Ananem 94 yaşında şu an hastanede acılarının hafiflemesi için ALLAH RIZASI için bir İhlas Suresi okurmusuz Okuyan okumayan herkesten Allah razı olsun
Ananem için bir ihlas suresi okurmusunuz
3.259 görüntülenme · 19 yanıt
İyi akşamlar kardeşlerim
Ananem 94 yaşında şu an hastanede acılarının hafiflemesi için ALLAH RIZASI için bir İhlas Suresi okurmusuz Okuyan okumayan herkesten Allah razı olsun
Allah hepinizden razı olsun gerçekten 1 haftadan beri hastanede gece gündüz devamlı onunla yaşıyoruz acılarının hafiflemesini rabbimden diliyorum
gurakarcem, post: 970226, member: 82164İyi akşamlar kardeşlerim
Rabbim ferahlık versin inşALLAH
قل هوالله احد * الله الصّمد * لم يلد و لم يلد * ولمُ يكُن له كُفواً اَحدٌ
Rabbım acil şifalar versin kardeşim,11 ihlas okudum.İnşaallah en kısa bir zamanda sağlığına kvuşur inşaallah.
Yasaklı Kullanıcı
★ Kıdemli Üye
- Ödül
- 16
Yasaklı Kullanıcı · ★ Kıdemli Üye · 109 mesaj
kübra85
Yeni Üye
Yeni Üye · 0 mesaj
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/52052-ananem-icin-bir-ihlas-suresi-okurmusunuz · 22.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- İhlâs, İhlas Nedir Tasavvûf 1 cevap
- eşimle aramdakı soğukluğun gitmesi için saff suresi okurmusunuz kardeşlerim Dua Bölümü 25 cevap
- erkek kardeşim serkan için 1 Yasin suresi ve 1Fetih suresi okur musunuz? Dua Bölümü 6 cevap
- İHLAS SURESİ İLE HATİM Fıkıh ve Akaîd 5 cevap
- İhlas Suresi'nin Sırları ve Fazileti Dini sohbet 3 cevap
- Duman adlı grup yeni albümündeki rezil parçasında İhlas Suresi Boykot 3 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.