MEVLANA
..Hep O'dur Hep O'ndandır..
1.463 görüntülenme · 11 yanıt
Seni sevindiren, seni sevinç ve neşe içinde tutan sevgil, seni üzen ve kendisinden sıkıntı duyduğun aynı sevgilidir. Hep O'dur. Hep O'ndandır. O halde niçin boş yere üzgün duruyor, sıkıntının elinde aciz kalıyorsun? İçinde sıkıntı görünce onun çaresine bak. Çünkü, dalların hepsi aynı köktendir. İçinde genişlik ve ferahlık görünce de ona su ver. Kalp ferahlığının verdiği meyveyi de dostlara ve ahbaplara sun!
MEVLANA
MEVLANA
-Ammar Bin Yasir-, post: 974073, member: 93580selamun aleyküm kardeşim Rabbimiz razı olsun...
Aleykumselam kardeşim.Rabbim hepimizden razı olsun inşaallah..
Müslüman mutsuz olmaz.
Müslüman depresyona girmez.
Müslüman çaresiz olmaz.
Müslüman umutsuz olmaz.
Eğer gerçekten müslümansa.. Yani müslüman ise > islam ise > seleme ise > teslim ise..
Allah razı olsun..
Müslüman çaresiz olmaz.
Müslüman umutsuz olmaz.
Eğer gerçekten müslümansa.. Yani müslüman ise > islam ise > seleme ise > teslim ise..
Allah razı olsun..
Şehbâl-iNûrMüslüman mutsuz olmaz.
Müslüman çaresiz olmaz.
Müslüman umutsuz olmaz.
Allah razı olsun..
Allah sizden de razı olsun..
Altın Üye
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 4
- Ödül
- 38
Altın Üye · ✦ Mübarek Üye · 16.828 mesaj
Selamün Aleyküm kardeşim..
Mesnevi'den çok güzel bir sözü nakletmişsiniz bizlere..
Vesilenizle ben de tekrar hatırlamış oldum.. Rabbimiz c.c razı olsun, emeğinize sağlık..
O'na gönülden inanan, O'nun takdir buyurduklarına hoşnutluk ile ram olan ve bu hoşnutluğun gönülde açan çiçeklerini, tıpkı Hakk'a c.c aşık bir kulun teslimiyet hali gibi derya derya sunmak duası ile..
Rabbimize emanet olunuz.
Vesilenizle ben de tekrar hatırlamış oldum.. Rabbimiz c.c razı olsun, emeğinize sağlık..
O'na gönülden inanan, O'nun takdir buyurduklarına hoşnutluk ile ram olan ve bu hoşnutluğun gönülde açan çiçeklerini, tıpkı Hakk'a c.c aşık bir kulun teslimiyet hali gibi derya derya sunmak duası ile..
Rabbimize emanet olunuz.
aliye_aliye, post: 985832, member: 87927Selamün Aleyküm kardeşim..
Rabbimize emanet olunuz.
Aleykümselam kardeşim.
Rabbim sizden de razı olsun, hepimizden inşaallah.
Sizin de gözlerinize sağlık.
Aminn kardeşim...
ablacım çok güzeldi.. evet ne gelirse rabbimden eglir.. ondan gelen her şey güzeldir...
sabır acı meyvesi tatlıdır....
Ya Rabbi, kendi sevgini, sevdiklerinin sevgisini, sevgine kavuşturacak amellerin sevgisini nasip eyle!
Ya Rabbi, kendi sevgini, sevdiklerinin sevgisini, sevgine kavuşturacak amellerin sevgisini nasip eyle!
ramora, post: 1051327, member: 96544ablacım çok güzeldi.. evet ne gelirse rabbimden eglir.. ondan gelen her şey güzeldir...
Selamun aleyküm kardeşim.
Rabbim, seçimi O'na bırakanlara en hayırlısını verir.
Her şey O'ndan gelir..
Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun inşaallah..
Seni sevindiren, seni sevinç ve neşe içinde tutan sevgil, seni üzen ve kendisinden sıkıntı duyduğun aynı sevgilidir. Hep O'dur. Hep O'ndandır...
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/52225-hep-o-dur-hep-o-ndandir · 06.09.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- Kadiri-Halisiyye Yolu VE MÜRŞİDLERİ Tasavvûf 152 cevap
- ŞERİAT ve TASAVVUF... Tasavvûf 144 cevap
- ** Mürşidin Elinden Tevbe Etmek ** Tasavvûf 119 cevap
- Tasavvuf ve marifetullah Tasavvûf 115 cevap
- Tasavvuf'un önemi.. Tasavvûf 95 cevap
- Nefsi Küçük Görmek, Allah’a Yakın Olmak, Allah’a Yaklaşmak Tasavvûf 90 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.