musin yazıcıoğlundan

3.377 görüntülenme · 47 yanıt

Paylaş:
Aşk-ı Hicab

Aşk-ı Hicab

Mübarek Üye · 12.148 mesaj

selamun aleyküm.
Dualarımız onunlaa...
AY-YA

AY-YA

Mübarek Üye · 2.370 mesaj

inşallah umduğumuz gibi değildir ama olayın üzerinden 24 saat geçmiş olması ve havanın buz gibi olması umutlarımızı tüketiyo yavaş yavaş Rabbim sen bizlere bağışlaa aminn...selametle..
mavci

mavci 🛡

* ZİKİR * FİKİR * ŞÜKÜR * · ✦ Mübarek Üye · 33.173 mesaj

...

...

Yazıcıoğlu'nun son sözü: Beni öldürecek misiniz?
BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nu, Kahramanmaraş'tan Yozgat'a götüren helikopterin enkazına henüz ulaşılamazken, Yazıcıoğlu'nun helikoptere binmeden önce "Beni öldürecek misiniz" dediği öğrenildi.

Yazıcıoğlu'nu arama çalışmaları devam ederken, son sözü yürek burktu.
BBP Genel Başkan Yardımcısı Remzi Çayır, helikopterin bir hafta önce kiralanması sırasında Yazıcıoğlu'nun helikopterle uçmaya direndiğini açıkladı. Çayır, Yazıcıoğlu'nun parti yöneticilerine,
“Bırakın bu helikopter işlerini, hava koşulları kötü olunca uçamayız. Tehlikeli bir şeyler olur. Beni öldürecek misiniz” dediğini kaydetti.
GÜZEL GÖREN GÜZEL DÜŞÜNÜR...
Mutluluklar Paylaştıkça Çoğalır, Üzüntüler Paylaştıkça Azalır...
Zor olanı HEMEN YAPARIZ, İmkansız BİRAZ ZAMANIMIZI ALIR..
.
gülsengül

gülsengül

Mübarek Üye · 5.816 mesaj

Arkadaşlar malesef çok üzücü bir olay Rabbim yardımcıları olsun onların ailelerinin ,dost ve sevenlerinin...dualarımız onlarla olacak...olay benimde bildiğim bir yerde gerçekleşmiş ...malesef hava şartları ve bölgenin coğrafi yapısı,kar ve sis nedeniyle arama çalışmalarının çok zor alduğunu tahmin ediyoruz...inşaallah biran önce hayırlı bir haber alırız...Allahtan ümit kesilmez....
selametle....
edam005

edam005

Mübarek Üye · 982 mesaj

EMİR SADULLAYEV KARDEŞİMİZDEN ALINTI;;;
Esselamu Aleyküm,

Lütfen biraz daha sakin olur musunuz? neredeyse ölüme isyan edeceksiniz Allah celle celâluhu muhafaza...Kulun vakti gelmişse kim erteleyebilir ki...

Rahman ve Rahim olan Allah'ın adıyla

‘‘Yazılı bir ecele bağlı olarak Allah'ın izni olmadan hiçbir nefis ölecek değildir.'' (Ali İmran 145)

‘‘Hâlbuki öldüren de dirilten de Allah'u Teâlâ'dır.'' (Ali İmran 156)

‘‘Her Ümmetin bir eceli vardır. Ecelleri gelince, ne bir an geri kalır ne de bir an ileri gidebilirler.'' (Araf 34)

‘‘Nerede olursanız olun, ölüm size yetişir. İster ise sarp ve sağlam kalelerin içerisinde olsanız bile'' (Nisa 78)

‘‘De ki; kendisinden kaçmakta olduğunuz ölüm size ulaşacaktır
Allah razı olsun kardeşim yazınızdan ötürü..
Doğruya ne denirki...
ama insanı üzen işte bir aklı başında halis müslüman kardeşimizi ağabeyimizi gene kaybettik korkusu, rabbim sadatların hatırına ,böylesine güzel insanları içimizden koparmasın ..bu devirde hırsbe hırs olmuş insanlardan gına getirmişken , rabbini unutmayan salih insanlara ihtiyacımız var ..
yoksa ÖLÜM GÜZEL ŞEY,BUDUR PERDE ARDINDAN HABER ,,
HİÇ GÜZEL OLMASAYDI, ÖLÜRMÜYDÜ PEYGAMBER...

