bm-7884doğru soylüyosun kardeşim Allah razı olsun zaten benide en çok korkutan o..ecelimiz bize amellerimizden daha yakın biliyorum ..inşallah ölüm kapımı çalmadan bende kapanabilirim...
amin ablam inşAllah
Rabbim senden razı olsun

5.140 görüntülenme · 44 yanıt
bm-7884doğru soylüyosun kardeşim Allah razı olsun zaten benide en çok korkutan o..ecelimiz bize amellerimizden daha yakın biliyorum ..inşallah ölüm kapımı çalmadan bende kapanabilirim...

elaaa selamün aleyküm arkadaşlar..bende madurum kimlerle test ediliyorum biliyor musunuz ailemle allah bana sabır versin ama herşeyin üstesinden gelicem... çalıştığım yerdede eziyorlar bugün iş görüşmesine gittim tesettürlüyüm die almadılar noluyor bu dünyaya nereye gidiyoruz yarabbi !!
kimkimdirESSELAMÜNALEYKÜM...Bende bir başörtüsü mücadele gazisiyim İNŞAALLAH...15 GÜNLÜK İŞKENCEHANE VE 4 AYLIK HAPİS ...Başörtüsü yasaklandığında ünüversite öğrencisiydim..HAKKIMIZI SÖKE SÖKE ALMAK İÇİN MÜCADELE YOLUNA GİTTİK....HANIMIMDA ÜNİVERSİTE MEZUNU..DİPLOMASINI HENÜZ ALMADIK...AÇIK FOTOĞRAF İSTİYORLAR..ONLARIN OLSUN DİPLOMA..TESETTÜRÜMÜZ YETER BİZE..BAŞÖRTÜSÜ MÜCADELEMİZİN BAYRAĞIDIR...ONURUMUZDUR..ÖZGÜRLÜĞÜMÜZDÜR...HAKKIMIZI SÖKE SÖKE ALANA DEĞİN..SADECE İSLAM HÜKMEDENE DEĞİN..SÜRECEK MÜCADELEMİZ...Konuyu açan kardeşimiz ve katılımcı gönüldaşlarımızdan Allahcc razı olsun...BESMELE...SELAM...DUA...
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/52467-basortusu-magduru-olanlar · 23.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.
🔔 Bildirimlere izin ver
Namaz vakti yaklaşınca ve günün ayeti için nazik hatırlatmalar alın.