şehirlerimizin meşhurları

16.479 görüntülenme · 149 yanıt

Paylaş:
mervenur1

mervenur1

Mübarek Üye · 2.302 mesaj

selamun aleyküm kardeşlerim bu sayfada kim hangi şehirden ise ve şehirinin meşur olan yiyeceğini vs lerini yazsın.
ilk olarak ben başlayayim
Kahramanmaraş
dondurma,tarhana,kırmızı biber

Ayşegül00

Ayşegül00

Mübarek Üye · 1.408 mesaj

aleyküm selam,,,ben ŞANLIURFALIYIM bizim meşurlarımız:

çiğ köfte,tepsi kebabı,lahmacun...acıııı biber(ben pek yiyemiyorum ama)...:a12::a12::a04:)
mervenur1

mervenur1

Ayşegül00, post: 1000363, member: 93691aleyküm selam,,,ben ŞANLIURFALIYIM bizim meşurlarımız:

çiğ köfte,tepsi kebabı,lahmacun...acıııı biber(ben pek yiyemiyorum ama)...:a12::a12::a04:)

ŞANLIURFA ya gittim lahmacunu yedim ama nasıl yedim bana sor ayran olmasa yiyemezdim herhalde canım (bende acı pek yiyemem)
TRHACKER

TRHACKER

Mübarek Üye · 2.454 mesaj

Selamun aleyküm kardeşim ben izmir den izmir in pek çok şeyi meşhurdur gezilecek yer yiyecek içecek hangisini söyliyim
KalemdarSilahşör

KalemdarSilahşör

Kıdemli Üye · 214 mesaj

Mersin;

Tantuni...
Ayşegül00

Ayşegül00

Mübarek Üye · 1.408 mesaj

mervenur1;ŞANLIURFA ya gittim lahmacunu yedim ama nasıl yedim bana sor ayran olmasa yiyemezdim herhalde canım (bende acı pek yiyemem)

ewet...(bende hep giderim KAHRAMANMARAŞ'A
GERÇEKTEN DONDURMASI MÜTHİŞ 1 KİLO YEDİM DOYAMADIM YA....HAVASIDA ÇOK GÜZEL ...:a04::a04:
mervenur1

mervenur1

TRHACKER, post: 1000369, member: 60957Selamun aleyküm kardeşim ben izmir den izmir in pek çok şeyi meşhurdur gezilecek yer yiyecek içecek hangisini söyliyim

as kardeşim bi kaçını söyleseydiniz biraz bilgi sahibi olurduk birazda şehiri tanırdık kardeşim selametle
mervenur1

mervenur1

KalemdarSilahşör, post: 1000371, member: 60957Mersin;

Tantuni...

MERSİN e gittim ama yemedim kısmet olmadı kardeşim selametle
mervenur1

mervenur1

Ayşegül00, post: 1000375, member: 90761mervenur1;ŞANLIURFA ya gittim lahmacunu yedim ama nasıl yedim bana sor ayran olmasa yiyemezdim herhalde canım (bende acı pek yiyemem)

ewet...(bende hep giderim KAHRAMANMARAŞ'A
GERÇEKTEN DONDURMASI MÜTHİŞ 1 KİLO YEDİM DOYAMADIM YA....HAVASIDA ÇOK GÜZEL ...:a04::a04:

evet doyum olmaz dondurmaya evet havasıda suyu da güzeldir
TRHACKER

TRHACKER

Izmir in gezilecek meşhur yerleri teleferik,körfezi,çesmesi,kemeraltısı,saat kulesi,denizi
diğerleri ise;kumrusu,gevreği,midyesi,izmir köftesi,üzümü,boyozu,zeytini,ayçiçeği
izmir denince herkes kızları meşhurdur der ama daha çok şeyi vardır aslında meşhur olan
huzunlu_gurbet

