Annesini yiyerek doğan tek canlı!

1.282 görüntülenme · 10 yanıt

Paylaş:
abı_hayat

abı_hayat

Mübarek Üye · 5.186 mesaj

AKREBİN DOĞUM ANI...

tubae

tubae

Kıdemli Üye · 179 mesaj

üf o ne ya ALLAHIM KORKTUM TABI ÇOK GÜLDÜM YA BUGUN AL SANA İŞTE :a36:
abı_hayat

abı_hayat

tubae, post: 990555, member: 93376üf o ne ya ALLAHIM KORKTUM TABI ÇOK GÜLDÜM YA BUGUN AL SANA İŞTE :a36:

Korkma kardeşim....
Peçeli-Bülbül

Peçeli-Bülbül

Mübarek Üye · 2.111 mesaj

Ne kadar ilginç Allah'ın hikmeti işte..

Düne Dair Ne Varsa Geçmişte Kaldı Cancağızım..Yeni Bir Gün Yeni Şeyler Söylemek Lazım..(Mevlana)
ismaile

ismaile

Mübarek Üye · 1.872 mesaj

vay canına hayatta bilmediğimiz ne çok şey var besle akrebi yesin seni :a26: Rabbim her canlıya ayrı bir gizem vermiş DİPNOT:karadul örümceği de erkeğini yiyormuş çiftleştikten sonra:a36:
abı_hayat

abı_hayat

Peçeli-Bülbül, post: 991705, member: 52109Ne kadar ilginç Allah'ın hikmeti işte..

.........:a35:
abı_hayat

abı_hayat

ismaile, post: 991720, member: 65549vay canına hayatta bilmediğimiz ne çok şey var besle akrebi yesin seni :a26: Rabbim her canlıya ayrı bir gizem vermiş DİPNOT:karadul örümceği de erkeğini yiyormuş çiftleştikten sonra:a36:

Verdiğiniz bilgi için teşekkürler......
burgutex

burgutex

Aktif Üye · 73 mesaj

Ne kadar ürkütücü... Allah her canlıya bir yaşam dengesi vermiş. Düşünsenize, büyük meyveler ve sebzeler ağaçlarda yetişseydi veya insanlar akrepler gibi doğsalardı... Allah'a çok şükür; kafasına 20 kiloluk kabak düşeni duymadım :) Resimler için teşekkürler.
abı_hayat

abı_hayat

burgutex, post: 993562, member: 12898Ne kadar ürkütücü... Allah her canlıya bir yaşam dengesi vermiş. Düşünsenize, büyük meyveler ve sebzeler ağaçlarda yetişseydi veya insanlar akrepler gibi doğsalardı... Allah'a çok şükür; kafasına 20 kiloluk kabak düşeni duymadım :) Resimler için teşekkürler.

Rica ederim gözlerinize sağlık kardeşim......
Aşk-ı Hicab

Aşk-ı Hicab

Mübarek Üye · 12.148 mesaj

selamun aleyküm kardeşim.Ne kadar ilginç.
Rabbim neler yaratıyo.Hiç bilmiyordum.
Emeğinize sağlık.Allah razı olsun..
abı_hayat

abı_hayat

tek_dileğim, post: 993763, member: 87974selamun aleyküm kardeşim.Ne kadar ilginç.
Rabbim neler yaratıyo.Hiç bilmiyordum.
Emeğinize sağlık.Allah razı olsun..

Vealeykümselam kardeşim.

Gözlerine sağlık, ecmain olsun inş.

Hep beraber öğrenmiş olduk.:a12:

Selam ve dua ile....
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.