Yetkiler bakabilirmi ?

2.103 görüntülenme · 10 yanıt

Paylaş:
abı_hayat

abı_hayat

Mübarek Üye · 5.186 mesaj

Selamün aleyküm.

Sitede yapılan son değişiklikten sonra imzalarımız görünmüyor.

Bunun nedenini ve ne zamana kadar böyle süreceğini öğrenebilirmiyim ?
abı_hayat

abı_hayat

Neden kimse ilgienmiyor ?
Kaan Erdem

Kaan Erdem 🛡

Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 11.197 mesaj

Aleykümselam kardeşim;

Üye profilinizin alt kısmında ''imza'' yazısı var,oraya tıklayınca açılıyor.Bilgilerinize kardeşim.
abı_hayat

abı_hayat

Deniyorum, fakat olmuyor......
Kaan Erdem

Kaan Erdem 🛡

Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 11.197 mesaj

İmza

Buradan bakıyorsunuz değil mi?

abı_hayat

Deniyorum, fakat olmuyor......
abı_hayat

abı_hayat

İmzayı Düzenle

Burdan bakıyorum....
Erkan

Erkan 🛡

Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 759 mesaj

Aleyküm selam,

Neden böyle bir çalışma yaptık?

1. İmza bölümüne eklenen resimlerin boyutu, yazılan metinlerin boyutları ve birden fazla eklenen resimlerin fazlalığından dolayı, ön plana sadece imza kısımlarının çıkması paylaşılan bilginin amacına ulaşmadığını düşündük. (Forum Düzeni)
2. Sitemizin performansı yükseltebilmek için çalışmalarımız devam ediyor. (Teknik)

Biz imza bölümlerini bu tip sorunlardan dolayı daha önceden pasif hale getirmiştik.
Şuanda da aktif olan İmza bölümüne _KAAN_ kardeşimizinde belirtiği gibi, Şuanki profilinizin (mesaj yazılan) sol alt kısmındaki İmza linkine tıklayarak açılan bölümden ulaşabilirsiniz.

Forum Düzeni ile ilgili çalışmalarımız devam ediyor. Duanızı eksik etmeyiniz.

Selam ve dua ile ..
abı_hayat

abı_hayat

ErkanAleyküm selam,

Neden böyle bir çalışma yaptık?

1. İmza bölümüne eklenen resimlerin boyutu, yazılan metinlerin boyutları ve birden fazla eklenen resimlerin fazlalığından dolayı, ön plana sadece imza kısımlarının çıkması paylaşılan bilginin amacına ulaşmadığını düşündük. (Forum Düzeni)
2. Sitemizin performansı yükseltebilmek için çalışmalarımız devam ediyor. (Teknik)

Biz imza bölümlerini bu tip sorunlardan dolayı daha önceden pasif hale getirmiştik.
Şuanda da aktif olan İmza bölümüne _KAAN_ kardeşimizinde belirtiği gibi, Şuanki profilinizin (mesaj yazılan) sol alt kısmındaki İmza linkine tıklayarak açılan bölümden ulaşabilirsiniz.

Forum Düzeni ile ilgili çalışmalarımız devam ediyor. Duanızı eksik etmeyiniz.

Selam ve dua ile ..

Denedim fakat başaramadım.

Sizinde dediğiniz gibi, kısa sürede aktif hale gelir inş.

Selam ve dua ile....
Erkan

Erkan 🛡

Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 759 mesaj

Yukarıdaki uygulamaları yaparsanız İmzanıza (İmzalara) ulaşabilirsiniz.

Selam ve dua ile ..
ravza61

ravza61

Yeni Üye · 1 mesaj

s.a yönetici bakabilirmi?

s.a yönetici bakabilirmi?

Ben yeni üyelerdenim kimseye ulaşamadım ben yardım istiyorum.islami site olarak bir site açıyoruz reklam amaçlı değil yanlış anlaşılmasın yöneticilere sesleniyorum..burdaki bazı bilgiler hoşuma gitti mesela modern örtü bunu kopyalamak istiyorum acaba bunu yapmama izin varmı? izin var yada yoksa mailime yöneticiler mesaj atabilirmi bu hususta? emeğe saygımız sonsuz eğer paylaşmak istenmiyorsa en doğal hakkınız tabi...Esselamu Aleykum
abı_hayat

abı_hayat

..................
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.