Etkileyici ve Güldürücü bir dille anlatılmış bir konuşma .
Avustralyalı Bir Gencin İslamla Tanışması.
2.796 görüntülenme · 22 yanıt
[GVIDEO]http://video.google.com/videoplay?docid=-2829267874131222228&ei=ip_CSfKMD8LQ-AaC7KDDAQ&q=Avustralyal%C4%B1+Bir+Gencin+%C4%B0slamla+Tan%C4%B1%C5%9Fmas%C4%B1[/GVIDEO]
Yasaklı Kullanıcı
★ Kıdemli Üye
- Ödül
- 16
Yasaklı Kullanıcı · ★ Kıdemli Üye · 109 mesaj
Yakın bir zamanda ben de bu video ile karşılaşmıştım..
Önce İslam ile dalga geçtiğini düşünüyordum ama sonra, ne biliyim işte, o adamın İslam a olan bakışı ve düşünceleri öncelerde kötü düşüncelerimi filizlendirsede, videonun sonlarına doğru bu adam hakkında tüm düşündüklerim yön değiştirdi ve içimde anlatamayacağım bir sempati ve tebessüm oluştu...Dilerim İçindeki Bu İslam ve İtaatkarlık Hiç Eksik Olmaz..
Önce İslam ile dalga geçtiğini düşünüyordum ama sonra, ne biliyim işte, o adamın İslam a olan bakışı ve düşünceleri öncelerde kötü düşüncelerimi filizlendirsede, videonun sonlarına doğru bu adam hakkında tüm düşündüklerim yön değiştirdi ve içimde anlatamayacağım bir sempati ve tebessüm oluştu...Dilerim İçindeki Bu İslam ve İtaatkarlık Hiç Eksik Olmaz..
esselamu aleyküm kardeşim.iyiki paylaşmışsın bu videoyu,bende dün izledim ve çok etilendim.ama sarı kabus kardeşimiz gibi dalga geçtiğini düşünmedim.çok güzel çok içten çok samimi buldum sonlara doğruda gözyaşlarımı tutamadım.dünden beri herkese link atıyorum.herkesin etkileneceğini düşünüyorum .rabbim razı olsun kardeşlerimizin izlemesine vesile olucaksınız inşallah.selametle hayırlı cumalar
subhanALLAH !! HAMDOLSUN HAMDOLSUN .. NE GÜZELDİ !!
gülerek anlattı biz göz yaşlarımızla dinledik...
selamun alleykum rabbim razı olsun kardeşim...
aminenur, post: 973693, member: 57410subhanALLAH !! HAMDOLSUN HAMDOLSUN .. NE GÜZELDİ !!
Cümlemizden Razı olur inşallah rabbimiz.
Yasaklı Kullanıcı
★ Kıdemli Üye
- Ödül
- 16
Yasaklı Kullanıcı · ★ Kıdemli Üye · 109 mesaj
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/52154-avustralyali-bir-gencin-islamla-tanismasi · 04.10.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.