RE: SENDEN GEÇMEK...
hayrunnisa16 yazdı:
emeğine sağlık.yalnız ben avuç içine kesik atmaktan yana değilim:).B)
evet bende kesik atmaktan yana değilim ama bu bi örnek:B:D alllah razı olsun yorum yazdığınız için..B)
220.272 görüntülenme · 2.215 yanıt
hayrunnisa16 yazdı:
emeğine sağlık.yalnız ben avuç içine kesik atmaktan yana değilim:).B)
berfo yazdı:
AŞK SEVİPTE KAVUŞAMAMAK..AŞK ÖZLEM DUYMAK VE AŞK ÖYLESİNE HAİN Kİ GELMEYEEĞİCNİ BİLE BİLE BEKLEMEKTİR BENCEEEEEEEEEEEE.......... VALLA ARKADAŞLAR BANA AŞKI BU ŞEKİLDE ÖĞRETEN UTANSIN NE DİYEYİM.ALLAH HEPİMİZİ ZALİMLERDEN MUHAFAZA EYLESİN....B)B)
FATMA_ERGUN yazdı:aşk çok güzeldir fatmacım o acıyı kimse yaşayamaz kolay kolay herkeste kaldıramaz zaten korkmayacaksın aşk geldimi ona sımsıkı sarılacaksın ve hayatını doldurabilmeli gerçek aşk veysin şiirinde dediği gib onun gözleriyle mevlayı görmeli tek bir vucud olmalı aşkta gerçek anlamda aşkk nerde günümüzde hep mecazi aşıklarla dolu etraf rabbim gerçek manada aşkı yaşanlardan eylesin öyle bir aşk olsunki o aşkta mevla nın sevgisi tecelli etsin dua ile
berfo yazdı:
AŞK SEVİPTE KAVUŞAMAMAK..AŞK ÖZLEM DUYMAK VE AŞK ÖYLESİNE HAİN Kİ GELMEYEEĞİCNİ BİLE BİLE BEKLEMEKTİR BENCEEEEEEEEEEEE.......... VALLA ARKADAŞLAR BANA AŞKI BU ŞEKİLDE ÖĞRETEN UTANSIN NE DİYEYİM.ALLAH HEPİMİZİ ZALİMLERDEN MUHAFAZA EYLESİN....B)B)
:):):):):)VALLA ARKADAŞLAR BANA AŞKI BU ŞEKİLDE ÖĞRETEN UTANSIN NE DİYEYİM.:):):) GÜZELDİ SAGOL
zerda yazdı:
FATMA_ERGUN yazdı:aşk çok güzeldir fatmacım o acıyı kimse yaşayamaz kolay kolay herkeste kaldıramaz zaten korkmayacaksın aşk geldimi ona sımsıkı sarılacaksın ve hayatını doldurabilmeli gerçek aşk veysin şiirinde dediği gib onun gözleriyle mevlayı görmeli tek bir vucud olmalı aşkta gerçek anlamda aşkk nerde günümüzde hep mecazi aşıklarla dolu etraf rabbim gerçek manada aşkı yaşanlardan eylesin öyle bir aşk olsunki o aşkta mevla nın sevgisi tecelli etsin dua ile
berfo yazdı:
:):):):):)VALLA ARKADAŞLAR BANA AŞKI BU ŞEKİLDE ÖĞRETEN UTANSIN NE DİYEYİM.:):):) GÜZELDİ SAGOL
gecem yazdı:Selamun Aleyküm kardeşimMAHATMA GANDİ'nin çok güzel bir sözü var."UNUTMA HER ŞEY SENDE BAŞLAR SENDE BİTER,YETER Kİ YÜREKLİ OL,TÜKETME,TÜKETTİRME İÇİNDEKİ YAŞAMA SEVGİSİNİ , HEP HATIRLA ÇARESİZSENİZ,ÇARE SİZSİNİZ" BU SÖZÜ DERİNCE DÜŞÜN KARDEŞİM O ZAMAN DEMEK İSTEDİĞİMİ ÇOK DAHA İYİ ANLAYACAKSIN.SELAM VE DUA İLE
guler yazdı:bazen ko0rkuları yenmekte zoordur be "güler":|:|:|:|
İnsanların çoğu kaybetmekten kortuğu için,sevmekten korkuyor.
Sevilmekten korkuyor,kendisini sevilmeye layık görmediği için.
Düşünmekten korkuyor,sorumluluk getireceği için.
Konuşmaktan korkuyor,eleştirilmekten korktuğu için,
Duygularını ifade etmekten korkuyor,reddedilmekten korktuğu için,
Yaşlanmaktan korkuyor,gençliğinin kıymetini bilmediği için,
Unutulmaktan korkuyor,dünyaya iyi bir şey vermediği için.
ve ölmekten korkuyor,aslında yaşamayı bilmediği için
W.shakespeare
VEYS yazdı:TABİKİ KARDEŞİM.ÖLÜMÜ HER AN HATIRLAMAK LAZIM.HEP DÜŞÜNÜRÜM,ŞUAN ÖLSEM HANGİ AMELLE ÇIKARIM RABBİMİN HUZURUNA,CEVAB NE OLUYOR BİLİYOR MUSUN KARDEŞİM YANAĞIMDAN AŞAĞI SÜZÜLEN GÖZYAŞLARI...ÖLÜM ÖLÜM ALLAH HERKESE HAYIRLI ÖLÜMLER NASİP EYLESİN.
ÖLÜMÜ HER AN HATIRLAMAK LAZIM YAZAN GÜZEL YAZMIS GÜZEL BİLGİLER
İNSAN ZATEN HER YATTIGINDA ÖLÜDÜR HER UYANISINDA YENİ DOĞAR GİBİDİR.
ALLAH RAZ OLSUN GÜLER KRDŞMB)
esedturkey07 yazdı:BAZEN KORMAK GÜZELDİR.NEDEN Mİ?EKSİKLERİMİZİ GÖRMEK VE ONLARI GİDERMEK İÇİN ÇABA DÜŞÜNCESİNİN BİZDE UYANMASI..AMA HERŞEYE KORKU İLE BAKIPTA GERİ ÇEKİLMEK OLMAZ..KORKUYA UMUTLA BAKMALIYIZ Kİ KORKUYU YENEBİLELİM İNŞ.SELAM VE DUA İLE
ya işte hayat böylev korktukça zorlaşıyor...biz korktukça daha da korkaklaşıyoruz....korunmak için korkak olmamız gerektiğini düşünüyoruz bazen ve....
konak yazdı:Allah(CC) Razı olsun Kardeşim.sağolasın.bir şeyler vermeye vesile olabiliyorsak ne mutlu bizlere.çok sağolasınız..selam ve dua ile
Güler Kardeş gerçekten özel mesajlar veriyorsunuz. Rabbim sevabınızı yazsın.
Dua ile.
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/538-gunlerden-bir-gun-kurbaga-yarisi-duzenlenmis · 07.09.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
🔒 Bu konu kilitli; yeni cevap yazılamaz.
🔔 Bildirimlere izin ver
Namaz vakti yaklaşınca ve günün ayeti için nazik hatırlatmalar alın.