Bir sorum daha var.bilgili abiler ablalar bana yardım edermi

2.618 görüntülenme · 33 yanıt

Paylaş:
İNCİNUR

İNCİNUR

Mübarek Üye · 575 mesaj

Bismillah.
şimdi okulda salavat yarışması başladı.4.sınıflar katılıcak.kazanana hediye vercekler.ama ben zaten sabah akşam okuyordum.9bin okudum.öğretmenim çok önde gittiğimi söledi.ama ben hediyeyi almasam bu yarışmadan çekilmek istiyorum.çünkü ben hediye için yarışma için katılmadımki.ama çekilemiyorum.herkes mecbur katılıcak.
Ben içimden gelerek okuyorum.peygamberimi unutmamak için,bana kıyamette şefat etsin diye.inşallah.
Limdi bana bu hediyeyi verirlerse ben günaha girermiyim.ama verselerde ben başkasına vercem.ama bu yarışmada olmam günahmı.peyganberimiz üzülürmü.inci yarışmaya hediye için katıldı dermi.
uzgun_42

uzgun_42

Mübarek Üye · 1.218 mesaj

canım benim ya. neleri düşünüyorsun canım..
rabbim, peygamber efendimiz zaten senin niyetini biliyor, canım benim. önemli olan niyettir. sonuçta güzel bir şey sonucu veriliyor hediye, o hediyeyi kesinlikle sen kazanırsın, eger o hediyeyi kimsesiz, veya fakir bi çocuga verirsen , onu sevindirirsen senin için daha iyi olur. bilmiyorum ama canım ben böyle düşünüyorum. sen genede araştır..
canım benim. rabbim seni bütün kötülüklerden korusun..
annenide tebrik ederim senin gibi bi evlat yetiştirdigi gibi canım..
rabbime emenet ol..
selam ve dua ile.
tubae

tubae

Kıdemli Üye · 179 mesaj

ALLAHIM YARABBIM RABBIM SENI KORUSUN BUTUN KOTULUKLERDEN GOZLERIM YAŞARDI KIZ YAZINI OKUYUNCA CANIM BENIM :a14:
zrrtt

zrrtt

Yasaklı Kullanıcı · ★ Kıdemli Üye · 118 mesaj

İncinurum sen yarışmaya hediye için katılmıyorsunki.
mecburiyetten katılıyorsun.
ayrıca mecburiyetten katılsanda bu tip yarışmalar caizdir.
caiz olmasının yanında ibadeti teşvik ettiğinden sevabıda vardır.
senin gibi kaç kardeşimiz Peygamber Efendimize salavat okuyor.
bunların sevabı bu yarışmayı kim düzenliyorsa onlarında ecrine yazılır inşaallah.
sizde selavat okuduğunuzdan sevabını alırsınız.
Peygamber efendimiz senin 9bin selavat okuyacağın yarışmaya katılacağını bilse tabiki gir derdi :)
hemde en çok sen selavat çektiğinden sevinirdi :)
İNCİNUR

İNCİNUR

Mübarek Üye · 575 mesaj

teşekkür ederim cevap verdiğiniz için
15bin okudum tabi Allah rızası için peygamberim için.
allaha emanet olun,
allahümme salli ala seyyidina muhammedin ve ala ali muhammed:a07::a07:
İNCİNUR

İNCİNUR

Mübarek Üye · 575 mesaj

dilek abla bu konuya gelirmisin
DİLEK-HİLAL

DİLEK-HİLAL

Kıdemli Üye · 194 mesaj

selamün aleyküm incinurum canım benim bence sen okumaya devam et
1) okuduğundan ötürü sevap alırsın
2) hediyeyi sen kazanırsan birine ya hediye olarak verirsin sevabını alırsın yada sadaka olarak verirsin sadaka sevabı alırsın
DİLEK-HİLAL

DİLEK-HİLAL

Kıdemli Üye · 194 mesaj

Seni dinliyorum bi tanem hayırdır neden canın sıkkın şimdi gördüm
İNCİNUR

İNCİNUR

Mübarek Üye · 575 mesaj

evet bende öle yapcam hediyeyi başkasına vercem.güzel fikir bencede.
abla annemi okula çağırdılar benim için.
hem örnek öğrenci seçiyorlar hemde beni şikayet ediyorlar.ben kıyameti anlattım arkadaşıma oda korkmuş annesi şikayet etmiş
bide ben kitap okumak istemiyorum dilek ablacım.pinokya verdiler.ama çok saçma bir hikaye
hiç insanın burnu uzarmı dilek abla
hem bize yalan söylemeyin diyorlar hemde bizi kandırıyorlar .insanın burnu uzamazki günah olur yalan söylersek.bide pamuk prenses .ayyyyy iğrenç ya.
presnsesle presn sevgili oluyor kızı öpüyor ben bundan ne öğrencemki.
bide anafikrini soruyorlar
ya ben okumak istemiyorum ama anlamıyorlar.ben dini kitaplar okuyorum onlar daha güzel.çocuk gibi kitaplar veriyorlar bize.ya işte benimde canım sıkıldı
İNCİNUR

