Gökkuşağı Resimleri..
2.942 görüntülenme · 25 yanıt
selamünaleyküm
Emeğine sağlık çok çok güzel hatta süper resimler....Gökkuşağı...
Ne kadar güzel...çocukluğumu hatırladım herkes kendine bir renk seçerdi...ilk gören kırmızıyı alırdı tabii.Bakmaya doyamadığım bir doğa harikasıdır..
Teşekkürler.......
selam ve dua ile ....
Ne kadar güzel...çocukluğumu hatırladım herkes kendine bir renk seçerdi...ilk gören kırmızıyı alırdı tabii.Bakmaya doyamadığım bir doğa harikasıdır..
Teşekkürler.......
selam ve dua ile ....
gülsengül, post: 1009608, member: 82232selamünaleyküm
Teşekkürler.......
selam ve dua ile ....
Aleyküm Selam..
Gökkuşağı gerçektende müthiş bir doğa harikası.. Kırmızı yine sizin olabilir ve hatta resimlerin hepsi sizin olsun:) Sizden de güzel resimler beklerim..
Yorumunuz için de teşekkür ederim..
Selam ve dua ile..

Gökkuşağının altından geçen kız erkek olabilirmiş mesela..Yok ya daha neler dersin ama..ya doğruysa?Sonunda bir küp altın varmış..Bulutlar yumuşak üzerinde oturabileceğin bir minder hükmündeyse,gökkuşağıda hızla kayacağın bir kaydırak olabilirdi.
Çocukken gökkuşağı hakkında ne çok efsanemiz vardı..İnsan yaşlanınca "aaa ne güzell"diyor yalnız.
Paylaşım için teşekkür ederiz.Selametle.
necla_38, post: 1009750, member: 90746selamun aleyküm emegine sağlık kardeşim çok güzel olmuş bende resim koymak istıyorum ama nasıl yapcam bilmıyorum banadasöylesene yeni üyeyım bende selametle
Aleyküm Selam...
http://forum.islamiyet.gen.tr/tanisma-kosesi/56947-yardim-resim-yukleme.html
Burdan resim ekleme hakkında yardım alabilirsiniz..
İnşalah size yardımcı olacaktır..
Selam ve dua ile...
gülnisa, post: 1010576, member: 88316selamunaleykum engin kardeşim
ne dıyeyeım
kısaca
harıka harıka harıka:)
emeğıne sağlık
cok cok guzel
allaha emanet olun
Aleyküm Selam Hocam..
Gerçekten de harika resimler.. Rabbimizin bize sunduğu muhteşem bir görselllik..
Selam ve dua ile..
Hasıl ı Kelam, post: 1010422, member: 71287
Gökkuşağının altından geçen kız erkek olabilirmiş mesela..Yok ya daha neler dersin ama..ya doğruysa?Sonunda bir küp altın varmış..Bulutlar yumuşak üzerinde oturabileceğin bir minder hükmündeyse,gökkuşağıda hızla kayacağın bir kaydırak olabilirdi.
Çocukken gökkuşağı hakkında ne çok efsanemiz vardı..İnsan yaşlanınca "aaa ne güzell"diyor yalnız.
Paylaşım için teşekkür ederiz.Selametle.
Evet özellikle çizgi filmlerde çok görürdük böyle şeyleri..Ve üzerinden aşağıya doğru kaymak isterdi insan.. ne güzeldi dimi o zamanlar:)...Çocukluk bir başka gerçekten..
Selam ve dua ile..
allah razı olsun
emeğinize sağlık
selam ve dua ile...
emeğinize sağlık
selam ve dua ile...
Rasûlullah (sav) buyuruyor: “Dünya tatlıdır ve manzarası hoştur. Şüphesiz ki Allah dünyanın idaresini size verecek ve nasıl davranacağınıza, ne gibi işler yapacağınıza bakacaktır. O halde dünyadan sakının…” (Müslim, Zikr 99)
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/54103-gokkusagi-resimleri · 06.10.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.