Esselamün Aleyküm

1.435 görüntülenme · 20 yanıt

Paylaş:
nefs-i mutmainne

nefs-i mutmainne

Yeni Üye · 0 mesaj

Esselamün Aleyküm islam kardeslerim bende yenilerdenim =) . tesadüfen karşılastım hosuma gtti emeği gecen herkezin ellerine sağlık..

yanlız benim anlamadığım bi kaç yer var yardımcı olabilecek mümin ve müminelerdn yardım isticektm .. Allah'a emanet Olun.. Hakkınızı Helal edin!
TRHACKER

TRHACKER

Mübarek Üye · 2.454 mesaj

Aleyküm selam hoşgeldin
nefs-i mutmainne

nefs-i mutmainne

Yeni Üye · 0 mesaj

hsbuldum kardesm snde yenisn sanırım snde hosgeldin =)
ismaile

ismaile

Mübarek Üye · 1.872 mesaj

hoş geldin
Luvi

Luvi

Mübarek Üye · 1.209 mesaj

Ve Aleykum Selam kardeşim hoş geldin. Tesadüf diye bir şey yoktur tevafuken burada bulunduğunu dersek daha doğru demiş olabiliriz.

Selam ve dua ile...
TRHACKER

TRHACKER

Mübarek Üye · 2.454 mesaj

hoş buldum
_şimal_

_şimal_

Mübarek Üye · 3.231 mesaj

ve aleyküm selam kardeşim aramıza hoşgeldın..
üyeliğin hayırlı olsun..
hayırlı paylaşımlar...
nefs-i mutmainne

nefs-i mutmainne

Yeni Üye · 0 mesaj

haklısın 'Luvi' kardesm öle dha dogru olur. hosbuldum İnsallah hayırlı olur =)) ALLah'a emanet oLun
Luvi

Luvi

Mübarek Üye · 1.209 mesaj

nefs-i mutmainne, post: 993892, member: 60957Esselamün Aleyküm islam kardeslerim bende yenilerdenim =) . tesadüfen karşılastım hosuma gtti emeği gecen herkezin ellerine sağlık..

yanlız benim anlamadığım bi kaç yer var yardımcı olabilecek mümin ve müminelerdn yardım isticektm .. Allah'a emanet Olun.. Hakkınızı Helal edin!

Rahman ve Rahiym olan ALLAH'ın adıyla,
Anlamadığınız şeyleri söyleyebilirseniz buradaki kardeşlerimiz elinden geldiği kadar yardımcı olacaklardır.

Selam ve dua ile...
beyaz glayör

beyaz glayör

Mübarek Üye · 557 mesaj

hoşgeldin üyeliğin hayırlı olsun
paranormal

paranormal

Yeni Üye · 5 mesaj

hoş geldin ben de yeniyim sitede
nefs-i mutmainne

nefs-i mutmainne

Yeni Üye · 0 mesaj

cok cok hosbuLdum islamın güzel yolcuları!
snde hosgeldin o zmn 'paranormal' kardesm =))İnşAllah hayırlı olur Allah'a Emanet olun aranızda oldugum içn cok mutluym bu zamanda böle insanlar bulmak zor =))
lale&gül

lale&gül

Mübarek Üye · 2.137 mesaj

Aleyküm Selam hoş gediniz üyeliğiniz hayırlı olur inşallah
Rasûlullah (sav) buyuruyor: “Dünya tatlıdır ve manzarası hoştur. Şüphesiz ki Allah dünyanın idaresini size verecek ve nasıl davranacağınıza, ne gibi işler yapacağınıza bakacaktır. O halde dünyadan sakının…” (Müslim, Zikr 99)
ercan480

ercan480

Yeni Üye · 1 mesaj

Selamun aleykümmmm
nefs-i mutmainne

nefs-i mutmainne

Yeni Üye · 0 mesaj

aleykum SElam din kardesim kndine yni sayfa acsaydın da olurdu ama hic problem deil tabikide :DseLam ve dua iLe kal Allah'a emanet oL =)
acmiyy

acmiyy

Kıdemli Üye · 121 mesaj

ve aleykum selam hosgeldiniz hayirli olur insallah hepimiz icin selam ve dua ile...
nefs-i mutmainne

nefs-i mutmainne

Yeni Üye · 0 mesaj

amin..
Allah'a emanet olun :)
reyhan_bahçesary

reyhan_bahçesary

Yeni Üye · 1 mesaj

s.a

s.a

selamın aleyküm bu sitteyi yeni kesfetim cok güzel birsite emeği gecenlerden Allah (c c )razı olsun selam ve dua ile kalın..
VaVeyla

VaVeyla

Mübarek Üye · 11.102 mesaj

aleyküm selam hepiniz hoşgeldiniz...
mervenur1

mervenur1

Mübarek Üye · 2.302 mesaj

nefs-i mutmainne, post: 993892, member: 60957Esselamün Aleyküm islam kardeslerim bende yenilerdenim =) . tesadüfen karşılastım hosuma gtti emeği gecen herkezin ellerine sağlık..

ve aleyküm selam kardeşim hoşgeldin sen soracak olduğun şeyleri yaz biz elimizden geldiği kadarıyla yardımcı oluruz selametle
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.