Allah razı olsun sevgili kardeşim ,ancak namaz bu değil kusura bakma bence biraz daha geliştir konuyu,bu anlattıkların artık insanın bildiği yapması zorunlu olan şeyler derinleşelim bu hususta namzı namaz gibi kılmaktan tut peygamber efendimiz namazını nasıl eda etmiş nelerden sakınmış bunlarıda yazalım
Namaz kılmak istiyorum ama kılmak istiyorum ama kılamıyorummu diyosunuz bi göz atın..
3.490 görüntülenme · 24 yanıt
bu kadarmı namaz
Allah razı olsun sevgili kardeşim ,ancak namaz bu değil kusura bakma bence biraz daha geliştir konuyu,bu anlattıkların artık insanın bildiği yapması zorunlu olan şeyler derinleşelim bu hususta namzı namaz gibi kılmaktan tut peygamber efendimiz namazını nasıl eda etmiş nelerden sakınmış bunlarıda yazalım
kardeşim kardeşlerimizin cogunun bu konuları yapmadıklarını yada yapmak isteyipte yapamadıkları için bu paylasımı koydum eger senin dedigin gibi peygamber efendimiz namazını nasıl eda etmiş nelerden sakınmış bunlarıda yazardım ama insan en basta benim koydugum paylasımı yapamıyosa zaten digerini hiç yapamaz malım nefiss denen illlet onu insana yaptıracagını sanmıyorum kusurum varsa affola selam ve dua ile....
Emeğine sağlık kardeş allah razı olsun
Ey rabbim!İstemeden verdiklerine bakınca,istediklerimizi vereceğine inanarak,duasını beklediğim sevdiklerimi,hayırlara ulaştırmanı istiyorum...
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/54083-namaz-kilmak-istiyorum-ama-kilmak-istiyorum-ama-kilamiyorummu-diyosunuz-bi-goz-atin · 20.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- NAMAZ KILMAK İSTİYORUM... İslami Bilgi ve Kaynaklar 15 cevap
- Namaz Kılmak İstiyorum Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 4 cevap
- İnce namaz örtüsü ile namaz kılmak Namaz 4 cevap
- BİR İMZADA SİZ ATIN Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 6 cevap
- 80 lerin çocuklarımısınız?Ozaman bunlara bir göz atın Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 2 cevap
- Allah rızası için email atın Kuran-ı Kerim 12 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.