Benim için de dua bi dua eden olurmu acaba??

4.538 görüntülenme · 41 yanıt

Paylaş:
ailemm

ailemm

Üye · 24 mesaj

peygamber efendimiz birbirinizi sevebileceğimiz şeyin birbirimize selam vermekle başladığını buyuruyor

bu yüzden selamla başlıyorum

cümleten selamün aleyküm.....

bende aranıza yeni katıldım benim içinde dua eden olurmu burda acaba hem bana dua edene bende dua ederim inanın hatta ben bana dua etmeyenede dua ederim yeterki isteyin....

şimdiden rabbim hepinizden razı olsun...

selam ve dua ile......
cakdoc

cakdoc

Mübarek Üye · 1.507 mesaj

Allah gonlunuzde ne varsa size onu nasip etsin kardesim rabbim iki cihan saadeti nasip eylesin amin amin amin...
Ayşegül00

Ayşegül00

Mübarek Üye · 1.408 mesaj

Aleyküm selam allahım hakkınızda hayırlısını versin....amin..
AY-YA

AY-YA

Mübarek Üye · 2.370 mesaj

aleykümselam kardeşim hoşgeldiniz.......

senin için Ya VeDUD OKUDUM 100 Tane Rabbim kabul etsin üyeliğin daim olur inşallah selametle.......
acmiyy

acmiyy

Kıdemli Üye · 121 mesaj

selamin aleykum kardesim hosgeldiniz insallah Allah sizden razi olsun selam ve dua ile...
İNCİNUR

İNCİNUR

Mübarek Üye · 575 mesaj

cümleten aleyküme selam.tabi ederim ALLAH sizi hiç yanlız bırakmasın
sizde bana dua edin olurmu kardeşim
pazartesi 2.sınavlarım başlıyor
:a07::a07:
TRHACKER

TRHACKER

Mübarek Üye · 2.454 mesaj

aleyküm selam kardeşim hoş geldin üyeliğin daim olsun inşaallah rabbim hayırlı dualarını kabul eylesin
Luvi

Luvi

Mübarek Üye · 1.209 mesaj

Ve Aleykum Selam kardeşim. Sen bize dua etmesen bile, biz senin için ederiz inşaALLAH. Çünkü; bu işlerde karşılık beklenmeden yapılırsa bence daha güzel olur.

Selam ve dua ile...
ailemm

ailemm

Üye · 24 mesaj

hay maşallah ya ne güzel insanlar var burda allah hepinizden kat kat razı olsun yüreğinize sağlık rabbim gönlünüze göre versin inaşallah rabbim dua dua dostluğumuzu kabul etsin inşallah burda çok sevindirdiniz beni sınavı olan kardeşim allah yar ve yardımcın olsun inşallah zihinini açık tutar rabbim başarılar dilerrim hepiniz sağolun varolun tekrar rabbim sizlerden razı olsun.........
TRHACKER

TRHACKER

Mübarek Üye · 2.454 mesaj

ailemm, post: 1000454, member: 57410hay maşallah ya ne güzel insanlar var burda allah hepinizden kat kat razı olsun yüreğinize sağlık rabbim gönlünüze göre versin inaşallah rabbim dua dua dostluğumuzu kabul etsin inşallah burda çok sevindirdiniz beni sınavı olan kardeşim allah yar ve yardımcın olsun inşallah zihinini açık tutar rabbim başarılar dilerrim hepiniz sağolun varolun tekrar rabbim sizlerden razı olsun.........

rabbim cümlemizden razı olsun inşaallah kardeşim
VaVeyla

VaVeyla

Mübarek Üye · 11.102 mesaj

aleyküm selam kardeşim hoşgeldiniz
Rabbim size dert sıkıntı vermesin
hayır kapılarını açsın inşallah
AFRA_NUR

AFRA_NUR

Mübarek Üye · 2.128 mesaj

ve aleyna aleyküm selam kardeşim.hoş geldiniz.rabbim yar ve yardımcınız olsun herzaman.selametle
ailemm

ailemm

Üye · 24 mesaj

rabbim razı olduğu kullarından eylesin

rabbim razı olduğu kullarından eylesin

AY-YA, post: 999034, member: 87927aleykümselam kardeşim hoşgeldiniz.......

senin için Ya VeDUD OKUDUM 100 Tane Rabbim kabul etsin üyeliğin daim olur inşallah selametle.......

allah razı olsun kardeşim bende senin için 33 selavat getirdim efendimizin şefaatine nail olabilmek dileğiyle allah emanet ol...
ailemm

ailemm

Üye · 24 mesaj

selametle

selametle

AFRA_NUR, post: 1001674, member: 86079ve aleyna aleyküm selam kardeşim.hoş geldiniz.rabbim yar ve yardımcınız olsun herzaman.selametle

allah razı olsun kardeşim sağol varol....
ailemm

ailemm

Üye · 24 mesaj

deniz yıldızı, post: 1001669, member: 96762aleyküm selam kardeşim hoşgeldiniz

yüreğinin güzelliği için teşekkür ederim allah razı olsun...
ailemm

ailemm

Üye · 24 mesaj

deniz yıldızı, post: 1001669, member: 96762aleyküm selam kardeşim hoşgeldiniz

rabbim sizede dert sıkıntı yüzü göstermesin inşallah rabbim razı olduğu kullarından etlesin
ailemm

ailemm

Üye · 24 mesaj

Ayşegül00, post: 999029, member: 87927Aleyküm selam allahım hakkınızda hayırlısını versin....amin..

allah razı olsun rabbim szin hakkınızdada hayırlısı ne ise onu versin inşallah allaha emanet...
ailemm

ailemm

Üye · 24 mesaj

Luvi, post: 999311, member: 71093Ve Aleykum Selam kardeşim. Sen bize dua etmesen bile, biz senin için ederiz inşaALLAH. Çünkü; bu işlerde karşılık beklenmeden yapılırsa bence daha güzel olur.

Selam ve dua ile...

haklısın kardeşim iyilik yap denize at malik bilmezse halık bilir rabbim yar ve yardımcınız olsun allah emanet...
ailemm

ailemm

Üye · 24 mesaj

cakdoc, post: 998991, member: 85239Allah gonlunuzde ne varsa size onu nasip etsin kardesim rabbim iki cihan saadeti nasip eylesin amin amin amin...

amin kardeşim rabbim sizlere sıkınıt göstermesin hakkınızda hayırlısı ne ise onu versin allah razı olsun...
ailemm

ailemm

Üye · 24 mesaj

TRHACKER, post: 999306, member: 96544aleyküm selam kardeşim hoş geldin üyeliğin daim olsun inşaallah rabbim hayırlı dualarını kabul eylesin

amin kardeşim sizinde dualarınız kabulk olsun inşallah rabbim size hayırlı kapılar açsın
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.