Bayan Arkadaşlar Mutlaka Görmeli

1.542 görüntülenme · 13 yanıt

Paylaş:
abı_hayat

abı_hayat

Mübarek Üye · 5.186 mesaj

Öncelikle bu kazağın başlangıcında 2-3 sıra haroşa ya da 1 ters 1 düz yapın.Yaprak motifi uygulanmış.
Yaprak motifi:örnekli kısımda uzun ilmik çekin ve çapraz şekilde 3′ünü sağa 3′ünü sola geçirin.sonra tekrar 3 sıra haroşa örün.bu kısmı 5 kere tekrarlayın.
Yanlardan sağ ya da sol tarafa ilik açın.İstediğiniz göğüs ölçüsüne gelince yanlardan 1 er ilmek eksiltin.Kollara yine istediğiniz ölçüde 2 ters 2 düz başlayarak devam edin.Yaprak motifi uygulayıp kesim yerini 3-2-1 yapın.Yakayı da tamamlayıp dikin.2 ters 2 düz lastik yaptıktan sonra işlem tamamdır

V YAKA YAPIMI

v yakaya gelmeden önce imeğini say v yakaya geldiğinde örneğin 80 ilmeğin varsa 40 nı başka şişte beklet. diğer 40 ilmeği her sırada kes yakanın bir bölümünü bitir bu şekilde.diğer tarafta beklettiğin 40 ilmeği şişe tak ve aynı şekilde her sırada yaka tarafından 1 ilmek kesin

Peçeli-Bülbül

Peçeli-Bülbül

Mübarek Üye · 2.111 mesaj

Çok hoş gözüküyorlar..Özellikle pembe renkli terlik muhteşem..

Düne Dair Ne Varsa Geçmişte Kaldı Cancağızım..Yeni Bir Gün Yeni Şeyler Söylemek Lazım..(Mevlana)
uzgun_42

uzgun_42

Mübarek Üye · 1.218 mesaj

evet ya çok güzeller...
bende patik örecegim, sonra işleyecegim üzerini..
ben çok severim el işini güzellmiş...
kardeşim. emegine saglık..
selam ve dua ile..
Ayşegül00

Ayşegül00

Mübarek Üye · 1.408 mesaj

ya ama gösteriyosunuz dayanamıyom....çooooooooooooookk.. güzeller anneme göstermem lazım tşk...
ya mucib

ya mucib

Mübarek Üye · 1.037 mesaj

ayy hepsi çok güzellermiş yaa özellikle kazak çok hoşşşşşş rabbim razı olsun ablacım
abı_hayat

abı_hayat

Peçeli-Bülbül, post: 987412, member: 78106Çok hoş gözüküyorlar..Özellikle pembe renkli terlik muhteşem..

Bende en sondakini beğendim......:a12:
abı_hayat

abı_hayat

uzgun_42, post: 987419, member: 93376evet ya çok güzeller...
bende patik örecegim, sonra işleyecegim üzerini..
ben çok severim el işini güzellmiş...
kardeşim. emegine saglık..
selam ve dua ile..

Bende severim canım. sürekli bişeyler örerim.

Biri bitmeden diğerinin ipini alırım.:a12:

Alllaha emanet ol....
abı_hayat

abı_hayat

Ayşegül00ya ama gösteriyosunuz dayanamıyom....çooooooooooooookk.. güzeller anneme göstermem lazım tşk...

Gösterde, sana örsün..:a12:
abı_hayat

abı_hayat

ya mucibayy hepsi çok güzellermiş yaa özellikle kazak çok hoşşşşşş rabbim razı olsun ablacım

Ecmain olsun güzel kardeşim.

Selam ve dua ile...
abı_hayat

abı_hayat

.......................
cakdoc

cakdoc

Mübarek Üye · 1.507 mesaj

ya uff ben niye bilmiyorum orguyu sanki :(:(:( uff ya nasil ogrencem ben agliyacam:( orme seyelri cok seviyorum giysi terlik canta olarak of of offffffffff
abı_hayat

abı_hayat

cakdocya uff ben niye bilmiyorum orguyu sanki :(:(:( uff ya nasil ogrencem ben agliyacam:( orme seyelri cok seviyorum giysi terlik canta olarak of of offffffffff

Ben öğretirim canım, üzülme sen.....:a35:
edam005

edam005

Mübarek Üye · 982 mesaj

Ne güzel şeyler bunlar emeğinize yüreğinize sağlık bizimle paylaştığınız için.....
abı_hayat

abı_hayat

edam005Ne güzel şeyler bunlar emeğinize yüreğinize sağlık bizimle paylaştığınız için.....

Gözlerinize sağlık ablacım.....:a07:
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.