Geleceğe İlişkin Son Bomba

895 görüntülenme · 6 yanıt

Paylaş:
karnec_81

karnec_81

Üye · 17 mesaj

İnsanların ne düşündüklerini, aklından geçirdiklerini bir cihaz ve biyolojik bir gereçle dinleyebiliyorlar.. Henüz dünyada belki de kimse bilmiyor.. Ben geçen hafta Hindistanda bizzat şahit oldum, bilmiyorum göz boyama falan değildi bu..
Elime yeni haberler geçtikçe sizinle paylaşmaya devam edicem
ecthelion

ecthelion

Mübarek Üye · 531 mesaj

çok ilginç ltfn link de atabilirmisiniz?
De ki: Namazım, ibadetlerim, hayatım ve ölümüm, Âlemlerin Rabbi olan Allah içindir. En'Am - 162
ahde

ahde

Mübarek Üye · 590 mesaj

s.a gerçekten ilginç artık hiç bişiy düşünemicez anlaşılan
teknoloji gerçekten sınır tanımıyoooo
Guo1903

Guo1903

Mübarek Üye · 2.657 mesaj

Dün bende buna benzer bir haber dinledim. Adam dünyanın en zeki insanlarından biri ama konuşamadığı için bir cihaz sayesinde düşüncelerini karşısındaki birine iletebiliyormuş.. Yakında neler çıkacak kimbilir ama Bari bizim bilim insanları bu konularda önderlik yapabilseler...
mst2005

mst2005

Kıdemli Üye · 211 mesaj

Guo1903, post: 977691, member: 82232Dün bende buna benzer bir haber dinledim. Adam dünyanın en zeki insanlarından biri ama konuşamadığı için bir cihaz sayesinde düşüncelerini karşısındaki birine iletebiliyormuş.. Yakında neler çıkacak kimbilir ama Bari bizim bilim insanları bu konularda önderlik yapabilseler...

Amin inşallah
Gök Kubbe

Gök Kubbe

Mübarek Üye · 3.422 mesaj

selamun aleyküm
Gök Kubbe

Gök Kubbe

Mübarek Üye · 3.422 mesaj

verdiğin bilgiler için çok teşekkürler kardeşim ALLAH razı olsun RABBİM yar ve yardımcımız olsun:)
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.