Virüs arkadaşının adresinden ileti yolluyor

1.027 görüntülenme · 9 yanıt

Paylaş:
TRHACKER

TRHACKER

Mübarek Üye · 2.454 mesaj

Selamun aleyküm
sizlerle paylaşmak istediğim önemli bir konu var eğer arkadaşınız size bir ileti gönderiyorsa ve o iletide "bu videodaki sen misin" veya "biliyormusun tavuk herkese 100 kontör yolluyor hemen tıkla" ve iletilerin altında bir internet adresi varsa arkadaşınıza sormadan sakın açmayın çünkü bu tehlikeli bir virüs bu söylediğim cümlelerden başka cümlelerde olabilir aman dikkat gönüldaşlarım tuzağa kapılmayalım sürçü lisan ettim ise affola selametle
KalemdarSilahşör

KalemdarSilahşör

Kıdemli Üye · 214 mesaj

selametle.....
TakeOne

TakeOne

Mübarek Üye · 6.069 mesaj

Gelsin bakalım. Şimdiye kadar o oyuna düşmedim. Düşersekte panzehiri hazır, tıklayan arkadaşlar bana ulaşabilirler.

TRHACKER

TRHACKER

takeonegelsin bakalım. şimdiye kadar o oyuna düşmedim. Düşersekte panzehiri hazır, tıklayan arkadaşlar bana ulaşabilirler.

selamun aleyküm kardeşim panzehiri neymiş ya
TakeOne

TakeOne

Dosyaları indirdim bekliyorum.

TRHACKER

TRHACKER

:a15:NEYİ BEKLİYORSUN KARDEŞİM VİRÜSÜ MÜ:a37::a37::a37:
TakeOne

TakeOne

Heee virüs, bu gün geçikecekmişte. Yarına gelirim dedi... :)

TRHACKER

TRHACKER

Tmm kardeş sana iyi uğraşmalar selametle
mervenur1

mervenur1

Mübarek Üye · 2.302 mesaj

TRHACKERSelamun aleyküm
sizlerle paylaşmak istediğim önemli bir konu var eğer arkadaşınız size bir ileti gönderiyorsa ve o iletide "bu videodaki sen misin" veya "biliyormusun tavuk herkese 100 kontör yolluyor hemen tıkla" ve iletilerin altında bir internet adresi varsa arkadaşınıza sormadan sakın açmayın çünkü bu tehlikeli bir virüs bu söylediğim cümlelerden başka cümlelerde olabilir aman dikkat gönüldaşlarım tuzağa kapılmayalım sürçü lisan ettim ise affola selametle

aleyküm selam kardeşim öyle olduğunda girmiyorum virüs old bilirorum uyardığın için saol selametle
TRHACKER

TRHACKER

mervenur1, post: 1000564, member: 52109aleyküm selam kardeşim öyle olduğunda girmiyorum virüs old bilirorum uyardığın için saol selametle

rica ederim kardeş
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.