40 dua
2.924 görüntülenme · 22 yanıt
ismaile kardeşim nasıl oldu bilmiyorum ama 40 dua yüklendi onu açabiliyorum faka şimdide esmanın olduğu link i yükledim nolduysa adop istedi fakat bende yüklü.epey uğraştım sonra vazgeçtim işin kötüsü nolduysa şimdi burda senin sayfan yüklü olanıda göremez oldum:(:(:(
Ablacım esma dosyası flw yani bir flash dosyası her medya playerle açılmaz ama genelde her bilgisayarda olan media player classıc (codeck) vardır büyük ihtimalle bilgisayarında onu aç esmayı onun içine at izle o media player in resmini aşağıda vereyim bak bakalım varmı senin bilgisayarında

sayfadaki esmayı da yeniden izlemek için sayfayı aç kapa gelir

sayfadaki esmayı da yeniden izlemek için sayfayı aç kapa gelir
evet canım bende flv yüklü ama tekrar yüklemek isityo media playerda var neyaptıysam siteye il girişte reklam var ya onu bile göstermiyo ,sayfayı açıp kapatıyorum yine olmuyo.adop u kaldırıp tekrar yükleyim dedim kaldırmıyoda .hay allahım ya
ismaile, post: 975320, member: 88984Ablacım bilgisayarını bi yeniden başlat bakalım olur inşALLAH
rabbimiz razı olsun kardeşim çok sağol hakkını helal et inşallah.çok istediğim bişeydi bu senin vesilen ile mutlu oldum.rabbim de seninle beraber olsun ebeden inşallah.hayırlı geceler selametle
AFRA_NUR, post: 975351, member: 85079rabbimiz razı olsun kardeşim çok sağol hakkını helal et inşallah.çok istediğim bişeydi bu senin vesilen ile mutlu oldum.rabbim de seninle beraber olsun ebeden inşallah.hayırlı geceler selametle
Helal olsun ablacım Rabbim dualarını kabul buyursun inşALLAH amin! ... onu vidyo formatına çevirirsem inşALLAH burda linkini vericem iyi akşamlar ablacım
bende indirdim inceledim
bu proğram tam olarak kusursuz dua etmeyide öğretiyor
ALLAH RAZI OLSUN emeğine sağlık
bu proğram tam olarak kusursuz dua etmeyide öğretiyor
ALLAH RAZI OLSUN emeğine sağlık
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/52151-40-dua · 20.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.