SA KARDEŞİM.NEYİ ÖĞRENDİM BİLİYORMUSUNUZ.BENDEN DAHA KÖTÜ DURUMDA OLANLARI GÖRDÜĞÜM ZAMAN DERDİME DERT DEMEK GELMİYOR İÇİMDEN.KIZIMLA UYANDIĞIM HERGÜNE,ONUN NEFESİNİ HİSSETTİĞİM HER ANA,ONUN YÜRÜYEBİLMESİ,KOŞABİLMESİ,ANNE DİYE SARILMASI İNSANDA DERTMİ BIRAKIR GÜZEL KARDEŞİM.ÇOK ŞÜKÜR BU GÜNLERİMİZE.
DERDİMİ SEVİYORUM
23.278 görüntülenme · 222 yanıt
mahsun kulSA KARDEŞİM.NEYİ ÖĞRENDİM BİLİYORMUSUNUZ.BENDEN DAHA KÖTÜ DURUMDA OLANLARI GÖRDÜĞÜM ZAMAN DERDİME DERT DEMEK GELMİYOR İÇİMDEN.KIZIMLA UYANDIĞIM HERGÜNE,ONUN NEFESİNİ HİSSETTİĞİM HER ANA,ONUN YÜRÜYEBİLMESİ,KOŞABİLMESİ,ANNE DİYE SARILMASI İNSANDA DERTMİ BIRAKIR GÜZEL KARDEŞİM.ÇOK ŞÜKÜR BU GÜNLERİMİZE.A.S.Kardeşim,Hayatımızdaki güzelliklerde mutlu olabilmesini bilirsek mutsuzluklarımız canımızı fazla acıtmayacaktır.Rabbim bu güzel düşüncelerinizi daim kılsın.SELAM VE DUA İLE
esselamunaleyküm verahmetullahi veberekatuhu..
güzel gören güzel düşünür,
güzel düşünen hayatından lezzet alır..ravza_nur:T
"ya dert gönder yada deva
kahrında hoş lütfunda hoş"
selam ve dualarımla..:H
güzel gören güzel düşünür,
güzel düşünen hayatından lezzet alır..ravza_nur:T
"ya dert gönder yada deva
kahrında hoş lütfunda hoş"
selam ve dualarımla..:H
"O ALLAH Kİ,YARATANDIR,KUSURSUZCA VAR EDENDİR,'ŞEKİL VE SURET' VERENDİR.
EN GÜZEL İSİMLER O'NUNDUR.GÖKLERDE VE YERDE OLANLARIN TÜMÜ O'NU TESBİH ETMEKTEDİR.O,AZİZ,HAKİMDİR."
(HAŞR SURESİ,24)
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/5184-derdimi-seviyorum · 21.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- seni seviyorum Efendim seniş çok çok çok seviyorum Kendi Şiirleriniz 3 cevap
- Derdimi Dinlermisin Efendim Peygamberimiz Hz. Muhammed ( sav ) 26 cevap
- Derdimi Ummanlara döktüm! Kendi Şiirleriniz 5 cevap
- YA RASÜLALLAH DERDİMİ DİNLERMİSİN? Şiirler 21 cevap
- Söyleyemem derdimi! Kendi Şiirleriniz 2 cevap
- YA RASÜLALLAH DERDİMİ DİNLERMİSİN? Peygamberimiz Hz. Muhammed ( sav ) 31 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.