RE: GEL BURAYA KAÇMA NEDEN YORUM EKLEMEDİN
Çok güzel olmuş yaaaa ALLAH razı olsun gerçektende emeği geçen okadar çok önemli konular ve kişiler varki yorumsuz olmamalı o konular diye düşünüyorum...
Hey kedi rahat bırak beni:D:D
137.736 görüntülenme · 1.455 yanıt
mtekik yazdı:
s.a. kardeşim,
Çok güzel ve komik olmuş, anlaşılan forumlarımıza yorum yazılması için bizlerde daha değişik yollar denemeliyiz.
Sen kedi olmuşsun, acab diyorum bende aslanmı olsam,:D:D:D
k.s.e.o.
hurrem_Sultan yazdı:
Çok güzel olmuş yaaaa ALLAH razı olsun gerçektende emeği geçen okadar çok önemli konular ve kişiler varki yorumsuz olmamalı o konular diye düşünüyorum...
Hey kedi rahat bırak beni:D:D
yun_us25 yazdı:
desertrose yazdı:
yun_us25 yazdı:
S.A. TWEETY'NİN İŞİ ZOR VALLA.. HEP YENİLMEMEK İÇİN KAÇARDI ŞİMDİDE YORUM EKLEMEDİĞİ İÇİN KAÇIYOR:D:D
deren75 yazdı:
s.a. yorum eklemeden geçmek istemedim emeğine sağlık
yun_us25 yazdı:
desertrose yazdı:
yun_us25 yazdı:
S.A. TWEETY'NİN İŞİ ZOR VALLA.. HEP YENİLMEMEK İÇİN KAÇARDI ŞİMDİDE YORUM EKLEMEDİĞİ İÇİN KAÇIYOR:D:D
BENCEDE...
nigdeli yazdı:
Hanımın biri:
-Ev işlerini yapmaya madem hukuken mecbur değilim, öyle ise dinimin bana tanıdığı bu hakkımı kullanıyor, artık ev işlerini yapmaktan vazgeçiyorum, diyerek beyine kıymetini bildirecek bir ders vermek ister.
Bey boynunu büküp yalvarırsa da dinlemez:
-Ben dinimin bana tanıdığı (hukuki) hakkımı kullanmak istiyorum, diye diretir.
Bunun üzerine bey de mecburen razı olarak şöyle cevap verir:
-Madem öyle, sen de şu orta odayı boşalt da ben de dinimin bana tanıdığı hakkımı kullanıp ikinci hanımı getireyim, senin yapmadığın hizmetleri o yapsın bari!..
Hanımın buna cevabı tek cümleden ibaret olur.
-Sen de hiç şakadan anlamıyorsun! Ev işlerini bırakıp da bunca sevaptan mahrum kalmak ister miyim... =)
ferit yazdı:
nigdeli yazdı:
Hanımın biri:
-Ev işlerini yapmaya madem hukuken mecbur değilim, öyle ise dinimin bana tanıdığı bu hakkımı kullanıyor, artık ev işlerini yapmaktan vazgeçiyorum, diyerek beyine kıymetini bildirecek bir ders vermek ister.
-Madem öyle, sen de şu orta odayı boşalt da ben de dinimin bana tanıdığı hakkımı kullanıp ikinci hanımı getireyim, senin yapmadığın hizmetleri o yapsın bari!..
-Sen de hiç şakadan anlamıyorsun! Ev işlerini bırakıp da bunca sevaptan mahrum kalmak ister miyim... =)
:):) çok güzeldi sağolun :D
nigdeli yazdı:
ferit yazdı:
nigdeli yazdı:
Hanımın biri:
:):) çok güzeldi sağolun :D
s.a Allah razı olsun ..siz de sağolun inş..:D
handos yazdı:
:D:D:D:D:DERKEKTE HEMEN HAZIR CVBA:@:D:D
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/5288-birazda-gulelim · 25.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.
🔔 Bildirimlere izin ver
Namaz vakti yaklaşınca ve günün ayeti için nazik hatırlatmalar alın.