huzunlu_gurbet

Mübarek Üye · 1.098 mesaj

selamunaleykum ben Trabzon'luyum ALLAHHH saymakla bitmez ama neysee :D baslim hamsii, kolbasti , kara lahana , mihlama , misir unu , hamsi kusu , kaygana , bide boztepe off ordan manzaraya bakip semaverde cay icmek bir baska guzeldir selam ve dua ile... :)
ALLAHümme Rabbenâ. Ezhibi'l-be'se, işfi, ente'ş-şâfi. Lâ şifâen illâ şifâüke, şifâen lâ yuğâdiru sekamen." aminn
mervenur1

mervenur1

TRHACKER, post: 1000418, member: 93495Izmir in gezilecek meşhur yerleri teleferik,körfezi,çesmesi,kemeraltısı,saat kulesi,denizi
diğerleri ise;kumrusu,gevreği,midyesi,izmir köftesi,üzümü,boyozu,zeytini,ayçiçeği
izmir denince herkes kızları meşhurdur der ama daha çok şeyi vardır aslında meşhur olan

saol kardeşim Allah razı olsun büyük şehir olunca çok şeyler oluyo
TRHACKER

TRHACKER

Ve izmir de simit e gevrek çiğdeme çekirdek vs denir
ayrıca izmirde tam 35 ve 35,5 tartışması meşhurdur
mervenur1

mervenur1

huzunlu_gurbet, post: 1000419, member: 93376selamunaleykum ben Trabzon'luyum ALLAHHH saymakla bitmez ama neysee :D baslim hamsii, kolbasti , kara lahana , mihlama , misir unu , hamsi kusu , kaygana , bide boztepe off ordan manzaraya bakip semaverde cay icmek bir baska guzeldir selam ve dua ile... :)

as kardeşim Allah razı olsun bilgi verdiğin için TRABZON a gitmedim ama trobzonlu bir aileye misafir oldum ve bu yemeklerde yedim ama bazılarını selametle
TRHACKER

TRHACKER

mervenur1, post: 1000422, member: 65549saol kardeşim allah razı olsun büyük şehir olunca çok şeyler oluyo

sende sağolasın kardeş

A'LAMENİTTEBEĞALHÜDA........
mervenur1

mervenur1

TRHACKER, post: 1000423, member: 90746Ve izmir de simit e gevrek çiğdeme çekirdek vs denir
ayrıca izmirde tam 35 ve 35,5 tartışması meşhurdur

hepsini duydumda ne tartışması
TRHACKER

TRHACKER

mervenur1, post: 1000427, member: 93495hepsini duydumda ne tartışması

plaka tartışması izmir in plakası 35 bilindiği üzere burada karşıyakalılar kendilerinin ayrı olduklarını söylüyerek bizim plakamız 35,5 derler göztepelilerde burası tam 35 tir derler izmirde karşıyaka lı ve göztepeliler yan yana geldimi mutlaka bir olay çıkar ve duvarlarda genelde "tam 35 ulen" yazıları mevcuttur
mervenur1

mervenur1

TRHACKER, post: 1000435, member: 93376plaka tartışması izmir in plakası 35 bilindiği üzere burada karşıyakalılar kendilerinin ayrı olduklarını söylüyerek bizim plakamız 35,5 derler göztepelilerde burası tam 35 tir derler izmirde karşıyaka lı ve göztepeliler yan yana geldimi mutlaka bir olay çıkar ve duvarlarda genelde "tam 35 ulen" yazıları mevcuttur

anladım kardeşim çok komik yani ha 35 ha 35,5 tartışması olurmu bunun
TRHACKER

TRHACKER

mervenur1, post: 1000443, member: 57410anladım kardeşim çok komik yani ha 35 ha 35,5 tartışması olurmu bunun

bu dediğiniz cümleyi izmir e gelince ulu orta söylemeyin size tavsiyem kardeşim selam ve dua ile
mervenur1

mervenur1

TRHACKER, post: 1000446, member: 65549bu dediğiniz cümleyi izmir e gelince ulu orta söylemeyin size tavsiyem kardeşim selam ve dua ile

tabi İzmir egelince söyler miyim burda söyledim kusura bakma kardeşim.(şimdi bizde tartışmaya giriyormuşuz)olabılır yanı
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.