kâh komik , kâh trajikomik ler...hangisi daha komikinize gitti siz seçin

,

nekadar gerçekçi dimiii...ama lego parçaları

cesarete vede endama bakın

.
3.090 görüntülenme · 22 yanıt

nekadar gerçekçi dimiii...ama lego parçaları

✦ Mübarek Üye
Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 11.197 mesaj
_KAAN_, post: 966037, member: 83115Selamünaleyküm değerli kardeşim;
Paylaşımınızın içerisindeki bazı fotoğraflardaki kadınların ''tesettür'' sıkıntıları gözüküyor.Müslüman olup olmadıklarını bu karelerden anlamak zor,lakin harama düşmüş vaziyetlerini bizler daha da deşifre etmesek,bir çok gözün bakmasıyla zararlarına vesile ve sebebiyet vermesek,bu hayırsızlığa bizde ortak olup paylanmasak.
Konu hakkında yapacak / yapacağınız değişikliği size bırakıyorum.Selam ve yürekten samimi dualarımla selametle kalınız kardeşim,hayırlı ve bereketli cumalar,geceler olsun.
✦ Mübarek Üye
Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 11.197 mesaj
Gülüşü Yaralı, post: 966061, member: 93376benim fark edemediğim ve sizin bahsettiğiniz hangi fotolar hemen kaldırayım ?
_KAAN_, post: 966037, member: 83115Selamünaleyküm değerli kardeşim;
Paylaşımınızın içerisindeki bazı fotoğraflardaki kadınların ''tesettür'' sıkıntıları gözüküyor.Müslüman olup olmadıklarını bu karelerden anlamak zor,lakin harama düşmüş vaziyetlerini bizler daha da deşifre etmesek,bir çok gözün bakmasıyla zararlarına vesile ve sebebiyet vermesek,bu hayırsızlığa bizde ortak olup paylanmasak.
Konu hakkında yapacak / yapacağınız değişikliği size bırakıyorum.Selam ve yürekten samimi dualarımla selametle kalınız kardeşim,hayırlı ve bereketli cumalar,geceler olsun.
_KAAN_, post: 966068, member: 876671. ve 6. kareler.
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/51832-hangisi-daha-komik · 23.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.
🔔 Bildirimlere izin ver
Namaz vakti yaklaşınca ve günün ayeti için nazik hatırlatmalar alın.