Guo1903, post: 1035645, member: 73855Sizin gibi arızaların bu sitede ne işi var anlamadım gitti.. Hiçmi işin yokta burdaki insanlara saldırıyorsun.. Site ile bir alıp veremediğin varsa açık açık söyle de ne olduğunu yada ne istediğini bilelim.. Yok ben 2006'lı bir üyeyim benim bu sitede yöneticilik hakkım var dersen bunu bize değil de gerekli yerlere müraacat etmelisin.. Sen nereye olduğunu da iyi biliyorsun..
Allah yolunu açık etsin.. Selametle...
Sizin gibi arızaların bu sitede ne işi var anlamadım gitti..
(bu yazınızın cevabını-
iletişim butonundan öğrenebilirsiniz)
arıza demişsiniz--neye göre arıza--ha seslerde arızalar vardır--buda bilimsel bir durumdur...
arızayı başka anlamda kullanıyorsanız-ispat edemezsiniz..(kendi çapınızda kalır)
kurallar kişe göre değil..genele göre yazılır- site kuralları eğer siz baz alınıp yaılmışsa-ozaman haklısınız...
ha genele göre yazılmışsa---8kendi çapınızda kalıyorsunuz...(bunu için tek çözüm var iyi bir gerekçe ile...butona basmak..
(yalnız gerekçebiz arıza ise bakın yönetim e iyi bir gerekçe olmaz uyandırayım..)
Site ile bir alıp veremediğin varsa açık açık söyle de ne olduğunu yada ne istediğini bilelim..
yahu site ile aışp veremediğim-ne olur hadi seni kırmayayım ne olur bi düşüneyim..
sırf bu soruyu sordun diye...haaa
ee
ee
eeeee
hah buldum..
site paylaşım sitesi...
ister sitenin verdiği bağlantıları beynimle(kendimle) dolayısıyla çevremle paylaşırım
(yani (alırım)..)
ister almam..
kaldıki sitedeki bağlantılarla sorunumuz yok..yanlış varsa zaten butona vaktiyle bastık..basarız da..
yani siteyle (alış verişimiz var )
ha siz sorunuzu şöyle sorsaydınız iyi olurdu..
ama yazımı okuduktan sonra belli ki süreç tıkanmış...
siz beni tanırmısınız?
ya ben sizi?
cevap hep hayır...
hayır sa...e sizinle de alıp veremediğim yok...
e bu yanlış soru yüzünden vaktimi de aldın..
benimle çetin çetine tartışanlar dahi..bana bakış açıları ...ya neyse size kendimi mi anlatacağım...
Yok ben 2006'lı bir üyeyim benim bu sitede yöneticilik hakkım var dersen bunu bize değil de gerekli yerlere müraacat etmelisin.. Sen nereye olduğunu da iyi biliyorsun..
demek sizi de müraacata yönlendirdirler...
sistem belli...
müracaat etmedim..öyle bir talebim yok..konuyu saptırma..
madem form doldurdun..
müracaata yönlendirildin...
sonra..yönetici oldun...
yönetimin genel duyuruları var..neyse...
bize değil de
hah işte bu satır sizin süreç yöneticiliğinizin tıkandığı nokta...
(diğer arkadaşlara sözüm yok)
abe sana müracaat eden mi oldu...
değil de miş...
bana değil-yönetime...
yönetime müracaatım olamaz...yönetiminde bana olamaz.
................
dua müşterek
................