Kılıçdaroğlu'na hadis şoku

3.168 görüntülenme · 19 yanıt

Paylaş:
abı_hayat

abı_hayat

Mübarek Üye · 5.186 mesaj

Kılıçdaroğlu'na hadis şoku

Hadis uzmanları, CHP'lilerce vatandaşlara dağıtılan kartın üzerinde yer alan "Adaleti çiğneyen devlet adamlarını cezalandırmayan milletler çökmek zorundadır." ifadesinin kayıtlarda yer almadığını belirtiyor.

Hadis-i şeriflerde adalet ve adaletli yöneticilerin önemli bir yer tuttuğunu vurgulayan Marmara Üniversitesi öğretim görevlilerinden ProfDr. İsmail Lütfü Çakan, bugüne kadar kayıtlarda böyle bir hadise

rastlamadığını dile getiriyor. Hadis uzmanı Prof. Dr. İbrahim Canan da "Lafız olarak böyle bir hadis hatırlamıyorum." diyor. Uzmanlar, Peygamberimiz'in adalet ile ilgili "En faziletli cihat zalim bir idarecinin yanında ona adaleti söylemektir.", "Kıyamet gününde hiçbir gölgenin olmadığı bir günde Allah'ın gölgesinde gölgelenecek olan adil hükümdardır." sözlerinin bulunduğunu belirtiyor. Hz. Ömer'e ait "Adalet mülkün temelidir" sözüne de dikkat çeken hadisçiler, CHP'lilerin seçmene dağıttığı kartlarda yer alan ifadenin, bu sözlerden derlenmiş olabileceğini vurguluyor.

kalbiminurlandır

kalbiminurlandır

Mübarek Üye · 4.040 mesaj

selamunaleykum kardeşim

bir bu kalmıştı yapmadıkları
onu da yaptılar
ALLAH CC KORKUSU OLMAYANDAN KORKARIM BEN
KAYBEDECEK BİRŞEYİ YOKTUR ÇÜNKÜ O KİŞİNİN
VE BUNU ŞU ANDA DA GÖRÜYORUM
Allah'ım sen bizi koru
VaVeyla

VaVeyla

Mübarek Üye · 11.102 mesaj

eee Allah korkusu olmayan insanlar herşeyi yapar
Allah akıl fikir versin...
hayri07

hayri07

Mübarek Üye · 1.455 mesaj

RABBİM ıslah etsin bunları selam ve dua ile kardeşim.
abı_hayat

abı_hayat

kalbiminurlandır, post: 974843, member: 88924selamunaleykum kardeşim

bir bu kalmıştı yapmadıkları
onu da yaptılar
ALLAH CC KORKUSU OLMAYANDAN KORKARIM BEN
KAYBEDECEK BİRŞEYİ YOKTUR ÇÜNKÜ O KİŞİNİN
VE BUNU ŞU ANDA DA GÖRÜYORUM
Allah'ım sen bizi koru

Vealeykümselam kardeşim.

Gelecek günlerde ne yapacaklar bakalım, ben gülerek izliyorum saçmalamalarını.

Amin.

Allaha emanet olun..
abı_hayat

abı_hayat

deniz yıldızı, post: 974852, member: 90761eee Allah korkusu olmayan insanlar herşeyi yapar
Allah akıl fikir versin...

Doğru söze ne hacet..

Amin kardeşim, gözlerinize sağlık....
abı_hayat

abı_hayat

hayri07, post: 974918, member: 88984
RABBİM ıslah etsin bunları selam ve dua ile kardeşim.

Amin.

Vealeykümselam kardeşim.

Gözlerinize sağlık.

Allaha emanet olun..
atris

atris

Mübarek Üye · 1.066 mesaj

rabbım sırf kılıctaroglunu degıl dıger hepsını ıslah etsın yılardır dıncılık adı altında bızlerı somurduler yuce allahı alet ettıler ben verdıgım oylardan aılemde cok pısman allah korkusu yok hıc bırınde benım en cok sınırlendıgım sey bu adam sunu sunu yaptınız dıyor heryerde soyluyor bızım oy verdıklerımız hesabını veremıyor cok acı bır tablo cokkkkkkkkk allah turk halkının yardımcısı olsun
abı_hayat

abı_hayat

atris, post: 974975, member: 85239rabbım sırf kılıctaroglunu degıl dıger hepsını ıslah etsın yılardır dıncılık adı altında bızlerı somurduler yuce allahı alet ettıler ben verdıgım oylardan aılemde cok pısman allah korkusu yok hıc bırınde benım en cok sınırlendıgım sey bu adam sunu sunu yaptınız dıyor heryerde soyluyor bızım oy verdıklerımız hesabını veremıyor cok acı bır tablo cokkkkkkkkk allah turk halkının yardımcısı olsun

