40 dua

2.924 görüntülenme · 22 yanıt

Paylaş:
çağrı91

çağrı91

Kıdemli Üye · 237 mesaj

Allah CC Razı olsun ...
AFRA_NUR

AFRA_NUR

Mübarek Üye · 2.128 mesaj

esselamu aleyküm kardeşim.yükledim fakat sorun buldu iptal edildi:(
ismaile

ismaile

Mübarek Üye · 1.872 mesaj

AFRA_NUR, post: 975280, member: 59734esselamu aleyküm kardeşim.yükledim fakat sorun buldu iptal edildi:(

ve Aleykum selam ben bi inceleyim olinki sonucunu buraya yazarım
ismaile

ismaile

Ablacım tam olarak ne yükledin de iptal oldu birde yüklerken acaba sen iptal etmiş olabilir misin ?
AFRA_NUR

AFRA_NUR

ismaile kardeşim nasıl oldu bilmiyorum ama 40 dua yüklendi onu açabiliyorum faka şimdide esmanın olduğu link i yükledim nolduysa adop istedi fakat bende yüklü.epey uğraştım sonra vazgeçtim işin kötüsü nolduysa şimdi burda senin sayfan yüklü olanıda göremez oldum:(:(:(
ismaile

ismaile

Ablacım esma dosyası flw yani bir flash dosyası her medya playerle açılmaz ama genelde her bilgisayarda olan media player classıc (codeck) vardır büyük ihtimalle bilgisayarında onu aç esmayı onun içine at izle o media player in resmini aşağıda vereyim bak bakalım varmı senin bilgisayarında

sayfadaki esmayı da yeniden izlemek için sayfayı aç kapa gelir
AFRA_NUR

AFRA_NUR

evet canım bende flv yüklü ama tekrar yüklemek isityo media playerda var neyaptıysam siteye il girişte reklam var ya onu bile göstermiyo ,sayfayı açıp kapatıyorum yine olmuyo.adop u kaldırıp tekrar yükleyim dedim kaldırmıyoda .hay allahım ya
ismaile

ismaile

Ablacım bilgisayarını bi yeniden başlat bakalım olur inşALLAH
AFRA_NUR

AFRA_NUR

ismaile, post: 975320, member: 88984Ablacım bilgisayarını bi yeniden başlat bakalım olur inşALLAH

rabbimiz razı olsun kardeşim çok sağol hakkını helal et inşallah.çok istediğim bişeydi bu senin vesilen ile mutlu oldum.rabbim de seninle beraber olsun ebeden inşallah.hayırlı geceler selametle
ismaile

ismaile

AFRA_NUR, post: 975351, member: 85079rabbimiz razı olsun kardeşim çok sağol hakkını helal et inşallah.çok istediğim bişeydi bu senin vesilen ile mutlu oldum.rabbim de seninle beraber olsun ebeden inşallah.hayırlı geceler selametle

Helal olsun ablacım Rabbim dualarını kabul buyursun inşALLAH amin! ... onu vidyo formatına çevirirsem inşALLAH burda linkini vericem iyi akşamlar ablacım
ebuzer25

ebuzer25

Mübarek Üye · 1.845 mesaj

ismail kardeş cokk güzel yükledim cok hoşuma gitti.ALLAH razıolsun.balıklar gibi ugraştırmadı beni:)benim şansıma sabahtan beri ugraştım meger programın günü gecmiş:a21:neyse selametle kal
ismaile

ismaile

..........................
0.7.9.7.0

0.7.9.7.0

Aktif Üye · 58 mesaj

Allah Razı Olsun
tutamkamon

tutamkamon

Üye · 39 mesaj

bende indirdim inceledim