Yetkiler bakabilirmi ?
2.103 görüntülenme · 10 yanıt
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 230
- Ödül
- 63
Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 11.197 mesaj
Üye profilinizin alt kısmında ''imza'' yazısı var,oraya tıklayınca açılıyor.Bilgilerinize kardeşim.
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 230
- Ödül
- 63
Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 11.197 mesaj
Erkan 🛡
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 136
- Ödül
- 93
Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 759 mesaj
Neden böyle bir çalışma yaptık?
1. İmza bölümüne eklenen resimlerin boyutu, yazılan metinlerin boyutları ve birden fazla eklenen resimlerin fazlalığından dolayı, ön plana sadece imza kısımlarının çıkması paylaşılan bilginin amacına ulaşmadığını düşündük. (Forum Düzeni)
2. Sitemizin performansı yükseltebilmek için çalışmalarımız devam ediyor. (Teknik)
Biz imza bölümlerini bu tip sorunlardan dolayı daha önceden pasif hale getirmiştik.
Şuanda da aktif olan İmza bölümüne _KAAN_ kardeşimizinde belirtiği gibi, Şuanki profilinizin (mesaj yazılan) sol alt kısmındaki İmza linkine tıklayarak açılan bölümden ulaşabilirsiniz.
Forum Düzeni ile ilgili çalışmalarımız devam ediyor. Duanızı eksik etmeyiniz.
Selam ve dua ile ..
ErkanAleyküm selam,
Neden böyle bir çalışma yaptık?
1. İmza bölümüne eklenen resimlerin boyutu, yazılan metinlerin boyutları ve birden fazla eklenen resimlerin fazlalığından dolayı, ön plana sadece imza kısımlarının çıkması paylaşılan bilginin amacına ulaşmadığını düşündük. (Forum Düzeni)
2. Sitemizin performansı yükseltebilmek için çalışmalarımız devam ediyor. (Teknik)
Biz imza bölümlerini bu tip sorunlardan dolayı daha önceden pasif hale getirmiştik.
Şuanda da aktif olan İmza bölümüne _KAAN_ kardeşimizinde belirtiği gibi, Şuanki profilinizin (mesaj yazılan) sol alt kısmındaki İmza linkine tıklayarak açılan bölümden ulaşabilirsiniz.
Forum Düzeni ile ilgili çalışmalarımız devam ediyor. Duanızı eksik etmeyiniz.
Selam ve dua ile ..
Denedim fakat başaramadım.
Sizinde dediğiniz gibi, kısa sürede aktif hale gelir inş.
Selam ve dua ile....
Erkan 🛡
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 136
- Ödül
- 93
Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 759 mesaj

Yukarıdaki uygulamaları yaparsanız İmzanıza (İmzalara) ulaşabilirsiniz.
Selam ve dua ile ..
s.a yönetici bakabilirmi?
Ben yeni üyelerdenim kimseye ulaşamadım ben yardım istiyorum.islami site olarak bir site açıyoruz reklam amaçlı değil yanlış anlaşılmasın yöneticilere sesleniyorum..burdaki bazı bilgiler hoşuma gitti mesela modern örtü bunu kopyalamak istiyorum acaba bunu yapmama izin varmı? izin var yada yoksa mailime yöneticiler mesaj atabilirmi bu hususta? emeğe saygımız sonsuz eğer paylaşmak istenmiyorsa en doğal hakkınız tabi...Esselamu Aleykum
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/52955-yetkiler-bakabilirmi · 23.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
Giriş yap ve cevap yaz.