VESSELAM KARDEŞLERİM..
_şimal_

_şimal_

Mübarek Üye · 3.231 mesaj

emeğine sağlık...
yarensin

yarensin

Mübarek Üye · 978 mesaj

Emir SadullayevEsselamu Aleyküm,

Lütfen biraz daha sakin olur musunuz? neredeyse ölüme isyan edeceksiniz Allah celle celâluhu muhafaza...Kulun vakti gelmişse kim erteleyebilir ki...

Rahman ve Rahim olan Allah'ın adıyla

‘‘Yazılı bir ecele bağlı olarak Allah'ın izni olmadan hiçbir nefis ölecek değildir.'' (Ali İmran 145)

‘‘Hâlbuki öldüren de dirilten de Allah'u Teâlâ'dır.'' (Ali İmran 156)

‘‘Her Ümmetin bir eceli vardır. Ecelleri gelince, ne bir an geri kalır ne de bir an ileri gidebilirler.'' (Araf 34)

‘‘Nerede olursanız olun, ölüm size yetişir. İster ise sarp ve sağlam kalelerin içerisinde olsanız bile'' (Nisa 78)

‘‘De ki; kendisinden kaçmakta olduğunuz ölüm size ulaşacaktır.'' (Cuma 8)

ve aleyküm selam kardeşim ölümün yaradana kavuşmak olduğunu,şeb-i arus oldupunu bilenlerdeniz ölüme isyandan ALLAH BİZİ MUHAFAZA ETSİN...HATIRLATMAN İÇİN AYRICA TEŞŞEKKÜR EDERİM ALLAH RAZI OLSUN
yarensin

yarensin

Mübarek Üye · 978 mesaj

mavci[ı]
[sıze="2"]yazıcıoğlu'nun son sözü: Beni öldürecek misiniz?
bbp genel başkanı muhsin yazıcıoğlu'nu, kahramanmaraş'tan yozgat'a götüren helikopterin enkazına henüz ulaşılamazken, yazıcıoğlu'nun helikoptere binmeden önce "beni öldürecek misiniz" dediği öğrenildi.

Yazıcıoğlu'nu arama çalışmaları devam ederken, son sözü yürek burktu.
Bbp genel başkan yardımcısı remzi çayır, helikopterin bir hafta önce kiralanması sırasında yazıcıoğlu'nun helikopterle uçmaya direndiğini açıkladı. çayır, yazıcıoğlu'nun parti yöneticilerine,
“bırakın bu helikopter işlerini, hava koşulları kötü olunca uçamayız. Tehlikeli bir şeyler olur. Beni öldürecek misiniz” dediğini kaydetti.
[/sıze]
[/ı]

katkılarınız için allah razı olsun...şimdi dua zamanı yaşamı yönündeki ümidimiz tükendi artık...
Nazar57

Nazar57

Mübarek Üye · 1.308 mesaj

bu ülkede birşeyler bilen siyasetcilerin hepsinin sonu aynı.. başkanımızında bildikleri vardı.24 saat olcak hala haber yok. yüregim yanıyo resmen..
Emir Sadullayev

Emir Sadullayev

Aktif Üye · 90 mesaj

yarensinve aleyküm selam kardeşim ölümün yaradana kavuşmak olduğunu,şeb-i arus oldupunu bilenlerdeniz ölüme isyandan ALLAH BİZİ MUHAFAZA ETSİN...HATIRLATMAN İÇİN AYRICA TEŞŞEKKÜR EDERİM ALLAH RAZI OLSUN

Esselamu Aleyküm,

Ecmain İnşAllah-u Teâla...

yarensinkatkılarınız için allah razı olsun...şimdi dua zamanı yaşamı yönündeki ümidimiz tükendi artık...

