selamün aleyküm

3.902 görüntülenme · 39 yanıt

Paylaş:
dinci

dinci

Mübarek Üye · 2.686 mesaj

dinciçok sağolun ALLAH CC razı olsun inşallah
sitemize hoş geldiniz üyeliyiniz hayırlı olsun inşallah selametle kalın hayırlı cumalar

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
dinci

dinci

selamün aleyküm hayırlı akşamlar kardeşlerim RABBİME CC şükürler olsunki yiyenimin sağlığı çok iyi sadece bir ortopedik ayakkabı vermiş dr RABBİM CC hepinizden razı olsun her darda kaldığımda önce RABBİMİN CC merhameti sonrada sizlerin dualarıyla selamete çıkıyorum herkese çok teşekkür ederim RABBİM CC sizleri sevdikleriyle sınamasın inşallah selametle kalın
ŞEB-İ ARUS

ŞEB-İ ARUS

Mübarek Üye · 1.904 mesaj

aleykum selam Canım ablam hoşgeldin..rabbim rahmet eylesin inşa-ALLAH o minik yavru kurtulur hayırlı bi şekilde.rabbim sıkıntıyıda bizim için veriyor.inşa-ALLAH bu sıkıtılar manevi derecemizin yükseltir yada günhalarımınız kerafeti olur ALLAH cc onu anmamızı ona yönelmemizi istiyor bizde sadece ona sıgınalım inşa-ALLAH..
selam ve dua ile ablam..
Sen yine sükutu giyin! Dilersen hiç konuşma.
Ben kelamlarımı çürüttüm yolunda.Çarpsada bir tokat gibi yüzüme, her
harfi yoluna heceledim. Ve bilesin üstüne aşkı giydirdiğim, Söz verdim
ben bu yüreğe, Hiçbir harfi sensiz bir cümleye kurban etmedim
mervenur1

mervenur1

Mübarek Üye · 2.302 mesaj

aleyküm selam ablam hoşgeldın Allah rahmet eylesin başın saoğlsun.inşallah küçük yavrucakta iyi olur.Allahım yar ve yardımcınız olsun
dinci

dinci

>aylin<aleykum selam canım ablam hoşgeldin..rabbim rahmet eylesin inşa-allah o minik yavru kurtulur hayırlı bi şekilde.rabbim sıkıntıyıda bizim için veriyor.inşa-allah bu sıkıtılar manevi derecemizin yükseltir yada günhalarımınız kerafeti olur allah cc onu anmamızı ona yönelmemizi istiyor bizde sadece ona sıgınalım inşa-allah..
selam ve dua ile ablam..

[ı]canım sağol yiyenim çok çok şükürki iyi hamdolsun rabbim cc sanada sabırlar versin inşallah rabbime cc emanet ol selametle kal [/ı]
elifffff

elifffff

Mübarek Üye · 1.217 mesaj

dinci abla, çok özledim seni....
hoş geldin nasılsın...?
dinci

dinci

elifffff, post: 1024955, member: 96544dinci abla, çok özledim seni....
hoş geldin nasılsın...?

[ı]canım elifim hoş buldum sağol nasılsın ablacığım sen hep aklımdasın inanki nışanlın nasıl [/ı]
dinci

dinci

mervenur1aleyküm selam ablam hoşgeldın Allah rahmet eylesin başın saoğlsun.inşallah küçük yavrucakta iyi olur.Allahım yar ve yardımcınız olsun

amin amin hoşbuldum sağol canım RABBİM CC razı olsun ablacığım yiyenim çok şükürki iyi ALLAHA CC emanet ol selametle kal inşallah
elifffff

elifffff

dinci, post: 1024956, member: 98232[ı]canım elifim hoş buldum sağol nasılsın ablacığım sen hep aklımdasın inanki nışanlın nasıl [/ı]

hamd olsun iiyim ablacım,nişanlım askerde 4,5 ay oldu gideli. ığdırda yapıyor askerliğini...
her halimize bin şükür acısıyla tatlısıyla geçip gidiyor zaman ablacım,işe başladım bende halk eğitim merkezinde öğretmenlik yapıyorum....
vaktim önceye nazaran daha güzel geçiyor,özlemi bastırmaya çalışıyorum içimde...