Amin kardeşim......
abı_hayat

abı_hayat

.......................
mst2005

mst2005

Kıdemli Üye · 211 mesaj

Tüm kalbimle buğz ediyorum.Allah ıslah etsin bunları
AY-YA

AY-YA

Mübarek Üye · 2.370 mesaj

Rabbim razı olsun anlayamdığım insanları saf yerine koyuyolar bunun elbet çıkıcağını bilmeleri gerek..Rabbim yar ve yardımcımız olsun pazar gününden sonra bakalım daha neler olcak selametle....
edam005

edam005

Mübarek Üye · 982 mesaj

işte burada koltuk ve nefs, ortaya çıkıyor,,mevki ve makamın verdiği rehavet, ve güven insana ,,haşa ALLAHI unutturuyor,,ayakkabılarına pırlanta takıp gezen ler,bizi ve mazlumları nasıl anlayabilir ve kkoruyabilir..Rabbim bizi hesabını veremeyeceğimiz durumlardan korusun,,severek başa getirdiğimiz insanlara ,aciz ve biçare olduklarını hatırlatsın ,,amiiin..
edam005

edam005

Mübarek Üye · 982 mesaj

yazmayı unutmuşum, kılıçdaroğlu gibilerin eline bu milleti koymasın inşallah..bizimkileride karşılarında kuvvetli kılsın...
emin-43

emin-43

Mübarek Üye · 581 mesaj

S A bu zihniyet ezanımızı türkçe okutturanlardır
yine bu zihniyet kuranımızı türkçe okutmak isteyenlerdir
normal zamanlarda islama, camiye, kurana, hocaya, hacıya, başörtüsüne dil uzatırlar, meclisten başörtülüyü atarlar, üniversiteye örtülüyü sokmazlar,her türlü yolsuzlukları yaparlar, bankaları hortumlarlar
seçim zamanı ne yazıkki göz boyayıp sade ve bilinçsiz vatandaşlarımızı kandırmaya çalışırlar.Yüce Mevlam bu güzel vatanımızı ve milletimizi kötülerden ve onların kötülüklerinden korusun amiinnn
abı_hayat

abı_hayat

mst2005, post: 975528, member: 85616Tüm kalbimle buğz ediyorum.Allah ıslah etsin bunları

Amin kardeşim, gözlerinize sağlık.....
abı_hayat

abı_hayat

AY-YA, post: 975760, member: 88924Rabbim razı olsun anlayamdığım insanları saf yerine koyuyolar bunun elbet çıkıcağını bilmeleri gerek..Rabbim yar ve yardımcımız olsun pazar gününden sonra bakalım daha neler olcak selametle....

Cümlemizden razı olsun kardeşim.

Burda korkarımki yine onlar kazanacak.....:a20::a18:
abı_hayat

abı_hayat

edam005, post: 975799, member: 96315işte burada koltuk ve nefs, ortaya çıkıyor,,mevki ve makamın verdiği rehavet, ve güven insana ,,haşa ALLAHI unutturuyor,,ayakkabılarına pırlanta takıp gezen ler,bizi ve mazlumları nasıl anlayabilir ve kkoruyabilir..Rabbim bizi hesabını veremeyeceğimiz durumlardan korusun,,severek başa getirdiğimiz insanlara ,aciz ve biçare olduklarını hatırlatsın ,,amiiin..

Amin kardeşim, gözlerineze sağlık.

Allaha emanet olun....
abı_hayat

abı_hayat

edam005, post: 975804, member: 88924yazmayı unutmuşum, kılıçdaroğlu gibilerin eline bu milleti koymasın inşallah..bizimkileride karşılarında kuvvetli kılsın...

[ı]amin........[/ı]
abı_hayat

abı_hayat

emin-43, post: 975826, member: 79140S A bu zihniyet ezanımızı türkçe okutturanlardır
yine bu zihniyet kuranımızı türkçe okutmak isteyenlerdir
normal zamanlarda islama, camiye, kurana, hocaya, hacıya, başörtüsüne dil uzatırlar, meclisten başörtülüyü atarlar, üniversiteye örtülüyü sokmazlar,her türlü yolsuzlukları yaparlar, bankaları hortumlarlar
seçim zamanı ne yazıkki göz boyayıp sade ve bilinçsiz vatandaşlarımızı kandırmaya çalışırlar.Yüce Mevlam bu güzel vatanımızı ve milletimizi kötülerden ve onların kötülüklerinden korusun amiinnn

Vealeykümselam kardeşim.

Koltuk sevdası herşeyi yaptırır.

Allaha emanet olun...
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.