Ben de geldim ...geç mi kaldım?
2.840 görüntülenme · 15 yanıt
kırıkkalp
Yeni Üye · 0 mesaj
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 511
- Ödül
- 113
Moderatör · ✦ Mübarek Üye · 6.148 mesaj
Rabbim daim etsin böyle güzel manzaraları..çok güzel bir aile Rabbim sen koru sen muhafaza et ve her aileye böyle güzel vbir birlik nasip et..
çok gurur verici bir tablo..inşallah örnek alırız hepimiz...
selam ve dua ile
kırıkkalp
Yeni Üye · 0 mesaj
havva362, post: 985346, member: 20864hoşgeldin oğluşum...seni kıskaaaanç.... ne o sonunda sende üye oldun değilmi?... bu yaramazın annesi benim teyzesi de ikbal05 ...
ne mutlu size ablacım ailececik burdasınız:):a35::a35:
selam ve dua ile....
kırıkkalp
Yeni Üye · 0 mesaj
havva362, post: 985367, member: 94922evet ya öyle oldu biraz... artık idare edeceksiniz bu delileri...
estağfurullah ablacım o nasıl söz öyle yaa biz bi aile değilmiyiz başımızın üstünde yeriniz war valla...:a35::a35:
selam ve dua ile...
Geç kalınmışlık diye bir şey hiç bir zaman olmaz kardeşim, sizin nasbiniz yeni başladığı için yeni kayıt olmuşsunuz demektir. Önemli olan geç kalmak değil, bilgiye ulaşmak için süreklilik arz eden işler yapmaktır. Hoş geldiniz.
Selam ve dua ile...
çıkıyordum bi bakim siteye dedim.
Sonra bu forumu gördüm, maşaallah allah c.c. Daim etsin inş üylelik ve paylaşımlarınızı.
Hoş gelmiş, safalar getirmiş .
Ama şunu unutma cünyet burda 3 gün misafirsin
ondan sonra taşın altına elini koyma zamanı, hadi güzel paylaşımlarda buluşmak üzere
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/52775-ben-de-geldim-gec-mi-kaldim · 22.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- dondum kaldım Video, Klipler, Slayt ve Animasyonlar 4 cevap
- İki Arada Bir Derede Kaldım Dini sohbet 3 cevap
- Şimdi sensizmi kaldım ben....... Kendi Şiirleriniz 15 cevap
- kapına geldim,ölümle geldim Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 2 cevap
- !!!!!! kapına geldim ölümle geldim !!!!! Dini sohbet 7 cevap
- !! BeN GeLDiM !! Tanışma Köşesi 14 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.