okumadan geçmeyin Allah rızası için
3.322 görüntülenme · 56 yanıt
s.a. ARKADASLAR yalnizlik3 arkadasa yaptiginiz dua benimde katkim olsun. Benim esimde ayni ama belliki onun gönlünde bu istek cok. Nasil niyet edicegiz okuduktan sonra bana bir söyleseniz acabaaaa.....
15 tane aliyim okuyunca haber veririm..... cok uykum geldi belki okurken uyuya kalirsam yarin haber veririm....
15 tane aliyim okuyunca haber veririm..... cok uykum geldi belki okurken uyuya kalirsam yarin haber veririm....
özlem ve gülen ablalar benimde simdi bir sorum var resim eklemek istiyorum bana mesaj sayin daha 50 olmamis diyor. Baska bir sayfada nasil oldugunu ögrendim bu dogrumu....
daha yeni üye oldugum icinmi. KIZIMI GÖSTERMEK ISTIYORUM SIZLERE::::KÜCÜK CINGENEMI::::
daha yeni üye oldugum icinmi. KIZIMI GÖSTERMEK ISTIYORUM SIZLERE::::KÜCÜK CINGENEMI::::
gülen abla tanisma kösesine gir orda resim yükle diye bir sayfa var, arkadas cok güzel resimle anlatmis nasil yapildigini senin mesaj sayin yüksek belki olur. Ben artik 50 olmasini beklicem bakalim o zaman olur... kizim daha 1 yasinda o zamana kadar belki dügün fotolari bile olur::::::::::::::..:::::::::::::::)))))
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/54001-okumadan-gecmeyin-allah-rizasi-icin · 21.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.