İNCİNUR

Mübarek Üye · 575 mesaj

hı bide öğretmen ödev verdi hayalinizi yazın.
bende yazdım son anda annem okuyayım dedi ve bunu hemen sil kuşum dedi bende sildim ağladım.
hafız olmak istiyorum bide doktor olucam ama başörtümle okutmasalar bende bu ülkeyi terkedicem yazdım.
ama annem bu okulda anlatılmaz şimdi zamanı değil dedi
ben hayallerimi bile yazamıyorum.
DİLEK-HİLAL

DİLEK-HİLAL

Kıdemli Üye · 194 mesaj

incinurum bi tanem şimdi tek tek cevap veriyim birincisi o arkadaşın için olsun canım benim bak şimdi seni anneciğin bu konuda yetiştirdi allah korkusunu sevgisini sana anlattı yavaş yavaş açan çicek gibi düşün ama o arkadaşını kardeşini belki ailesi yetiştirmemiştir oda korkmuştur önce sevdirmeliyiz bi tanem sen yavaş yavaş anlat onları korkutmıcak şekilde allahın kullarını çok sevdiğini ama belli emirleri olduğunu telkin et
diğer soruna gelince evet kıvırmim bende yerinde olsam pinokyo ve pamuk prenses okumak istemem ama okuyan öğrenciler verilen dersleri yapmak zorunda sen yine dini hikayeler oku devam et hiç bırakma diğer hikayelere gelince sana en azından hızlı okumanı geliştirir kelime hazineni geliştirir die bak
DİLEK-HİLAL

DİLEK-HİLAL

Kıdemli Üye · 194 mesaj

Hımmm bak bu arada hafız olmak istediğini bilmiyordum sana o duayı ederken tesadüf olmuş anneciğin haklı bi tanem şimdilik bazı şeyleri zamana bırakmalısın sen kendine güzel bir günlük al hayallerin sende kalsın bakar bakar kendini teşvik edersin
İNCİNUR

İNCİNUR

Mübarek Üye · 575 mesaj

ben onlara güzel güzel anlattım.evet bu kitaplar çok saçma ablacım napalım işte mecburuz.bende ana fikir şey yazcam.
ben bu hikayeden hiçbişey anlamadım burda filört var günah :a21:annem duymasın:a21::a21:
ben hafız olmayı çok istiyorum inşallah olucam .sen hep bana böyle dua et ablacım olurmu.kusura bakma rahatsız ettim seni.teşekkür ederim annem gibi konuştun sende ablacım:a21:
DİLEK-HİLAL

DİLEK-HİLAL

Kıdemli Üye · 194 mesaj

Ne kusuru bi tanem istediğin kadar konuşabiliriz ben seni görünce mutlu oluyorum annen gibimi konuştum :)
senin hafız olman için dua edicem bi tanem inşallah olursun sende bana bi dua et olurmu içinden ne gelirse buna ihtiyacım var sen ortaokulda imamhatibemi gidiceksin canım önceki yazılarında sanki öle bişiler gördüm
İNCİNUR

İNCİNUR

Mübarek Üye · 575 mesaj

evet gidicem ama ama düz imamhatip değil anadolu imamhatip lisesi.derslerim şimdilik iyi.böyle olursa gidicem inşallah.tabi babaannemler karşı çıkıyor ama annem onları dinlemez
benim önce ALLAHIM sonra annem var babam laik ama bana karışmaz annem dinci ben aşırı dinciyim:a27:babannem kapalıları sevmez ama ister sevsin ister sevmesin .Ben Allah ne derse onu yaparım.annemede çok karışır ,başını aç işe gir der ama benim cennet kokulu annem onu dinlemiyor sabrediyor.imamhatip istiyorum yani
DİLEK-HİLAL

DİLEK-HİLAL

Kıdemli Üye · 194 mesaj

Canım benim inşallahta derslerin hep iyi güzel olur buna sevinirim benim babamda laik :) ama oda bana karışmaz sen gittiğin yolda devam et allah daim etsin
inşallah anneciğininde sıkıntıları geçer huzura kavuşur anneciğine çok çok selamımı söyle
İNCİNUR

İNCİNUR

Mübarek Üye · 575 mesaj

tamam söylerim abla anneannemi doktora götürdü gelsin söylerim.aa senin babandamı laik.:a21:ama benim babam anlayışlı.benim alnımdan öpüyor aferim kızım sen öğren bana öğret diyor oda şimdi dinci sayılır.
allah seninde gönlün ne istiyorsa onu versin.cennet prensesi olursun inşallah ablacım.
DİLEK-HİLAL

DİLEK-HİLAL

Kıdemli Üye · 194 mesaj

Inşallahhhhh incinurum bi tanem dualarım seninle bunu bil bu arada kuzum ben işteyim evraklar kesilmek üzere beni bekliyor seninle sohbet çok tatlı ama napalım buda işim allaha emanet ol canım inşallah çok bilgili alim bayanlardan biride sen olursun
:a27:
İNCİNUR

İNCİNUR

Mübarek Üye · 575 mesaj

tamam ablacım sen işine bak kızmasınlar amin inşallah
allaha emanet ol ablacım.:a16::a16:
_SeNaToR_

_SeNaToR_

Yasaklı Kullanıcı · ✦ Mübarek Üye · 1.220 mesaj

Maşallah İncinur kardeş.Azmin bizleri utandırıyor...Allah bu kutlu yolda ayaklarını sabit kılsın.Tüm engelleri aşmanda yardımcı olsun...Allah var Sorun yok.

S.a
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.