sen nasılsın ablacım,umarım herşey yolundadır.
uzun zamandır yoktun sitede,merak ettim....
bu arada başın sağolsun,Rabbim sabredenlerle olmanı nasip eylesin... üzüldüm inanki...:a11:
necla_38

necla_38

Kıdemli Üye · 298 mesaj

aleyküm selam başınız saolsun Allah sabır versin mekanları cennet olsun küçük yeğeninizede Rabbim acil şifalar versin inşALLAH selametle...
dinci

dinci

~~~~~~~~~~~~
elifffff

elifffff

başın sağolsun ablacım...
Emanet

Emanet

Mübarek Üye · 3.574 mesaj

aleyküm selam,
ilk önce üzüntümü dile getirmek istiyorum...ALLAH başka acı yaşatmaz inşaALLAH...ölenlere ALLAH rahmet eylesin,mekanları cennet olur inşaALLAH..RABBİM sana ve ailenede sabır versin...küçüğede RABBİM şifa verir inşaALLAH...dualarımdasın...selam ve dua ile
Ayşegül00

Ayşegül00

Mübarek Üye · 1.408 mesaj

a.s ablacım allahtan rahmet diliyorum ayrıca sizlere de sabır çok zordur allah yardımcınız olsun duamdasınız inş...
sınan_06

sınan_06

Kıdemli Üye · 466 mesaj

kardeşim basın saolsun rabbim cennetinle müjdelenenlerden eyler hem dayını hemde kayın valideni inşallah rabbim küçük kardeşimizede saglık sıhhat ihsan eylesin allaha emanet ol...
dinci

dinci

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
dinci

dinci

elifffff, post: 1024958, member: 98232
hamd olsun iiyim ablacım,nişanlım askerde 4,5 ay oldu gideli. ığdırda yapıyor askerliğini...
her halimize bin şükür acısıyla tatlısıyla geçip gidiyor zaman ablacım,işe başladım bende halk eğitim merkezinde öğretmenlik yapıyorum....
vaktim önceye nazaran daha güzel geçiyor,özlemi bastırmaya çalışıyorum içimde...

sen nasılsın ablacım,umarım herşey yolundadır.
uzun zamandır yoktun sitede,merak ettim....
bu arada başın sağolsun,Rabbim sabredenlerle olmanı nasip eylesin... üzüldüm inanki...:a11:

canım sana hemen yazamadım ben siteye çok sorunlu giriyorum mesajlara ulaşmam baya zor oluyor daha yeni açabildim elifciyim ığdırla bizim aramızda yarım saat var ığdır çok güzel bir yer olurda buraya gelirsen seni görmek isterim canım nışanlın ALLAHA CC emanet bizim buralarda okadar fazla olay olmaz inşallah nışanlın kazasız belasız sağ salim döner
canım benim evdeki net kesikti işte açılalı bir ay falan oldu fakat siteye giremiyorum zannedersem oğlum engellemiş durumu biliyorsun iyim hamdolsun işte boş dünyanın boş işleriyle uğraşıyorum
RABBİME CC emanet ol selametle kal inşallah
dinci

dinci

emanet55, post: 1024969, member: 9204aleyküm selam,
ilk önce üzüntümü dile getirmek istiyorum...ALLAH başka acı yaşatmaz inşaALLAH...ölenlere ALLAH rahmet eylesin,mekanları cennet olur inşaALLAH..RABBİM sana ve ailenede sabır versin...küçüğede RABBİM şifa verir inşaALLAH...dualarımdasın...selam ve dua ile

zeynepciyim sağol canım ALLAH CC seni sevdiklerinle sınamasın inşallah seni tekrar görmek çok güzel senden sonra bende giremedim siteye
ALLAH CC yardımcın olsun selametle kal inşallah
dinci

dinci

Ayşegül00, post: 1024980, member: 96544a.s ablacım allahtan rahmet diliyorum ayrıca sizlere de sabır çok zordur allah yardımcınız olsun duamdasınız inş...

ALLAH CC razı olsun sağol canım selametle kal inşallah
dinci

dinci

sınan_06, post: 1024998, member: 96544kardeşim basın saolsun rabbim cennetinle müjdelenenlerden eyler hem dayını hemde kayın valideni inşallah rabbim küçük kardeşimizede saglık sıhhat ihsan eylesin allaha emanet ol...

ALLAH CC razı olsun amin amin inşallah kardeşim selametle kalın
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.