bir kadın hep peygamber efendimizi çok anarmış yemek yemeden önce siz buyrun der evden çıkarken siz önde çıkın dermiş yani hep peygamber efendimiz onunla berabermiş gibi davranırmış bir kadın evden acele ile çıkmış ve peygamberimiz yanında imiş gibi davranmamış unutmuş tam kadın giderken kapıdan tıktıktık ses gelmiş sanki peygamber efendimiz beni unuttun dercesine .
Peygamberimizi anan kadın
1.083 görüntülenme · 9 yanıt
çok fazla laf yapmadan anlatayım
bir kadın hep peygamber efendimizi çok anarmış yemek yemeden önce siz buyrun der evden çıkarken siz önde çıkın dermiş yani hep peygamber efendimiz onunla berabermiş gibi davranırmış bir kadın evden acele ile çıkmış ve peygamberimiz yanında imiş gibi davranmamış unutmuş tam kadın giderken kapıdan tıktıktık ses gelmiş sanki peygamber efendimiz beni unuttun dercesine .
güzel bir paylaşımdı Rabbim cümlemizi Peygamber efendimizin şefaatine nail eylesin...
emegine sağlık
emegine sağlık
cuneyt362, post: 984905, member: 93120çok fazla laf yapmadan anlatayım
nasıl yaşarsan öyle demek.bu bi yerden mi okudun yada duydun yoksa cidden bizzat anlattılar mı
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/52769-peygamberimizi-anan-kadin · 22.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- Peygamberimizi Rüyada Görmek İslami Bilgi ve Kaynaklar 11 cevap
- Peygamberimizi Güldüren şey Peygamberimiz Hz. Muhammed ( sav ) 18 cevap
- HADİ PEYGAMBERİMİZİ SEVİNDİRELİM:)) Dini Hikayeler 21 cevap
- Kişi Allah'i Akliyla Ve Ruhuyla Sever....peygamberimizi Kalbiyle Sever...eşini .. Dini Hikayeler 28 cevap
- peygamberimizi ağlatan üç gece Peygamberimiz Hz. Muhammed ( sav ) 5 cevap
- Peygamberimizi Rüyasında Gören ? Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 5 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.