Rüya değil,gerçek ve enteresan......

2.033 görüntülenme · 20 yanıt

Paylaş:
Kur'ana sevdalı

Kur'ana sevdalı

Mübarek Üye · 2.706 mesaj

S.a.Kardeşlerim!Bugün alışveriş için gittiğim marketin manav reyonunda çalışan bir kardeşimiz enteresan bişey anlattı,hala etkisinden kurtulamadım.
Sabahleyin namaz için kalktığında her iki elinin orta parmağından avuç içine doğru kına yakılmış olduğunu görmüş,gerçekten,yeşil bir şekilde.Hatta yazı gibi bişeylerde vardı diyor.Kınayı lavaboda kendi ellerimle yıkadım ve kınanın rengi o gün kaldı,akşama doğru kayboldu diye anlattı.Bu kardeşimiz bana soruyor;hocam bu ne demek?neye delalet eder?ne yapmam lazım? diye soruyor.
Bi fikri olan kardeşlerimiz varsa lütfen yardımcı olun kardeşler.
edam005

edam005

Mübarek Üye · 982 mesaj

Ne mutlu o kardeşimize demekki eliyle bir hayra vesile oldu, yada ibadetini ruhuyla yerine getirdi,,herşeyin manasını fiziken aramak yersiz, manen ararsak zaten cevabını vermiş oluruz...selam ve duam sizlerle kardeşim..
can kırıkları

can kırıkları

Mübarek Üye · 1.967 mesaj

evet bende bizzat olanın ablasından duydum 1 aya kalmadı evlendi
kimkimdir

kimkimdir

Mübarek Üye · 6.610 mesaj

Allahcc hayırlı uğurlu ve bereketli eylesin...BESMELE...SELAM...DUA...
Kur'ana sevdalı

Kur'ana sevdalı

Rabbım hepinizdende razı olsun kardeşlerim.Çok güzel görüşlerde bulunmuşsunuz,ben kendisine sordum,aynı şeyi düşündüm evlimisin diye?evli olduğunu söyledi.
Dedimya hala etkisindeyim.
gülnisa

gülnisa

Mübarek Üye · 11.851 mesaj

selamunaleykum kına hayırlıdır
allah hayırlara cıkartsın ınşaallah
allaha emanet olun
selam ve dua ıle
Kur'ana sevdalı

Kur'ana sevdalı

gülnisaselamunaleykum kına hayırlıdır
allah hayırlara cıkartsın ınşaallah
allaha emanet olun
selam ve dua ıle

V.a.selam Gülnisa kardeşim.İnşaallah hayır olur.
Başka görüşü veya bildiği olan kardeşlerim!yazarsanız sevinirim.
Rahmana emanet olun.
elanaz 21

elanaz 21

Kıdemli Üye · 428 mesaj

selamün aleyküm kardeşim bende duymuştum aynı olayı benimde kuzenimin eşinin eline yakılmıştı sabah kalktığında eli kınalıydı bi kaç gün sonra kayboldu hayırdır inşallah rabbim hayırlara çevirsin kına iyi derler ama bilmiyos tabii selam ve dua ile
Kur'ana sevdalı

Kur'ana sevdalı

elanaz 21, post: 1006736, member: 97496selamün aleyküm kardeşim bende duymuştum aynı olayı benimde kuzenimin eşinin eline yakılmıştı sabah kalktığında eli kınalıydı bi kaç gün sonra kayboldu hayırdır inşallah rabbim hayırlara çevirsin kına iyi derler ama bilmiyos tabii selam ve dua ile

V.a.selam hemşerim.İnşaallah hayır olur.
Peki o eli kınalanmış kardeşimizin hayatında sonradan harikulade bişey oldumu acaba?
elanaz 21

elanaz 21

Kıdemli Üye · 428 mesaj

bilmem olup olmadını ama eşi uzman çavuş ağrıda görv yapıyodu girdiği sınavı kazandı ankaraya tayinleri çıktı çok sewinmişlerdi
Kur'ana sevdalı

Kur'ana sevdalı

elanaz 21, post: 1006752, member: 3814bilmem olup olmadını ama eşi uzman çavuş ağrıda görv yapıyodu girdiği sınavı kazandı ankaraya tayinleri çıktı çok sewinmişlerdi

İnşaallah o arkadaş içinde hayırlı bir haber gelir
yalniz_yolcu

yalniz_yolcu

Mübarek Üye · 634 mesaj

rabbim hayırlara vesile etsin kardeşim...
nefs-i mutmainne

nefs-i mutmainne

Yeni Üye · 0 mesaj

Allah hayır etsin İnsallah cok sasırdm
Aşk-ı Hicab

Aşk-ı Hicab

Mübarek Üye · 12.148 mesaj

selamun aleyküm kardeşim.ben de bir arkadaşımdan duymuştum.sabah kalktığımda ellerimde kına vardı demişti.anneannesine sorduğunda demiş ki melekler yakmıştır.ne kadar doğru bilmiyorum.. Çok güzel bir olay.bir o kadar da şaşırtıcı.. Rabbim hayırlara vesile kılsın inşaallah..
Kur'ana sevdalı

Kur'ana sevdalı

yalniz_yolcu, post: 1006841, member: 89918rabbim hayırlara vesile etsin kardeşim...

Amin kardeşim,inşaallah.
Kur'ana sevdalı

Kur'ana sevdalı

nefs-i mutmainne, post: 1006847, member: 93376Allah hayır etsin İnsallah cok sasırdm

Evet gerçektende şaşılacak bir rüya,bizzat kendim dinlemesem belkide olmaz böle bişi derdim.
Kur'ana sevdalı

Kur'ana sevdalı

tek_dileğim, post: 1006851, member: 84228selamun aleyküm kardeşim.ben de bir arkadaşımdan duymuştum.sabah kalktığımda ellerimde kına vardı demişti.anneannesine sorduğunda demiş ki melekler yakmıştır.ne kadar doğru bilmiyorum.. Çok güzel bir olay.bir o kadar da şaşırtıcı.. Rabbim hayırlara vesile kılsın inşaallah..

V.a.selam kardeşim!hayırlı akşamlar.İnşaallah Melekler yakmıştır.Arkadaşta çok temiz birisi maşaallah,namazında abdestinde,dürüst birisi.İnşaallah hayır olur.
Sağolun kardeşim,Rahmana emanet olun.
DİLEK-HİLAL

DİLEK-HİLAL

Kıdemli Üye · 194 mesaj

selamün aleyküm allah hayır etsin hocam bir fikrim yok şimdi senden ilk defa böyle birşey öğreniyorum senden hayır dua bekliyorum allaha emanet ol
gulum.se

gulum.se

Mübarek Üye · 3.801 mesaj

selamün aleyküm kardeşim...
enterasan birşey. neden olmasınki, ne güzel...
bende böyle birşey duymuştum, ama bir arkadaşımdan şaşırmıştım olamayacak gibi ama...
rabbimin herşeye kudreti yeter biliyoruz...
hayırlara çıksın inşallah...
selam ve dua ile...
Kur'ana sevdalı

Kur'ana sevdalı

DİLEK-HİLAL, post: 1007585, member: 69715selamün aleyküm allah hayır etsin hocam bir fikrim yok şimdi senden ilk defa böyle birşey öğreniyorum senden hayır dua bekliyorum allaha emanet ol

V.a.selam kardeşim.İnşaallah hayır olur.Dualarım sizlerle kardeşim,Rabbım hayırlarla yaşamayı,hayırlı yollarda çalışmayı ve hayılı bir ömürle gitmeyi bizlere nasip eylesin inşaallah.
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.