Salavat getirmenin fazileti.

1.805 görüntülenme · 4 yanıt

Paylaş:
selma85

selma85

Üye · 30 mesaj

Sallallahu Aleyhi Vesellem : ''Kim bana bir salat getirirse, Allah ona bununla on salat getirir'' buyurmustur.

Aleyhi Vesellem soyle buyurur : ''Kabrimi bayramyerine cevirmeyin. Bana salat getirin. Getirdiginiz salat nerede olursaniz olun muhakkak bana ulasir''

Sallallahu Aleyhi Vesellem soyle buyurur : ''Cimri, yaninda ben zikredildigim zaman bana salavat getirmeyendir''Sallallahu Aleyhi Vesellem : '' Allah'in yeryuzunde gezici melekler vardir. Onlar ummetimden bana selam getirirler'' buyurmustur

Sallallahu Aleyhi Vesellem soyle buyurur : ''Kim bana selam eder selamini almam icin Allah ruhumu bana geri gonderir''

'' Allahumme salli ala seyyidina Muhammedi-ninnebiyyi ummiyyi ve ala alihi ve sahbihi ve selim''

Manasi:

Allah'im! Ummi peygamber Muhammed s.a.v'e onun aline ve ashabina salat ve selam eyle.B)
garip-

garip-

Aktif Üye · 78 mesaj

RE: Salavat getirmenin fazileti.

RABBİM EFENDİMİZİN ŞEFAATE ERENLERDEN EYLER CÜMLEMİZİ İNŞALLAH.
@ebruli

@ebruli

Mübarek Üye · 811 mesaj

ALLAH razi olsun sizden bizle paylastiginiz icin.insaalllah peygamber efendimizin sefaatine nail oluruz.
konak

konak

Mübarek Üye · 1.186 mesaj

Allah razı olsun. Kıyamet gününde Resulümüzün şefaatçısı olan kullarından eylesin Rabbimiz bizleri.
Selam ve dua ile.
yeliz

yeliz

Mübarek Üye · 790 mesaj

konak yazdı:
Allah razı olsun. Kıyamet gününde Resulümüzün şefaatçısı olan kullarından eylesin Rabbimiz bizleri.
Selam ve dua ile.
AMİN AMİN AMİN ALLAH RAZI OLSUN
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.