.::20 kuruş::.
3.393 görüntülenme · 36 yanıt
Altın Üye
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 4
- Ödül
- 38
Altın Üye · ✦ Mübarek Üye · 16.828 mesaj
Selamün Aleyküm..
Emeğinize sağlık kardeşim. Rabbimiz razı olsun, çok güzel bir paylaşımdı.. Temsil ettiğimiz, koskoca değerler var.. Onlara kesinlikle halel gelecek değildir..İslam ve İslami tüm değerler, yüce ve mukaddestir.. Temsildeki zaafiyetlerde, ziyan eden insanoğlu olacaktır; bunun şuurunda olmak duası ile her daim inşallah.. Rabbimiz, bizleri en güzel temsilcilerden eylesin, içte ve dışta..
Rabbimize emanet olunuz kardeşim. Selam ve Dua ile.
Emeğinize sağlık kardeşim. Rabbimiz razı olsun, çok güzel bir paylaşımdı.. Temsil ettiğimiz, koskoca değerler var.. Onlara kesinlikle halel gelecek değildir..İslam ve İslami tüm değerler, yüce ve mukaddestir.. Temsildeki zaafiyetlerde, ziyan eden insanoğlu olacaktır; bunun şuurunda olmak duası ile her daim inşallah.. Rabbimiz, bizleri en güzel temsilcilerden eylesin, içte ve dışta..
Rabbimize emanet olunuz kardeşim. Selam ve Dua ile.
"Unutmayın ki siz belki de müslüman olmayan insanlar için dinimizi tanıtan kişilerdensiniz, bu yüzden hareketlerinize dikkat edin. Maalesef insanlar sizinle birlikte dinimizi de yargılayacaklardır!"
allah razı olsun kardeşim
allah razı olsun kardeşim
.....
Bir gemi arıyorum pusulası İmandan.
Alıp götürsün beni bu hüzünlü limandan..
NFK
Alıp götürsün beni bu hüzünlü limandan..
NFK
Allah razo olsun güzel paylaşım çok teşekkürler.
بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِيم
بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِيم
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/53760-20-kurus · 23.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
Giriş yap ve cevap yaz.