya devam ediyor..inşa-ALLAH rahmanın istedigi sabrı ve istedigi şükrü ona gösteririz..ona dönecegiz hepimiz..
dualrınızda bizimde merhum kardeşimizi unutmayın ne olur...
hamd ALLAHadır..
selam ve dua ile. kalın kardeşim rabbim sabır versin..
aylin kardeşim başın sağolsun başımız sağolsun Allah onlara Rahmet Bizlerede gerçek anlamda sabır versin..
amcaoğlu amcakızı genç yaştalar hepsinin yeni yeni umutları
hazırlıkları hayallaeri muratları var
oysa hazırlıkların en iyi allah katındadır herşey onun istediği şekilde olacak
bizlerde amenna deyip sebat göstereceğiz..ama ciğerlerimiz de yanacak helle anne babaları..
benim de 23 yaşında askerden gelen bir abim hiç yokken beyin kanamsından vefatetti yıllar önce ve annem halen arıyor halen an be an anıyor ve biz hala onu çok özlüyoruz kardeş evlat ammann
Rabbim sen sabırlar ver önce anne babalar sonra bizlere
sen bizlere sebat ihsan eyle
şükür Rabbime olsun ama acıda yakıyor be...,
Allah mekanlarını cennet eylesin inşallah. ne diyelim ..