muhsin yazıcıoğlu
1.023 görüntülenme · 4 yanıt
canım kardeşim sanırım diğer bölümlerdede açılım olmuştu muhsin abimiz için,arkadaşlar hemen hepsine katılım 7yapıyorlar,ondandır,,ben aldımmı bilmiyorum senin açtığın konuda,,ama aldıklarımı okuyorum,,almamışsam eğer, senin açtığındanda rabbim müsaade ederse 5 yasini şerif alıyorum...Allaha emanet olunkardeşim.
esselamunaleyküm verahmetullahi veberekatuhu:)
büşra_26, post: 983909, member: 48192 arkadaslar ya ltf muhsin yazıcıOĞLU İCİN YASIN ALALIM YA DUN MESAJ YAZDIM SADECE 2KISI ALDI OLMAZ YA BOLE TOPLAMDA 25 TANE OKUNDU LTF ARKADASLAR YA ALALIM BIRAZCIK LTF !!!!
(maşallah ,:a41:25 tane de az değil ama,ALLAH cc arttırsın diyelim.)değerli Büşra kardeşimiz,yaşın itibariyle,böyle bir siteye üye olduğun için öncelikle sevindim.faydalı paylaşımlarda buluşuruz inşallah.
ben de rahmetli m.YAZICIOĞLU için 1 yasin_i şerif okurum inşallah.(okundu say)
selam ve baki dualarımla..
ben de rahmetli m.YAZICIOĞLU için 1 yasin_i şerif okurum inşallah.(okundu say)
selam ve baki dualarımla..
"O ALLAH Kİ,YARATANDIR,KUSURSUZCA VAR EDENDİR,'ŞEKİL VE SURET' VERENDİR.
EN GÜZEL İSİMLER O'NUNDUR.GÖKLERDE VE YERDE OLANLARIN TÜMÜ O'NU TESBİH ETMEKTEDİR.O,AZİZ,HAKİMDİR."
(HAŞR SURESİ,24)
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/52722-muhsin-yazicioglu · 21.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- Muhsin yazıcıoğlu için Tanışma Köşesi 18 cevap
- Muhsin Yazıcıoğlu "Yaşasın Filistin Kahrolsun İsrail" Demişti (video) Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 67 cevap
- Muhsin Yazıcıoğlu & üşüyorum.mp3 İlahiler ve Ezgiler 2 cevap
- Helikopter Kazası Muhsin Yazıcıoğlu’nun Kaderindeydi Dini sohbet 1 cevap
- Muhsin Yazıcıoğlu - Üşüyorum Video, Klipler, Slayt ve Animasyonlar 16 cevap
- muhsin yazıcıoğlu Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 4 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.