Başörtülülere sandık başıda !YASAK!

1.163 görüntülenme · 9 yanıt

Paylaş:
AY-YA

AY-YA

Mübarek Üye · 2.370 mesaj

Yüksek Seçim Kurulu (Ysk), Siyasi Partilerce Bildirilen Sandık Kurulu Üyelerinin, Türbanlı Olarak Görev Yapamayacaklarına Karar Verdi.

Yüksek Seçim Kurulu (YSK), siyasi partilerce bildirilen sandık kurulu üyelerinin, türbanlı olarak görev yapamayacaklarına karar verdi.
Sandık alanının, "kamusal alan" olduğunu ve sandık kurullarında görev alanların da "hizmet veren" konumunda bulunduklarını kaydeden YSK, buralarda görev yapanların, sınırları yasalarla ve yargı kararlarıyla çizilmiş bulunan kılık ve kıyafet ölçülerine uymalarını istedi.

YSK Başkanı Muammer Aydın'ın imzasıyla yayımlanan genelgede, bu konuda geçen yıl alınan karara da yer verildi. Genelgede, seçim takvimine göre, sandık kurullarının oluşturulma çalışmalarının tamamlandığı ve sandık kurullarında görev alacaklara bu konunun tebliğ edildiği belirtildi.
zunnun_u_misri

zunnun_u_misri

Kıdemli Üye · 292 mesaj

okullarda heryerde bu sorun var zaten 1 günlük seçim gününde yasak olsa ne olcak
AY-YA

AY-YA

burda söz konusu olan bir günlük olan bişey değil burdaa bizleri küçük görmeleri çünkü bende sandık başında durmAk istedim fakat bana bir günlük başını açabilirsen alırlar dendi bende bunu kabul etmedim bazen kendi ülkemde kendimi yurtdışında zannediyorum ne acı selametle..
zunnun_u_misri

zunnun_u_misri

Kıdemli Üye · 292 mesaj

siyaseti hiç sevmem kardeşim sandık başında durmakta siyasi partilerde ilgilendirmez beni seni anlıyorum ama benim için bunlar boş şeylerden ibaret
hanımeli

hanımeli

Kıdemli Üye · 283 mesaj

sadece oy isterken kıymete biniyoruz malesef :a33:

:T
kardelele

kardelele

Mübarek Üye · 15.425 mesaj

"selamun aleyküm ve rahmetullahi ve berekatühü"
allah razı olsun paylaşımınıdan dolayı.eşitlik bumudur?
AY-YA

AY-YA

tamam kardeşim amacım tartışma çıkarmak değil yorumun için saol selametle..
AY-YA

AY-YA

hanımeli, post: 982081, member: 42919sadece oy isterken kıymete biniyoruz malesef :a33:

:T

evet kardeşim malsef böyle bu konuya çok canım sıkıldı gercekten:(
AY-YA

AY-YA

kardelele, post: 982083, member: 96359"selamun aleyküm ve rahmetullahi ve berekatühü"
allah razı olsun paylaşımınıdan dolayı.eşitlik bumudur?

aleykümselam kardeşim türkiye özgür bi ülke:)
TEVFİK

TEVFİK

Üye · 27 mesaj

S.a. Konuşurken ve yazarken kelimelerimize lütfen dikkat edelim
yaratmak allah'a mahsusdur.
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.