mir_erhan, post: 970029, member: 50627selamün aleyküm..
malesef......
malesef ki ne malesef...
benim o kötü alışkanlığım var..bir tek o var zaten çok da içiyorum bazen
eskiden kalma işte ama o kadar çok bırakıyorum ki..
her akşam uyumadan dua ile inşallah yarına bırkama umudu ile yatıyorum ama sabah yine..
biliyorum herşeyin inanç ve beyinde bittiğini biliyorum biraz nefse hakim olmaktan geçtiğini ama bilmiyorum ki niye hala taşıyorum o zehir paketini...
gerçekten bırakan arkadaşların tavsiyesi varsa ne olur Allah için böyle güzel bir şeye sebep olsunlar ömür boyu duacı olurum...
kardeşim ellerine sağlık Allah razı olsun bu konuya değindiğin için...
inşallah en kısa zamanda bırakmış bir şekilde dönerim..
ne olur dualarınızda bana ye r verin..Allah razı olsun
selam ve dua ile
selamun aleyküm. abicim 4 sene kadar bende sigara kullandım ve coğu zaman günde 2 paket içerdim. şimdi ise yaklaşık 3 yada 4 aydır sıgara kullanmıyorum çok şükür. sigarayı bırakmamda en etkili olan şey ise asla kıramayacağım cok değer verdiğim birine sigara içmeyeceğime dair söz vermiş olmam. ona verdiğim sözu tutmak için sigarayı bıraktım ve cok sukur artık kullanmıyorum. yalnız dayanamayıpta söz verdikten sonra tekrar sigara icseydim karsımdaki kisiyi belki kaybedebilirdim. yanı bu şekilde sigarayı bırakmayı denerken 2 secenek var ya sigarayı bırakmak yada karsındakı kısıyı kaybetmek. İnşalah sizde sigarayı bırakabilirsiniz. Allah emanet olun