Ölümün sizi nerede bulmasını isterdiniz ?
1.003 görüntülenme · 4 yanıt
Hangi ortamda, hangi mekânda? Ya da hangi belde de vermek isterdiniz son nefesinizi ? Size sorulan bu soruya cevap olarak hemen, - ya durup dururken ölüm de nereden çıktı şimdi, ben henüz ölmek istemiyorum ki mi dediniz yoksa? Yoksa öldükten sonra ne fark eder ki, nerede ölürsen öl diye mi geçirdiniz içinizden ? Ya da daha önce hiç aklınıza gelmemiş miydi bu soru ? Ama bir anlık gelseydi ve bir anlık cevap vermek zorunda kalsaydınız ne derdiniz diye bir düşünün ? Ölüm anınızı, o anki ahvalinizi ve mekanınızı düşleyin hemen şimdi;
selamun selam kardeşim.ölümü çokça düşünürüm.vahşice öldürülen,ölen insanları görünce rabbim ölümünde hayırlısını versin diyorum hep .herkes içinde tabii..İnsanın yattığı yerde,anlamadan ölmesi yada secdede ölmesi ne mutlu..Nasıl yaşarsak öle öleceğiz nasıl ölürsekte o şekilde haşrolunacağız vesselam...

Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/51862-olumun-sizi-nerede-bulmasini-isterdiniz · 22.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- Acaba nerede hamd, nerede şükür etmeliyiz? Genel Konular 3 cevap
- Acaba nerede hamd, nerede şükür etmeliyiz? Genel Konular 1 cevap
- <<<(ANKET)>>>>HANGİSİNE BENZEMEK İSTERDİNİZ? Dini sohbet 2 cevap
- Kötürüm tilki mi yoksa aslan mı olmak isterdiniz? Dini Hikayeler 2 cevap
- KİM OLMAK İSTERDİNİZ VE NEDENLERİ Dini sohbet 15 cevap
- Hangi ülkenin yöneticisi olmak isterdiniz? Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 4 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.