RE: Öss'ye girenler için İlkler
RE: Öss'ye girenler için İlkler
mabet_bekcisi yazdı:
Kalb-i selim yazdı:
Selamun Aleykum
ÖSS'ye giricek tüm kardeşlerimizin başarılı olmasını yüce Allah'tan niyaz ederim.
Aşka Mecnun ellerine sağlık abi çok güzel Maşallahın var gene :) Söz. ve TM cilerin çok işine yarayacaktır.
Bana Dua edin bu gece yolculuğum var. (Çok heyecanlıyım Kalbim: DIK DIK, DIK DIK, DIK DIK atıyor :D ) Allah kazası belasız evime ulaştırır İnşAllah.
Haydin Allahaısmarladık... B)
http://users2.nofeehost.com/slaytlarim/edebiyatbilgileri.zip Bu adrese bakın bir isterseniz. İşinize yarayabilir.
allah razı olsun kardeşim allah yardımcın olsun sağsağlim inşallah gidersin.allaha emanet ol.selametleB)B)B)B)B)
Amin ecmain. Cümlemizden razı olsun İnşAllah Rabbim zülcelal. Çok teşekkür. Vesselam.. B)
___________________________________________________________________________________
aska mecnun yazdı:
Kalb-i selim yazdı:
Selamun Aleykum
ÖSS'ye giricek tüm kardeşlerimizin başarılı olmasını yüce Allah'tan niyaz ederim.
Aşka Mecnun ellerine sağlık abi çok güzel Maşallahın var gene :) Söz. ve TM cilerin çok işine yarayacaktır.
Bana Dua edin bu gece yolculuğum var. (Çok heyecanlıyım Kalbim: DIK DIK, DIK DIK, DIK DIK atıyor :D ) Allah kazası belasız evime ulaştırır İnşAllah.
Haydin Allahaısmarladık... B)
http://users2.nofeehost.com/slaytlarim/edebiyatbilgileri.zip Bu adrese bakın bir isterseniz. İşinize yarayabilir.
Aleykümselam;
Sen hala burdamısın yahu, :D:D:DTikkat et kalpten gitmeyesin Allah muhafaza havalarda iyi değil bu sıcakta dayanamayıp Dı Dık Dık tmasın yaw. :D:D:D şaka bir tarafada Allah sendende razı olsun rabbim kazasız belasız tez zamanda kavuştursun bizide istediğimiz bölüme inşAllah:D:D kardeşim sen olayı iyice aşmışın konunun derinlerini germmişin ben hatırlatma yapayım dedim bu saatten sonra bunlara çlışılmaz Yinede Allah razı olsun dursun bir kenarda lazım olur belki Rabbim yolculuğunu hayırlara vesile eylesin bizi unutma inşAllah selametle hayırlı yolculuklar:p:p:p;)
Burdayım :D Gece 1,30 da. Yer kalmamış biraz geç kaldık. Rabbim (cc) cümlemizden razı olsun İnŞALLAH. Dua'na gönülden Amin diyorum. Unutmam Unutmam. Konya'da akrabalrda bilgisayar var. Gidersek uğrarım. İslamiyet.gen.tr Ailemin bir Türk Kahvesini içerim. :D
.::Hayırlı Yatsılar ::.
Allahaısmarladık... B)
O gün mal ve evlat fayda vermez.
Ancak Allah'a Selim bir kalple gelenler müstesna.
(Şuara 88-89)