Sabır
5.582 görüntülenme · 53 yanıt
“Sizi korku, açlık, mallardan, canlardan ve ürünlerden biraz eksiltmekle elbette deneriz. Sabredenleri müjdele!” Bakara suresi/155
Ey iman edenler! Başınıza gelecek her şeye sabretmekle ve namaz kılmakla Allah’tan yardım isteyin. Allah sabredenlerle beraberdir.” BAKARA-153
ablam benim dilek ablam.. öyle bir anda açtın ki konuyu.. öyle derin bir yere parmağını değdirdin ki... Allah razı olsun ablam.. dualarım seninle.. inş çook mutlu olursun.. çoook güzel ve benim için yerinde bir paylaşımdı..
sabır acı meyvesi tatlıdır....
Ya Rabbi, kendi sevgini, sevdiklerinin sevgisini, sevgine kavuşturacak amellerin sevgisini nasip eyle!
Ya Rabbi, kendi sevgini, sevdiklerinin sevgisini, sevgine kavuşturacak amellerin sevgisini nasip eyle!
ramora, post: 1034396, member: 97041ablam benim dilek ablam.. öyle bir anda açtın ki konuyu.. öyle derin bir yere parmağını değdirdin ki... Allah razı olsun ablam.. dualarım seninle.. inş çook mutlu olursun.. çoook güzel ve benim için yerinde bir paylaşımdı..
selamun aleyküm kardeşim.Rabbim hepimizden razı olsun.
Allah senden razı olsun canım benim.Rabbim senin de tüm sıkıntılarını gidersin inşaallah.Rabbim gönlüne göre versin.
Andolsun, biz sizi biraz korku, açlık ve bir parça mallardan, canlardan ve ürünlerden eksiltmekle imtihan edeceğiz. Sabır gösterenleri müjdele.
(BAKARA SURESİ / 155)
(BAKARA SURESİ / 155)
''İçinizdeki mücâhidlerle sabredenleri ortaya çıkarıncaya kadar elbette sizi deneyeceğiz.”
Muhammed sûresi/31
Muhammed sûresi/31
erzsalihne değerli sözler bunlar ya sabrın önemini çok güzel ifade etmiş. gerçekten sabır çok ama çok önemli bizim için Rabbim bizleri sabredenlerden eyler inşallah
Aminnn kardeşim..İnşaallah...
Paylaşım için Allah Razı olsun inşallah.
Allah bizi sabredenlerden eylesin inşallah.
selametle kardeşim....
selametle kardeşim....
fotocuPaylaşım için Allah Razı olsun inşallah.
selametle kardeşim....
Allah sizden de razı olsun kardeşim.
aminnn.. inşaallah..
deniz yıldızıemeğine sağlık dileğim güzel paylaşım
bazı insanlar sabrımızı çok zorlasa da biz sabırlı olmaya devam etmeliyiz
herkesi Rabbimin adaletine bırakıyoruz
allah herşeyin en iyisini bilir
Allah razı olsun canım benim..
Aynen öyle.Sabrımız çok zorlansa da biz yine sabıra ve duaya sarılmalıyız.
Rabbimin sabrı öyle büyük ki, O'nun sabrını düşünürsek daha da sabırlı olabiliriz..
Allah razı olsun canım,ecrini kat kat versin,cümlemii layıkıyla sabredenlerden eylesin inş.Çok güzel bir paylaşım,emeğine yüreğine sağlık.
Selam ve Dua ile
.
Selam ve Dua ile
.
hanife denizAllah razı olsun canım,ecrini kat kat versin,cümlemii layıkıyla sabredenlerden eylesin inş.Çok güzel bir paylaşım,emeğine yüreğine sağlık.
Selam ve Dua ile
.
Allah senden de, hepimizden razı olsun inşaallah..
Amiinn hanife abla.. Senin de gözlerine sağlık..
s.a çok güzel emeğinize sağlık.. bu aralar benim sabrım hiçyok çabuk sinirleniyorum eşime filan yazık o da anlamaya çalışıyor ama sonra üzülüyorum..rabbim sabır versin..
mine_s.a çok güzel emeğinize sağlık.. bu aralar benim sabrım hiçyok çabuk sinirleniyorum eşime filan yazık o da anlamaya çalışıyor ama sonra üzülüyorum..rabbim sabır versin..
Aleyküm selam mine kardeşim.Senin de gözlerine sağlık.
Oluyor bazen insan her zaman sabredemeyebiliyor.
Rabbim sabır ile dua ile O'na sığınanlardan eylesin sizi bizi hepimizi inşaallah..
Ya Sabır çekmek rahatlatıyor kardeşim.Rabbim sabredenlerden eylesin hepimizi.
tek_dileğimAleyküm selam mine kardeşim.Senin de gözlerine sağlık.
Oluyor bazen insan her zaman sabredemeyebiliyor.
Rabbim sabır ile dua ile O'na sığınanlardan eylesin sizi bizi hepimizi inşaallah..
Ya Sabır çekmek rahatlatıyor kardeşim.Rabbim sabredenlerden eylesin hepimizi.
amin inşallah...inasanın her hali aynı olmuyor..
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/52378-sabir · 26.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.