Elime yeni haberler geçtikçe sizinle paylaşmaya devam edicem
Geleceğe İlişkin Son Bomba
895 görüntülenme · 6 yanıt
İnsanların ne düşündüklerini, aklından geçirdiklerini bir cihaz ve biyolojik bir gereçle dinleyebiliyorlar.. Henüz dünyada belki de kimse bilmiyor.. Ben geçen hafta Hindistanda bizzat şahit oldum, bilmiyorum göz boyama falan değildi bu..
Dün bende buna benzer bir haber dinledim. Adam dünyanın en zeki insanlarından biri ama konuşamadığı için bir cihaz sayesinde düşüncelerini karşısındaki birine iletebiliyormuş.. Yakında neler çıkacak kimbilir ama Bari bizim bilim insanları bu konularda önderlik yapabilseler...
Guo1903, post: 977691, member: 82232Dün bende buna benzer bir haber dinledim. Adam dünyanın en zeki insanlarından biri ama konuşamadığı için bir cihaz sayesinde düşüncelerini karşısındaki birine iletebiliyormuş.. Yakında neler çıkacak kimbilir ama Bari bizim bilim insanları bu konularda önderlik yapabilseler...
Amin inşallah
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/52259-gelecege-iliskin-son-bomba · 22.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- Velilerdeki ilham, keşif ve kerametlerin bağlayıcılığına ilişkin usül bilgisi Tasavvûf 6 cevap
- Hz. Peygamber'in Ahlâk ve Edebine İlişkin Başka Bir Bölüm Peygamberimiz Hz. Muhammed ( sav ) 2 cevap
- Hz. Peygamber'in Güzel Ahlâkına İlişkin Alimlerin Derledikleri Bazı Rivayetler Peygamberimiz Hz. Muhammed ( sav ) 3 cevap
- GELECEĞE MEKTUP Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 1 cevap
- Her gün bir adım daha ...geleceğe yürü...Geçmiş bilgi tecrübe birikimi ile... Nasihatler 1 cevap
- GEÇMİŞTEN GELECEĞE Nasihatler 9 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.