RE: ÜLKEMİZDE AYRIMCILIK VARMIDIR?
zaten fidan kardeşim ben bunların aksini söylemiyorum katılıyorum ama sadece kürt türk laz ayrımcılıgını bi köşeye bırakıp diğer ayrımcılıkları vurguluyorum sen yine beni yanlış anladın galiba.
220.273 görüntülenme · 2.215 yanıt
zerda yazdı:
değerli kardeşim sizinde dediğiniz gibi türk kürt laz çerkez olmak önemli değildir insanın insan olması önemlidir msülüman olması önemlidr sorulması bile ayıp bana göre inş zamanla aşacağız

zerda yazdı:
değerli kardeşim sen sabrının mükafatını elbette fazlasıyla alacaksın gülenler gülsün sen takma evladına okumaya devam et gül kokusuyla hatırlamay devam et iyiki otopsi yaptırmamışsın sana acizane bir arkadaşın olarak şunu söyleyeyimmi canım benim o dönülmez bir yere gitti ama biz dönülmez bir yerde değiliz o sana gelemez ama sen ona gideceksin bu önemli değilmi senin için o cennette sende inş onu yanında olabilmek için amellerine dikkat etmelisin inş onun ynında olursun dua ile konuşmak istersen her zaman hazırım biliyorsun

Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/538-gunlerden-bir-gun-kurbaga-yarisi-duzenlenmis · 08.09.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
🔒 Bu konu kilitli; yeni cevap yazılamaz.
🔔 Bildirimlere izin ver
Namaz vakti yaklaşınca ve günün ayeti için nazik hatırlatmalar alın.