RE: ÜLKEMİZDE ERKEK OLMANIN ZORLUKLARI
RE: ÜLKEMİZDE ERKEK OLMANIN ZORLUKLARI
yesilbeyaz yazdı:
"ülkemizde erkek olmanın zorlukları bence kadın hakları denen zırvalıklardan sonra zorlaştı.kadına gerçek değeri zaten dinimizde verilmişken onlar hak iddia ederek kendilerini metalaştırdılar.ve bu andan sonra bizler gerek iş hayatında gerekse toplum hayatında kadınlarımızla rekabet eder hale geldik.bizler için değerli olan varlıklarla rekabete girmek zorunda kaldık.buda aradaki sevgi ve saygı bağlarını inceltti.bazan kadının iş hayatında vs. hakkını aldığını düşünerek şirret leşmesi karşısında bizler susmak zorunda kalıyoruz.çünki hala onlar bizim gözümüzde değerli."
........diyen m5834 kardeşime sonuna kadar katılıyorum. zaten islamiyet her hakkı içinde barındırıyor, yeterince yaşayan ve anlayana. hak hukukla kdın erkeği birbirine düşürdüler, yazık. herkes aynı şeyi söylerken (kadın-erkek) farklı kutupşara çekildi farketmeden.....sizi cok iyi anlıyorum. Yorumları baştan sona okudum, konu hakkında düşüncelerime cok iyi tercüman olmuşsunuz kardeşim Allah (C.C) razı olsun. A.E.O
s.a
ALLAH sizlerdende razı olsun.ya bu kadar ince ince kadının ,erkeğin hatta hayvanların bile hakları bildirilmişken bunları yetersiz görüp kadın hakkı diye önlerine atılan kırıntılarla yetinenlere şaşıyorum.
inanınki bir tartışma esnasında bizler kendimizi savunamıyoruz.çünki iş farklı boyutlara taşınıyor.daha öncede başıma geldi.ben olayı kapattım ama karşımdaki hanım geldi gitti bana sataştı.ne yaparsınız bu durumda haklı iken haksız duruma düştüm.insanlar yanlış anladı hatta hatta neredeyse ben bile hakkımda söylenenlere inanacaktım.
bayanlar tartışmanın seyrini çok güzel değiştirebilme yeteneğine sahip.tabi aklı başında kardeşlerimizi tenzih ederim.onlar yaptıkları herşeyde aldıkları terbiyenin gereği gibi hareket ederken diğerleri her yolu mübah görüyor.