hiç birzaman ben bunu yaptım cehennemlikim denmemeli çünkü sizin yaptığınız ufak bir iyiliğin bile ALLAH katında yeri büyük.RABBİM kime nereyi nasip eder orasını bi o bilir.
kötü yolda ki kadın
801 görüntülenme · 5 yanıt
bir zamanlar bi kadın varmış kötü yoldaymış nefsine esir olmuş.bi gün hava çok sıcakmış yolda yürürken bi kuyunun yanında köpek görmüş köpekte su içmeye uğraşıyomuş.dayanamamış kuyuya gitmiş ayağında lastik ayakkabı varmış ayakkabısına ip bağlamış su çekmiş ve köpeğe içirmiş.o gün yaptığı iyilik için RABBİM onu bağışlamış ve cennetine yer hazırlamış.
hiç birzaman ben bunu yaptım cehennemlikim denmemeli çünkü sizin yaptığınız ufak bir iyiliğin bile ALLAH katında yeri büyük.RABBİM kime nereyi nasip eder orasını bi o bilir.
S.a. saten ben cok günahkarim benim dualarim kabul olmaz düsünceleri seytanin vesveseleriymis. Yaradan Allahim o kadar affedici ki bunu hic unutmamak lazim hep derim darda olunca bekleme mutlulugu ve yardimi yaradilandan sizleri yaradan varken....
Dinimizde umutsuzluk yoktur hz.mevlananın dediği gibi ''ne olursan ol yine gel bu kapı umutsuzluk kapısı değildir''
hakkınızı helal edin selam ve dua ile paylaşımın için allah razı olsun
hakkınızı helal edin selam ve dua ile paylaşımın için allah razı olsun
HERLAFA VERİLECEK CEVABIM VARDIR LAKİN ÖNCE LAFA BAKARIM LAFMI DİYE
SONRADA SÖYLEYENE BAKARIM ADAMMI DİYE...
SONRADA SÖYLEYENE BAKARIM ADAMMI DİYE...
selamün aleykümkardeşim
allah razı olsun
allah razı olsun
.....
Bir gemi arıyorum pusulası İmandan.
Alıp götürsün beni bu hüzünlü limandan..
NFK
Alıp götürsün beni bu hüzünlü limandan..
NFK
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/54038-kotu-yolda-ki-kadin · 22.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- Office 2010'a Giden Yolda Neler Var ? Bilim ve Teknoloji Haberleri 3 cevap
- Zira âşık,Mâşukunun Yolunda Olur ve O yolda Ölür.. Kıssadan Hisse 16 cevap
- ж BU YOLDA Mağlubiyet Yoktur ж Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 42 cevap
- Yolda Giderken Mp3 çalarla Kur'an Dinlemek Ashab-ı Kiram (Sahabeler) 14 cevap
- Bir insanin doğru yolda olmasi için bir tesbih duaya var misiniz? Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 236 cevap
- Dinimizdeki görgü kuralları;YOLDA YÜRÜMEK Dini sohbet 4 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.