RE: denizaltına cevap
RE: denizaltına cevap
derya_derya yazdı:
EVET ABİM BU SORUYU GEÇENLERDE BİRİ BANA DA SORDU.SENİN DEDİĞİN GİBİ CEVAP VERDİM AMA TATMİN OLMAMIŞ.İKNA EDEMEDİM.BAKTIM ADAM NERDEYSE DİNDEN ÇIKACAK ÜSTELEMEDİM.BİLMİYORUM O ZAMAN SORUNUN CEVABINI DİYE GEÇİŞTİRDİM.:(:(
Aleykümselam;
yanlış hatırlamıyorsam şualarda buna benzer artık klasik olmuş sorulara şu cevap vardır.
Padişah devletin hükümdarıdır. Bir ülkede padişahtan üstün kimseler yoktur. Bir gün padişah komutanını huzuruna çağırmış, komutan buyurun padişahım demiş,. Padişah rodosu istiyorum hemen fet edin demiş , Komutanını ordunun başına yollamış, Ordudan bir asker komutanına komutanım, komutanım, bu emri siz kimden aldınız der. Komutan hayretler içinde tabiki padişahtan aldım der, ya padişah kimdan aldı sorusunu sorunca asker komutanına... Komutanı çok şaşırır tekrar padişahın huzuruna çıkar Padişahım padişahım siz bana rodosu fethet dedniz ancak demem o ki bana bu emiri siz verdiniz size bu emri kim verdiş? Bunun üzerine celallenen padişah
Ben bu ülkenin hükümdarıyım şayet bu emri başka birinden almış olsaydım benim hükümdarlık hükmümde olmazdı... çok güzel cevap değil mi????:D:D:D
๑๑۩۞۩۩۞۩ Aşkâ Mecnun ۩۞۩۩۞۩๑๑
بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم .
♥░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░♥ ♥░░▓▓▓▓░░▓▓░░░░▓▓░░░░░▓▓▓▓░░▓▓░░▓▓░░♥ ♥░▓▓░░▓▓░▓▓░░░░▓▓░░░░▓▓░░▓▓░▓▓░░▓▓░░♥ ♥░▓▓▓▓▓▓░▓▓░░░░▓▓░░░░▓▓▓▓▓▓░▓▓▓▓▓▓░░♥ ♥░▓▓░░▓▓░▓▓░░░░▓▓░░░░▓▓░░▓▓░▓▓░░▓▓░░♥ ♥░▓▓░░▓▓░▓▓▓▓▓░▓▓▓▓▓░▓▓░░▓▓░▓▓░░▓▓░░♥