BaTuHaN92, post: 1010004, member: 93495ayete bakarak demiyorum incilde vs. hepsinde yaziyor korunacak diye yani ayet olarak degilde eskiden bulunan vs. kitap oalrak
ya bozuldu demiyorum zaten ama bu konu hakkinda bilimsel bir bilgisi olan var mi diye sordum
Arkadaşım kur'anın mufessiri yine kur'andır başka ne kitabı arıyorsun.Eger ıncılde vs. yazıyorsa ki ben görmedim biz ona güvenmeyiz çünki kur'an bize bunların değiştiğini bildirir.İmanın şartlarından biri kitaplaraa inamaktır.
İman demek görmeden Allah ne dediyse öylece inanmaktır bize sorgu sual düşmez eğer kalbinde bu tür vesveseler geliyorsa bu şeytandandır deyip besmele cekerek bunu defet.
Bozludugunu söyledıgınıde bız soylemıyoruz sadece bu tur seyler seytanın vesvesesıdır kur'an ne dedıyse bız oylece iman eder inanırız kur'an da buldugumuz seyın baska yerde delilini aramayız.Eger baska bır kur'an bulundugu ıddaa edılıyorsa o zaman o ıcınde degısık bılgı olan her ne bılgısı ıse o zaman onu yalanlarız.
Elimizdedi kur'anda en eskı kur'andır gercı eskı dıyemeyız guncellıgını kıyamete kadar surdurecektır
Sen bol bol besmele cek arkadasım