🔒 Size en yakın Kişiler Kim

2.749 görüntülenme · 25 yanıt

🔒 Konu kilitli
Paylaş:
Ecrin Hicran

Ecrin Hicran

Mübarek Üye · 2.624 mesaj

RE: Size en yakın Kişiler Kim

selamun aleyküm zafer kardeşim.Allah(CC) Razı olsun.hepiniz benim için çok değerliisiniz ve hepiniz bana çok yakınsınız..çok sağolasınız..selam ve dua ile..
QnLine

QnLine

Üye · 20 mesaj

Ben Daha Yeniyim Kimseyi Tanımıyorum
Ama Herkese Kanım Çok Isındı
Burayı Çok Sevdim
Müslüman Ortamı Bir Farklı Oluyor
:)
chocolate

chocolate

Kıdemli Üye · 255 mesaj

ben herkesi sevdim diye biliirm
Zafer

Zafer

Yasaklı Kullanıcı · ★ Kıdemli Üye · 350 mesaj

chocolate yazdı:
ben herkesi sevdim diye biliirm

bende her kesi sevdim ama burda kendimize en yakın kişileri veya en çok sevdiğimiz kişieri söyleyelim Lütfen :)
nilsu

nilsu

Aktif Üye · 98 mesaj

ZERDACIĞIM,GURBETTEN ARKADAŞIM,SİYAHGÜLSEVDALISI VE ANELKA.GERÇİ HEPİNİZ ÇOK SEVİYORUM AMA.BANA EN YAKIN DAVRANANLAR ONLAR OLDU.HERHALDE YAŞLARI YAŞIMA YAKIN ONDAN OLSA GEREK.GERÇİ ANELKA VE S.GÜL SEVDALISININ YAŞINI BİLMİYORUM AMA.DÜŞÜNCE YAŞI VE OLGUNLUK DAHA ÖNEMLİ.
sert

sert

Mübarek Üye · 2.045 mesaj

Böyle başlık olur mu? "Size en yakın kim" .Müslümanlar zaten paramparça,birliğin gerekliliğinden bahsedilen şu zamanlarda sırf bazı üyeler diğerlerinin kendileri hakkında ne düşündüğünü öğrenmek için forumlarda başlık açıyorlar.Bunun için msn var, ne bileyim e-mail adresleri var.İslami bilgilerin öğrenilmesi amacıyla hazırlanmış böyle güzel bir sitede bu tür başlıklar yalnızca gereksiz yer işgal eder ve "bunları seviyorum gersi benim umurumda değil ya da onlarla ilgilenmiyorum" şeklindeki söylemler ne kadar doğru? Site üyeleri arasında birbirlerini görsel ya da başka yollarla tanıyan var tanımayan var.Mesela ben zafer kardeşimi şahen tanımıyorum sırf yazdıkları yüzünden kalkıp da sen çok iyisin ,şöyle güzelsin ,böyle doğrusun diyemem ki!

Bu yazdıklarım sonrasında biliyorum pek çok eleştiri alacağım ama bana göre doğru neyse onu savunmaktan geri adım atmayacağım
Paylaş:

İlgili Konular

🔒 Bu konu kilitli; yeni cevap yazılamaz.