Allah-u Teâla zümer suresi 53. ayeti kerimesinde,

De ki: "Ey kendilerinin aleyhine aşırı giden kullarım! Allah'ın rahmetinden ümidinizi kesmeyin. Şüphesiz Allah bütün günahları affeder. Çünkü O, çok bağışlayandır, çok merhamet edendir."

Ayettende anlaşılacağı gibi Allah-u Teâla'dan ümit kesmek büyük günahtır...

Yüce Rabbimiz celle celâluhu'dan hiç bir zaman ümidimizi kesmeyelim İnşAllah...
kimkimdir

kimkimdir

Mübarek Üye · 6.610 mesaj

Allahcc yar ve yardımcıları olsun...BESMELE...SELAM...DUA...
rotasız_kaptan08

rotasız_kaptan08

Yeni Üye · 5 mesaj

allah yar ve yardımcısı olsun.....
Hilal Uğruna

Hilal Uğruna

Yeni Üye · 8 mesaj

Yüce Rabbim inşallah onu bize ve sevdiklerine bağışlar.. Allahım en doğrusunu, en hayırlısını bilir, umudumuz tekrar aramıza dönmesidir...
Aşk-ı Hicab

Aşk-ı Hicab

içişleri bakanı beşir atalay, BBP genel başkanı Muhsin yazıcıoğlu ve beraberindekileri taşıyan ve önceki gün düşen helikopterin enkazına ulaşıldığını açıkladı..
Aşk-ı Hicab

Aşk-ı Hicab

içişleri bakanı beşir atalay enkaz yerinin tesbit edildiğini ve ekiplerin bölgeye hareket ettiğini söyledi. Enkazın Elmadağ ile Sisle arasındaki Şahinkaya bölgesinde bulunduğu belirtildi.
mavci

mavci 🛡

* ZİKİR * FİKİR * ŞÜKÜR * · ✦ Mübarek Üye · 33.173 mesaj

Selamünaleykum...Duamız senin için Değerli İnsan...

Selamünaleykum...Duamız senin için Değerli İnsan...

CİHAN Haber Ajansı'nın geçtiği habere göre, enkaza ilk ulaşan köy sakinleri, helikopterde bulunan herkesin ölü olduğunu bildirildi.
İHA ise muhabirin yaşadığını duyurdu...
:a40:
GÜZEL GÖREN GÜZEL DÜŞÜNÜR...
Mutluluklar Paylaştıkça Çoğalır, Üzüntüler Paylaştıkça Azalır...
Zor olanı HEMEN YAPARIZ, İmkansız BİRAZ ZAMANIMIZI ALIR..
.
yarensin

yarensin

Mübarek Üye · 978 mesaj

mavci, post: 982129, member: 37970cihan haber ajansı'nın geçtiği habere göre, enkaza ilk ulaşan köy sakinleri, helikopterde bulunan herkesin ölü olduğunu bildirildi.
Iha ise muhabirin yaşadığını duyurdu...
:a40:

[sıze="4"]muhsin yazıcıoğlu ve helikopterdeki arkadaşları hakkın rahmetine kavuşmuştur...dua edelim lütfen mevlam merhameti ile muamele etsin....[/font[/sıze]]
Aşk-ı Hicab

Aşk-ı Hicab

yarensin, post: 982281, member: 96544[sıze="4"]muhsin yazıcıoğlu ve helikopterdeki arkadaşları hakkın rahmetine kavuşmuştur...dua edelim lütfen mevlam merhameti ile muamele etsin....[/font[/sıze]]

amiinn canımm..
Allah rahmet eylesin.
Dua edelim..
susuzyaz

susuzyaz

Kıdemli Üye · 140 mesaj

Bu şiiri ben paylaşacaktım
Ne olur 1 fatiha 3 ihlası şerifimizi esirgemeyelim. Bu gün okudul okuduk biliyorum ki 1 kaç ay sonra unutup gidecez.

Allah razı olsun
yarensin

yarensin

Mübarek Üye · 978 mesaj

ben milletim uğruna admışım kendimi
bir doğrunun imanı bin eğriyi düzeltir...
Zulum azrail olsa hep hakkı tutacağım,
mukaddes davalarda ölüm bile güzeldir....

M.yazıcıoğlu
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.