Selamün Aleyküm kardeşlerim sizden çok çekinerek yardım istiyorum,iki ay sonra sınavım var ve tefriceyi salavatı şefire çekmek istiyorum ama kendim bunu asla yetiştiremem sizden bu konuda yardımlarınızı bekliyorum.bana yardım ederseniz çok sevinirim çevremde bana yardımcı olcak kimsem yok kendim anca 66 tane çekebildim nolur ALLAH rızası için bana yardım edin,hepinize çok teşekkür ederim şimdiden ALLAH razı olsun ,ALLAH'a emenet olun kardeşlerim.
Yardım edermisiniz???
1.086 görüntülenme · 2 yanıt
yeryüzü, post: 992889, member: 96544Selamün Aleyküm kardeşlerim sizden çok çekinerek yardım istiyorum,iki ay sonra sınavım var ve tefriceyi salavatı şefire çekmek istiyorum ama kendim bunu asla yetiştiremem sizden bu konuda yardımlarınızı bekliyorum.bana yardım ederseniz çok sevinirim çevremde bana yardımcı olcak kimsem yok kendim anca 66 tane çekebildim nolur ALLAH rızası için bana yardım edin,hepinize çok teşekkür ederim şimdiden ALLAH razı olsun ,ALLAH'a emenet olun kardeşlerim.
aleykümselam kardeşim.
okuruz tabi ama tefriciyelerin hepsini birarada okuduğumuz konumuz var.
oraya yazarsanız size de okunur.sırayla okuyoruz.
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/53235-yardim-edermisiniz · 24.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- yardım..yardım..yardım Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 17 cevap
- Kur'an hatmimize yardım edermisiniz kardeşlerim:( Hatim Listesi 480 cevap
- Kuran okumak ve makam ?(yardım edermisiniz) Dini sohbet 4 cevap
- yardım edermisiniz bişey sormak istiyorum Genel Konular 7 cevap
- BANA YARDIM EDERMİSİNİZ? Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 71 cevap
- Bana dularınızla yardım edermisiniz kardeşlerim Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 4 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.